/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Voiveitset

Näitä kannattaa hankkia kotiin ainakin muutama kappale. Voiveitset ovat valmistettu puusta, ruostumattomasta teräksestä tai muovista. Laadukkaalla ja käytännöllisellä voiveitsellä saat levitettyä voin tasaisesti.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
26 tuotteita
Näyttää 26 / 26 tuotetta

Voiveitset

On yleistä, että jokaisesta kodista löytyy vähintään yksi tai muutama voiveitsi. Se on käytännöllinen ja sitä käytetään usein. Toisin kuin ruokaveitsi, on voiveitsi pyöreä ja sillä on helppo ottaa voita ja levittää. Cerveralta löydät laajan valikoiman erimallisia, erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuja voiveitsiä.

Puinen voiveitsi

Puiset voiveitset tuntuvat klassisilta. Valmistusmateriaaleina ovat muun muassa koivu, oliivipuu ja tiikki. Puuveitset kannattaa pestä käsin, että ne kestäisivät mahdollisimman pitkään. Pyyhi sitten puuveitset kuivalla liinalla välttääksesi voiveitsen puun kuivumisen. Halkeilun välttämiseksi ja puun värin korostamiseksi voit öljytä puiset voiveitset.

Voiveitsi ruostumatonta terästä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut voiveitset ovat käytännölliset monella tapaa. Kestävä materiaali ja sopii erinomaisesti keittiöön. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu voiveitsi on helppo puhdistaa ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Ruostumattomalla teräksellä saa myös tyylikyyttä kattaukseen. Meillä on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja veitsiä sekä puisilla ja muovisilla kahvoilla.

Pienet voiveitset

Meillä on sekä isoja että pieniä voiveitsiä. Pienet voiveitset antavat siistin vaikutelman pöydälle.

Voiveitset arkeen ja juhlaan

Meillä on voiveitsiä niin arkeen kuin juhlaan. Toivottavasti löydät valikoimastamme juuri sellaisen voiveitsen, jonka haluaisit.

Hyvä lahja juuri kotoa muuttavalle

Yksi tai muutama voiveistä on täydellinen lahja juuri kotoa muuttavalle. Yhdistele muiden keittiövälineiden esimerkiksi juustohöylän kanssa. Täydellinen tupaantuliaislahja!

Värit

Voiveitsi voi myös olla ihana väripilkku ruokapöydällä. Meillä on veitset sinisenä, ruskeana, vihreänä, punaisena, mustana ja valkoisena.

Tuotemerkit

Meillä on voiveitset tuotemerkeiltä Afroart, Anders Petter, Björklund, Fiskars, Gense, Kockums, Naturally Med, Sabre, Tarrerias-Bonjean, Victorinox ja Xantia.

Fiskars voiveitsi

Fiskarsilla on valikoimassaan useita voiveitsiä. Functional Form -sarjasta löydät ruostumattomasta teräksestä valmistetun klassisen voiveitsen Softgrip-kahvalla. Voiveitsi on käytännöllinen ja mukava pitää kädessä. Laadukas voiveitsi, joka kestää pitkään. Yhdistele vapaasti muiden saman sarjan keittiövälineiden kanssa.

Sabre voiveitsi

Sabre tuotemerkin tyylikkäitä ja siistejä Bistrot -sarjan voiveitsiä on vaikea vastustaa. Yhtiön tehtaalla Ranskassa valmistettu voiveitsi on ruostumatonta terästä ja BPA-vapaata akryylia. Voiveitsen lisäksi samassa sarjassa on myös aterimet. Voiveitsi sopii yhtä hyvin yhteen aterinsarja Bistrot kanssa tai ihan vain käyttöön yksinään.

Afroart voiveitsi

Afroart -tuotemerkin kauniit voiveitset ovat pienen käsityöryhmän valmistamia Kisumussa, Länsi-Keniassa. Jos arvostat hienoa käsityötä ja luonnonmateriaaleja, Afroart voiveitset sopivat sinulle. Voiveitset ovat Reilun kaupan -tuotteita.

Björklund voiveitsi

Björklund -tuotemerkin vankat voiveitset, jotka ovat käytännöllisiä ja kauniita.