Grilliaterimet

Grillikauden avajaiset lähestyvät! Meiltä löydät kätevät
grilliaterimet, jotka sopivat niin arkeen kuin grillijuhlaan. Niillä saa leikattua helposti lihaa ja muita ruokia. Kesä käyntiin uusilla grilliaterimilla!
Grilliaterimet
Grilliaterimet
48 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 48 tuotetta

Grilliaterimet

Mukava grilli-ilta perheen ja ystävien kanssa on erittäin ihana hetki monille ihmisille. Meiltä Cerveralta löydät erilaisia ​​grillausvälineitä mm. Gense -tuotemerkiltä. Se valmistaa korkealaatuisia arjen hieman kauniimmaksi tekeviä aterimia. Tuotemerkillä on pitkä, jännittävä historia ja se on nykyään yksi Euroopan johtavista ruokailuvälinevalmistajista! Hyvät grillausvälineet ja grilliaterimet ovat välttämättömiä kesällä sinulle, joka haluat parantaa grillauskokemusta. Valikoimamme grilliaterimet takaavat, että saat tunnelmallisen ja iloisen grillikokemuksen ystävien ja perheen kanssa!

Valitse oikeat grilliaterimet

Ennen kuin ostat grilliaterimet, on sinun ensin valittava materiaali. Voit valita ruostumattoman teräksen, puun tai muovin. Tuttu materiaali on yleensä ruostumaton teräs. Näillä grilliaterimilla on yleensä klassinen ja tyylikkään puhdaslinjainen muotoilu, joka sopii useimpiin ruokapöytiin.
Puulla on oma viehätyksensä. Tämäntyyppiset aterimet lisäävät erilaista tunnelmaa kattaukseen ja sopivat yleensä grilli-iltaan vieraiden kanssa. Muista, että puu on elävä materiaali ja näin värimuutoksia aterimissa voi tulla esiin.
Muovisilla aterimilla on se etu, että hyvän pidon lisäksi ne eivät siirrä lämpöä. Lämpöeristetyillä muovisilla aterimilla sinun ei tarvitse huolehtia sormien palamisesta.
Minkä tahansa niistä valitsetkin, voit olla varma, että saat sarjan grilliaterimia, jotka on tehty käytettäväksi monien vuosien ajan.

Miten grilliaterimet puhdistetaan?

Paras tapa pitää grilliaterimet puhtaina on pestä ne jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilyttää ne sisätiloissa. Jos sinun on säilytettävä ne ulkona, säilytä ne laatikossa, joka suojaa ja pitää ne puhtaana.
Suurin osa grilliaterimista voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä on myös hyvä tapa desinfioida kaikki esimerkiksi kypsentämättömään lihaan koskettavat aterimet ja välineet. Mutta muista, että puukahvaisia ​​grillausaterimia ei saa laittaa astianpesukoneeseen.

Pitääksesi grilliaterimet puhtaina, kun laitat ruokaa ulkona

Pidä kulho tai pieni ämpäri lämmintä saippuavettä käden ulottuvilla. Kun et käytä niitä, aseta grilliaterimet kulhoon tai ämpäriin. Kun aiot käyttää aterimia, ota ne vain pois saippuavedestä, kuivaa keittiöpyyhkeellä. Näin saat puhtaat ja käyttövalmiit grilliaterimet.