/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alkuruoka-aterimet

Yhdistele alkuruoka-aterimet muiden aterimien kanssa. Nauti ihana alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka tyylikkäästi.
Finns i lager
Varumärke

    B

  • D

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24882 tuotteita
Näyttää 40 / 24882 tuotetta

Alkuruoka-aterimet

Jos tarjoilet alkuruoan ennen pääruokaa, alkupala-aterimet sopivat täydellisesti tarjoiluun. Alkupala-aterimet ovat kätevät, jos tarjoilet esimerkiksi rapeaa chévre-pizzaa tai Hasselbackan perunoita mädillä ja smetalla. Ehkä ruokapöydästä löytyy kanttarellileipä tai tanskalainen Toast Skagen katkarapu-mätileipä.
Alkuruoka-aterimet sisältävät yleensä alkupalaveitset ja alkupalahaarukat.
Mutta miten käy, jos alkuruokalistalla löytyykin keittoa? Meillä on laaja valikoima lusikoita, jotka sopivat hyvin alkukeiton kanssa.

Kata alkuruoka-aterimilla

Alkuruoka-aterimet tuntuvat usein sekä ylellisiltä että tyylikkäiltä. Osta alkuruoka-aterimet samasta sarjasta kuin sinulla on muita aterimia tai anna alkuruoka-aterimien erottua joukosta.

Lisuke tai pienempi ruoka

Alkuruoka-aterimet sopivat hyvin alkupalan kanssa, mutta niitä voidaan käyttää myös aterimina pienelle aterialle. Ne sopivat täydellisesti esimerkiksi lisukesalaatin tarjoiluun pieneltä asetilta.

Käytä tarjoiluvälineenä

Voit myös käyttää alkuruoka-aterimia tarjoiluvälineinä, jos tarjoat monia pieniä ruokia.

Hyvä lahja

Alkuruoka-aterimet sopivat erinomaisesti lahjaksi niille, jotka haluavat tarjota useita pieniä ruokalajeja illalliskutsuilla. Se saattaa olla täydellinen lahja myös taitaville kotikokille, joka on aikaisemmin tarjoilut alkuruokiaan ilman alkupaloilleen tarkoitettuja alkuruoka-aterimia.