/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ruokailuvälineet

Onko juhlan aika? Vai onko aika hankkia uudet ruokailuvälineet arkeen? Ehkä hieman uutta tuulahdusta arkipäivään tai tunnelmaa juhlakattaukseen. Luo piristystä arkeen ja tyyliä juhlapöytään käytännöllisillä ruokailuvälineillä. Hyvää ruokahalua!
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
129 tuotteita
Näyttää 40 / 129 tuotetta

Ruokailuvälineet

Meillä on ruokailuvälineitä kaikenlaisiin mieltymyksiin. Meiltä löydät sekä halpoja ruokailuvälineitä isoissa pakkauksissa että hieman hinnakkaampia ruokailuvälineitä.

Valitse oikeat ruokailuvälineet

Meiltä löydät suuren kirjon aterimia. Pääruoka-aterimet, alkuruoka-aterimet, lasten aterimet, grilliaterimet ja monet muut. Mieti tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.
Meillä on aterimet ja ruokailuvälineet kaikkiin ruokaluihin ja tilaisuuksiin. Meiltä löytyy tavallisten ruokailuväleineiden lisäksi muun muassa alkuruoka-aterimet, jälkiruokalusikat, salaattiottimet, tarjoiluvälineet ja lasten aterimet.

Aterinsetit

Jos löydät tyylikkäät aterimet ja ruokailuvälineet, jotka sopivat sinulle, kannattaa ehkä hankkia aterinsetti. Aterinsetit ovat saatavana eri kokoisina. Jos sinulla on usein isompia kutsuja tai juhlia, voi tuntua järkevältä ostaa yksi tai muutama aterinsetti lisää. On varmasti ärsyttävää kattaa pitkä pöytä ja sitten huomata, että haarukoita ja veitsiä puuttuu?

Aterinpussit

Jos sinulla on monia aterimia ja ruokailuvälineitä, joita et käytä päivittäin, voit säilyttää niitä aterinpusseissa. Aterinpussit sopivat hyvin esimerkiksi hopeisten ruokailuvälineiden säilytykseen.

Mitä on ruokana?

Ruokailuun sopivien ruokailuvälineiden valinta riippuu pitkälti siitä, mitä aiot syödä. Grilliaterimet valmistetaan esimerkiksi sopimaan lihan leikkuuseen. Äyriäisten maisteluun sopivat äyriäisvälineet ja aasialaisen ruoan ystäville ovat syömäpuikot ne parhaat aterimet. Ruokailuvälineet sopivat useimpien ruokien nautiskeluun. Yleensä kannattaa ostaa aterinsetti ja täydentää sitä esimerkiksi äyriäis- ja grilliaterimilla.

Miltä ne tuntuvat kädessä?

Kaikki ruokailuvälineet on suunniteltu mukaviksi pitää kädessä ja niillä on hyvä syödä. Me kaikki olemme kuitenkin erilaisia ja koemme myös ruokailuvälineet eri tavoin. Jotkut eivät usko, että erilaisten ruokaluvälineiden käytöllä olisi merkittävää eroa. Toisten mielestä ero on kuin yö ja päivä. Mielipiteisiin ruokailuvälineiden käytöstä ja vallinnasta, vaikuttaa usein ruokailuvälineiden paino, koko ja materiaali.

Mitkä ovat mielestäsi tyylikkäät ruokailuvälineet?

Miltä haluat kattauksesi näyttävän ja millaista tunnelmaa haluat sen huokuvan? Onko se sinulle tärkeää? Haluatko eri ruokailuvälineiden vaihtelevan vai haluatko samat ruokailuvälineet sekä arkeen että juhlaan? Meillä on erivärisiä ruokailuvälineitä ja muita aterimia. Eri materiaaleja, esimerkiksi ruostumatonta terästä, kuparia, messinkiä, kultaa ja posliinia.
Eri ruokailuvälineillä on eri muotoja. Pidätkö enemmän pehmeämmästä vai kulmikkaasta muodosta? Pyöreästä vai pitkänomaisesta? Pitäisikö esimerkiksi ruokailuvälineiden erottua vai pitääkö niiden olla minimalistisia? Voit valita kattaukseesi ja sisustukseesi sopivat ruokailuvälineet tai hankkia täysin erityyliset ruokailuvälineet tuomaan tyylikästä kontrastia lasien ja lautasten kanssa.

Hyvä lahja

Aterinsetti on täydellinen tupaantuliaislahjaksi, häälahjaksi tai lahjaksi sisustuksesta ja kattauksesta kiinnostuneelle. Aterinsetti voi myös olla hyvä lahjatoive esimerkiksi joulu- tai syntymäpäivälahjaksi.