Aterimet

Oikeilla aterimilla saat lisää tunnelmaa sekä ruokailuun että kattaukseen. Mikä onkaan parempaa kuin käytännölliset aterimet ja ruokailuvälineet, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Muista hankkia grilliaterimet kesän ihaniin grilli-iltoihin tai syömäpuikot aasialaiseen teemailtaan!
Aterimet
Aterimet
729 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 729 tuotetta

Aterimet

Cerveralta löydät suuren valikoiman sekä aterimia, ruokailuvälineitä että tarjoiluvälineitä useilta suosituilta tuotemerkeiltä esimerkiksi Arabia, Iittala, Villeroy Boch, Georg Jensen ja monilta muilta. Jos etsit säilytysvinkkejä, katso meidän aterimien säilytyspussien tarjontaa. Meiltä löydät myös aterimet lapsille.

Mustat, kultaiset tai hopeiset ruokailuvälineet

Haluatko mielellään kultaiset, mustat vai perinteiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruokailuvälineet? Meiltä löydät aterimia kaikilla väreillä ja muodoilla. Anna ruokailuvälineiden tuoda ripaus näkyvyyttä kattaukseen tai suosi hieman hillitympiä aterimia.

Ruokailuvälineet

Ruokailuvälineitä käytetään yleensä monta kertaa päivässä ja monet ruokavälineistä sopivat sekä arkeen että juhlaan. Mitkä ruokailuvälineet ovat juuri sinun suosikkejasi?

Syömäpuikot

Meiltä löydät syömäpuikkoja eri väreillä ja kuvioilla ja materiaaleilla. Löydät esimerkiksi syömäpuikkoja, jotka on valmistettu metallista ja puusta. Syömäpuikot sopivat erittäin hyvin itäaasialaisten ruokien nauttimiseen

Muoviset ruokailuvälineet

Muoviset ruokailuvälineet ja aterimet ovat erittäin käytännöllisiä moneen. Meiltä löydä muovisia aterimia niin isoille kuin pienillekin. Muoviset ruokailuvälineet ovat kätevä ottaa mukaan eväs- ja lounaslaatikon kanssa. Ne ovat kevyitä ja ovat kestäviä. Muoviset ruokailuvälineet löydät myös suosikkivärilläsi.

Grilliaterimet

Grilliaterimet helpottavat grilli-illan tunnelmaa, kun on aika nauttia lihaa. Haarukka ja veitsi on valmistettu sopivaksi leikkaamaan lihan läpi.

Äyriäisaterimet

Äyriäishaarukalla voit helposti saada osterit kiinni, saada hummerin lihan ulos ja murskata merenelävien kynnet.

Global aterimet

Global osaa valmistaa korkealaatuisia terästuotteita, oli kyseessä sitten ruokailuvälineet tai veitset. Aterimet on valmistettu 18/18 teräksestä, ja niiden tyylikästä muotoilua on vaikea vastustaa.

WMF aterimet

WMF on ollut olemassa jo yli 160 vuotta ja se näkyy heidän tuotteissaan. Ruokailuvälineet ovat sekä huolella ja harkitusti suunniteltuja että korkealaatuisia.

Dorre aterimet

Dorre valmistaa korkealaatuisia tuotteita kohtuuhintaan. Tämä on mahdollista lyhyiden päätöksentekoteiden ansiosta. Jo muutamilla Dorren ruokailuvälineillä saat kattaukseen lisää tunnelmaa ja sitä jotain.

Gense aterimet

Gense on Pohjoismaiden suurin aterinvalmistaja ja myös yksi Euroopan johtavimmista valmistajista. Gense tarjoaa kaikille jotakin.

Täydellinen lahja

Aterinsetti on täydellinen lahja juuri kotoa muuttaneelle, häälahjaksi tai hänelle, joka on kiinnostunut luomaan uusia tuulia kattaukseen. Ehkä myös sinulle, joka haluat juhlavammat ruokailuvälineet kutsuille ja tärkeisiin tilaisuuksiin.