/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aterimet

Oikeilla aterimilla saat lisää tunnelmaa sekä ruokailuun että kattaukseen. Mikä onkaan parempaa kuin käytännölliset aterimet ja ruokailuvälineet, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Muista hankkia myös pihviterimet kesän ihaniin grilli-iltoihin tai syömäpuikot aasialaiseen teemailtaan!
Aterimet
Aterimet
På lager
Kategori
Varemerke

    L

  • M

Designer
Materiale
Farge
Pris
1071 tuotteita
Näyttää 40 / 1071 tuotetta

Aterimet

Cerveralta löydät suuren valikoiman sekä aterimia, ruokailuvälineitä että tarjoiluvälineitä useilta suosituilta tuotemerkeiltä esimerkiksi Arabia, Iittala, Villeroy Boch, Georg Jensen ja monilta muilta. Jos etsit säilytysvinkkejä, katso meidän aterimien säilytyspussien tarjontaa. Meiltä löydät myös aterimet lapsille.

Mustat, kultaiset tai hopeiset ruokailuvälineet

Haluatko mielellään kultaiset, mustat vai perinteiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruokailuvälineet? Meiltä löydät aterimia kaikilla väreillä ja muodoilla. Anna ruokailuvälineiden tuoda ripaus näkyvyyttä kattaukseen tai suosi hieman hillitympiä aterimia.

Syömäpuikot

Meiltä löydät syömäpuikkoja eri väreillä ja kuvioilla ja materiaaleilla. Löydät esimerkiksi syömäpuikkoja, jotka on valmistettu metallista ja puusta. Syömäpuikot sopivat erittäin hyvin itäaasialaisten ruokien nauttimiseen

Muoviset ruokailuvälineet

Muoviset ruokailuvälineet ja aterimet ovat erittäin käytännöllisiä moneen. Meiltä löydä muovisia aterimia niin isoille kuin pienillekin. Muoviset ruokailuvälineet ovat kätevä ottaa mukaan eväs- ja lounaslaatikon kanssa. Ne ovat kevyitä ja ovat kestäviä. Muoviset ruokailuvälineet löydät myös suosikkivärilläsi.

Grilliaterimet

Grilliaterimet helpottavat grilli-illan tunnelmaa, kun on aika nauttia lihaa. Haarukka ja veitsi on valmistettu sopivaksi leikkaamaan lihan läpi.

Äyriäisaterimet

Äyriäishaarukalla voit helposti saada osterit kiinni, saada hummerin lihan ulos ja murskata merenelävien kynnet.