/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Leivontatarvikkeet

Mikä tuokaan enemmän iloa leipurille kuin laadukkat leivontavälineet. Leivonnasta kiinnostuneille löydät erilaisia tuotteita kulhoista koreihin, kaulimiin ja vuokiin. Onko juhlien aika? Älä unohda kakkujen koristelua! Tee leivonnasta hauskempaa ja arjesta herkullisempaa!
Leivontatarvikkeet
Leivontatarvikkeet
Finns i lager
Varumärke

    G

Kategori
Material
Färg
Pris
1051 tuotteita
Näyttää 40 / 1051 tuotetta

Leivo kestävillä materiaaleilla

On tärkeää, että leivonnassa käytetään kestävistä materiaaleista valmistettuja leivontavälineitä. Meidän valikoimasta löydät esimerkiksi silikonimuotit, jotka ovat nykyään erittäin suosittuja leivontavälineitä. Ne ovat taipuisia ja kestävät sekä korkeita että matalia lämpötiloja. Valikoimastamme löytyy myös monia kauniita leivontavuokia, valmistettu valetusta alumiinista.
Olitpa etsimässä prinsessankruunun-, kukan- tai sydämenmuotoista leivontavuokaa, löydät sen tattusti meiltä. Saadaksesi viimeisen silauksen leivonnaisille löydät valikoimastamme myös pursotinpussit, palettiveitset ja leivontakoristeet. Ostamalla laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä leivontavälineitä, teet leivonnasta sekä helpompaa että hauskempaa.
Cerveran mielestä on myös tärkeää se, että tuotteilla on hyvä muotoilu. Tarjoamme tämän takia leivontavälineitä useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Löydät esimerkiksi erivärisiä irtopohjavuokia, piirakkavuokia ja nuolijoita ranskalaiselta Le Creuset. Jos etsit leikkisiä keittiövälineitä, löydät nämä tuotemerkiltä Martinex. Heidän tuotteita koristaa muun muassa Mummipeikko ja Peppi Pitkätossu. Meiltä löydät tietysti myös Rosti Mepal :in klassisen Margrethe- kulhon. Kulho on saatavana useassa eri koossa ja värissä. Se on, kuten monet muut meiltä löytyvät leivontavälineet, myös mukava lahjaksi esim. ylioppilaalle tai hääparille.

Näin onnistut leivonnassa

Hyvät ja laadukkaat leivontavälineet antavat hyvät mahdollisuudet onnistua leivonnassa. Leivonnasta tulee sekä hauskempaa että helpompaa. Mitä enemmän leivot, sitä enemmän arvostat erilaisia leivontavälineitä älykkäillä ja hauskoilla ominaisuuksilla. Ne auttavat sinua kehittymään ja luomaan luovia leivonnaisia.

Tässä on pari leivontavälinettä, jota kannattaa löytyä jokaisen keittiön kaapista:

Taikinakulho ja vispauskulho
Irtopohjavuoka ja leivontavuoka
Mittalusikat ja kaulin
Taikinalasta ja nuolija
Palettiveitsi
Tilaa leivontavälineet helposti ja turvallisesti Cerveran verkkokaupasta
Haluamme inspiroida kaikkia hauskempaan leivontaan tarjoamalla laajan ja laadukkaan valikoiman leivontavälineitä. Cerveralta tilaat leivontavälineet nopeasti ja turvallisesti, jotta pääset leipomaan ihania pullia, pipareita, täytekakkuja ja muita leivonnaisia. Tervetuloa tilaamaan verkkokaupastamme!