/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aterimien säilytys

Tämä on kätevä ja tyylikäs tapa säilyttää aterimia. Aterinpussi pitää aterimet erillään ja itse pussi vie vain vähän tilaa. Sopii mihin tahansa keittiöön!
Aterimien säilytys
Aterimien säilytys
Saatavilla
Tuotemerkki

    W

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
6 tuotteita
Näyttää 6 / 6 tuotetta
Hardanger Bestikk aterinpussi aterimet haarukat lusikat ja veitset

Aterinpussit

Aterinpussi on kätevä ja tyylikäs tapa säilyttää aterimia ja ruokailuvälineitä. Se vie vähän tilaa ja suojaa ruokailuvälineitä, kun niitä ei käytetä. Aseta ruokailuvälineet omaan lokeroon, kääri pussi kiinni ja säilytä pussi laatikossa tai koristeena vitriinikaapin hyllyllä.
Oikeanlainen säilytys pitää ruokailuvälineet pitkään hienossa kunnossa. Omistatpa sitten hopeiset aterimet tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet - meiltä Cervera :lta löydät kaikille aterimillesi käytännölliset ja ylelliset aterinpussit.

Hardanger Bestikk aterinpussi

Hardanger Bestikkin kankaasta valmistettu aterinpussi on 23 cm pitkä ja siinä voidaan säilyttää jopa 12 aterinta. Hardanger :illa on monien vuosien kokemus korkealaatuisten ruokailuvälineiden valmistuksesta ja suunnittelusta.
Hardanger bestikk musta aterinpussi aterimien säilytys haarukat veitset ja lusikat
Gense aterinpussi aterimien ruokailuvälineiden säilytys musta

Gense aterinpussi

Gensen aterinpussi on valmistettu samettimaisesta materiaalista, joka antaa pussille elegantin tunteen. Aterinpussiin mahtuu aterimet, joiden pituus on enintään 17 cm.

Aterinpussin pituus

Aterinpussia valitessa on tärkeää huomioida aterinpussin pituus. Tärkeintä on se, että pussi ei ole liian lyhyt, jotta aterimet saavat kunnon suojan. Ruokailuvälineet ovat eri pituisia, ja eri ruokailuvälineille löytyy erikokoiset aterinpussit.

Kuinka monta aterinpussia tarvitsen?

Meiltä löydät aterinpussit, joissa on tilaa 12 ruokailuvälineelle. Jos keittiösi on varustettu useilla eri aterimilla ja ruokailuvälineillä, joita et käytä päivittäin, voit aina ostaa useamman aterinpussin. Myös pieneen asuntoon mahtuu ainakin yksi aterinpussi!
Gense aterimet hopeat aterimet  hopeat ruokailuvälineet haarukka lusikka ja veitsi

Hopeisten ruokailuvälineiden säilytys

Omistatko hopeiset ruokailuvälineet, joita käytät ainoastaan juhlapöytien kattauksissa? Myös tällöin on aterinpussi oiva valinta ruokailuvälineiden säilytykseen, sillä aterinpussit suojaavat pöytähopean tummumista, eli hapettumista ja pitää ne pitkään hienossa kunnossa.
Hardanger Bestikk aterinpussi aterimien säilytys musta

Tuotemerkit

Meidän valikoimasta löydät tyylikkäät aterinpussit tuotemerkeiltä Gense ja Hardager Bestikk. Molemmat tuotemerkit valimstavat korkealaatuisia ja suosittuja ruokailuvälineitä. Omistatko jo Gensen tai Hardangerin aterimet? Siinä tapauksessa voit täydentää kokoelmaasi saman tuotemerkin aterinpussilla! Gensen ja Hardanger Bestikkin aterinpussit sopivat tietenkin myös muiden tuotemerkkien aterimien säilyttämiseen.