Suosikit
ViikunasalaattiResepti: Tareq Taylor6 tuoretta viikunaa1 dl oliiviöljyä3/4 balsamiviinietikkaa1 rkl hunajaa1 dl saksanpähkinöitäRipaus suolaa150 g chèvreä200 g machesalaattia
Valmistus: 1. Halkaise viikunat pitkittäin ja paista leikkauspintaa hetki oliiviöljyssä. Siirrä ne sitten sivuun esimerkiksi lautaselle. 2. Kaada pannulle balsamiviinietikka ja hunaja. Keitä noin 30 sekuntia ja laita sitten paistetut viikunat pannulle leikkauspinta alaspäin. 3. Siirrä pannu sivuun ja anna viikunoiden imeä makua muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. 4. Paahda pähkinät öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin. Nosta ne öljystä ja suolaa heti. 5. Asettele machesalaatti lautaselle tai vadille ja lisää päälle viikunat, paahdetut pähkinät sekä murennetut chèvrepalat. 6. Valuta balsamicoreduktiota salaatin päälle ja tarjoile heti.

Viikunasalaatti

Raikas ja täyteläinen viikunasalaatti hurmaa taatusti yhdistämällään! Makeat tuoreet viikunat, paahdetut pähkinät ja kermainen chèvre - tämä upea salaatti on täydellinen valinta hienostuneeksi alkupalaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kokeile ja ihastu!
Viikunasalaatti tarjoiluastialla
Ainekset:
Resepti: Tareq Taylor
6 tuoretta viikunaa
1 dl oliiviöljyä
3/4 balsamiviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 dl saksanpähkinöitä
Ripaus suolaa
150 g chèvreä
200 g machesalaattia

Valmistus:

1. Halkaise viikunat pitkittäin ja paista leikkauspintaa hetki oliiviöljyssä. Siirrä ne sitten sivuun esimerkiksi lautaselle.

2. Kaada pannulle balsamiviinietikka ja hunaja. Keitä noin 30 sekuntia ja laita sitten paistetut viikunat pannulle leikkauspinta alaspäin.

3. Siirrä pannu sivuun ja anna viikunoiden imeä makua muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua.

4. Paahda pähkinät öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin. Nosta ne öljystä ja suolaa heti.

5. Asettele machesalaatti lautaselle tai vadille ja lisää päälle viikunat, paahdetut pähkinät sekä murennetut chèvrepalat.

6. Valuta balsamicoreduktiota salaatin päälle ja tarjoile heti.