Pihviaterimet

Grillikauden avajaiset lähestyvät! Meiltä löydät kätevät
pihviaterimet, jotka sopivat niin arkeen kuin grillijuhlaan. Niillä saa leikattua helposti lihaa ja muita ruokia. Kesä käyntiin uusilla pihviaterimilla!
Pihviaterimet
Pihviaterimet
På lager
Varemerke

    B

  • C

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
72 tuotteita
Näyttää 40 / 72 tuotetta

Pihviaterimet

Mukava grilli-ilta perheen ja ystävien kanssa on erittäin ihana hetki monille ihmisille. Meiltä Cerveralta löydät erilaisia ​​grillausvälineitä mm. Gense -tuotemerkiltä. Se valmistaa korkealaatuisia arjen hieman kauniimmaksi tekeviä aterimia. Tuotemerkillä on pitkä, jännittävä historia ja se on nykyään yksi Euroopan johtavista ruokailuvälinevalmistajista! Hyvät grillausvälineet ja pihviterimet ovat välttämättömiä kesällä sinulle, joka haluat parantaa grillauskokemusta. Valikoimamme pihviaterimet takaavat, että saat tunnelmallisen ja iloisen grillikokemuksen ystävien ja perheen kanssa!

Valitse oikeat pihviaterimet

Ennen kuin ostat pihviaterimet, on sinun ensin valittava materiaali. Voit valita ruostumattoman teräksen, puun tai muovin. Tuttu materiaali on yleensä ruostumaton teräs. Näillä pihviaterimilla on yleensä klassinen ja tyylikkään puhdaslinjainen muotoilu, joka sopii useimpiin ruokapöytiin.
Puulla on oma viehätyksensä. Tämäntyyppiset aterimet lisäävät erilaista tunnelmaa kattaukseen ja sopivat yleensä grilli-iltaan vieraiden kanssa. Muista, että puu on elävä materiaali ja näin värimuutoksia aterimissa voi tulla esiin.
Muovisilla aterimilla on se etu, että hyvän pidon lisäksi ne eivät siirrä lämpöä. Lämpöeristetyillä muovisilla aterimilla sinun ei tarvitse huolehtia sormien palamisesta.
Minkä tahansa niistä valitsetkin, voit olla varma, että saat sarjan pihviaterimia, jotka on tehty käytettäväksi monien vuosien ajan.

Miten pihviaterimet puhdistetaan?

Paras tapa pitää pihviaterimet puhtaina on pestä ne jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilyttää ne sisätiloissa. Jos sinun on säilytettävä ne ulkona, säilytä ne laatikossa, joka suojaa ja pitää ne puhtaana.
Suurin osa pihviaterimista voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä on myös hyvä tapa desinfioida kaikki esimerkiksi kypsentämättömään lihaan koskettavat aterimet ja välineet. Mutta muista, että puukahvaisia pihviaterimia ei saa laittaa astianpesukoneeseen.