/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Voiveitset

Näitä kannattaa hankkia kotiin ainakin muutama kappale. Voiveitset ovat valmistettu puusta, ruostumattomasta teräksestä tai muovista. Laadukkaalla ja käytännöllisellä voiveitsellä saat levitettyä voin tasaisesti.
Voiveitset
Voiveitset
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • E

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
32 tuotteita
Näyttää 32 / 32 tuotetta

Voiveitset

On yleistä, että jokaisesta kodista löytyy vähintään yksi tai muutama voiveitsi. Se on käytännöllinen ja sitä käytetään usein. Toisin kuin ruokaveitsi, on voiveitsi pyöreä ja sillä on helppo ottaa voita ja levittää. Cerveralta löydät laajan valikoiman erimallisia, erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuja voiveitsiä.

Puinen voiveitsi

Puiset voiveitset tuntuvat klassisilta. Valmistusmateriaaleina ovat muun muassa koivu, oliivipuu ja tiikki. Puuveitset kannattaa pestä käsin, että ne kestäisivät mahdollisimman pitkään. Pyyhi sitten puuveitset kuivalla liinalla välttääksesi voiveitsen puun kuivumisen. Halkeilun välttämiseksi ja puun värin korostamiseksi voit öljytä puiset voiveitset.

Voiveitsi ruostumatonta terästä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut voiveitset ovat käytännölliset monella tapaa. Kestävä materiaali ja sopii erinomaisesti keittiöön. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu voiveitsi on helppo puhdistaa ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Ruostumattomalla teräksellä saa myös tyylikyyttä kattaukseen. Meillä on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja veitsiä sekä puisilla ja muovisilla kahvoilla.

Voiveitset arkeen ja juhlaan

Meillä on voiveitsiä niin arkeen kuin juhlaan. Toivottavasti löydät valikoimastamme juuri sellaisen voiveitsen, jonka haluaisit.

Hyvä lahja juuri kotoa muuttavalle

Yksi tai muutama voiveistä on täydellinen lahja juuri kotoa muuttavalle. Yhdistele muiden keittiövälineiden esimerkiksi juustohöylän kanssa. Täydellinen tupaantuliaislahja!