/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pienet kulhot

Hyvää huomenta! Puurot, myslit, murot ja jugurtit. Kaikki löytävät tiensä aamiaispöydän aamiaiskulhoille. Ihania värejä ja muotoja, jotka luovat tunnelmaa keittiöön ja kattaukseen. Aamiaiskulhot sekä aikuisille että lapsille. Myös aamiainen Muumi-kulhosta kuulostaa hauskalta!
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
24196 tuotteita
Näyttää 40 / 24196 tuotetta

Aamiaiskulhot

Aamiaiskulho sopii erinomaisesti jogurtin, maidon, marjojen tai hedelmien nauttimiseen. Kulhoja voi käyttää myös tarjoilukulhoina tai voit syödä niistä pienempiä ruoka-annoksia. Jos etsit hienoja aamiaiskulhoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät sekä isoja että pieniä aamiaiskulhoja. Katso myös asetit ja pienet lautaset, jotka sopivat hyvin aamiaistarjoiluun.

Iittala aamiaiskulhot

Iittalan valikoimasta löydät useita eri sarjoja ja astiastoja esimerkiksi Teema, Taika, Miranda, Essence, Raami, Kastehelmi ja Ultima Thule. Aloita päiväsi suosikkiaamiaiskulhosi kanssa.

Rörstrand aamiaiskulhot

Arvostettu tuotemerkki Rörstrand on perustettu lähes 300 vuotta sitten. He ovat onnistuneet luomaan monia tunnettuja klassikkoja jo vuosien ajan.

Ostindia

Ostindia on astiasto, joka on valittu ruotsalaisessa äänestyksessä vuosisadan astiastoksi. Alkuperäisen Ostindia -astiaston lisäksi löydät myös myöhemmin luodut astiastot nimeltään Ostindia Svart ja Ostindia Floris. Ostindia -astiastossa on sekä isoja että pieniä aamiaiskulhoja, jotka sopivat aamiaistarjoilun tyylikkääseen kattaukseen.

Mon Amie

Suunnittelija Marianne Westman kehitti Mon Amie -astiaston 50-luvulla. Posliinista on sittemmin tullut klassikko. Sinivalkoisesta posliinista valmistettua aamiaiskulhoa on vaikea vastustaa.

Swedish Grace

Swedish Grace kulhot 30 cl ja 60 cl, sopivat täydellisesti aamiaiskulhoiksi. Kata pöytä samaan astiastoon kuuluvien pienten lautasten ja asettien kanssa. Swedish Grace -astiastoa on saatavana useilla eri lasitteilla, jotka sopivat hyvin yhteen.

Eden

Eden -astiaston aamiaiskulhot ovat kooltaan 30 cl ja 60 cl.Eden -astiaston on suunnitellut Sigrid Richter. Vuonna 2016 Rörstrand täytti 290 vuotta. Silloin tehtiin kuluttajatutkimus, jonka mukaan Eden on suosituin astiasto ja näin se lanseerattiin uudelleen Rörstrand -tuotemerkin juhlien yhteydessä. Täydennä aamiaiskattauksesi aamiaiskulhon lisäksi myös kupilla ja lautasella.

House Doctor aamiaiskulhot

House Doctor -aamiaiskulhoa voi käyttää sekä aamiaispuuron että iltapalan nautiskeluun. Yhdistä saman tuotemerkin muiden lautasten, asettien ja mukien kanssa.

Broste Copenhagen aamiaiskulhot

Tanskalainen tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia ja rustiikkeja ​​kulhoja. Löydät kulhoja useilla eri lasitteilla. Valitse suosikkisi!

Muumikulhot aamiaiselle

Oletko Muumi -fanaatikko? Ehkä sinulla on jo iso määrä muumimukeja kaapissa? Siinä tapauksessa katso Arabian muumikulhot. Mukiin sopivilla aamiaiskulhoilla saat täydellisen aamiaissarjan. Osta itsellesi tai anna lahjaksi.

Table Top Stories aamiaiskulhot

Table Top Stories -tuotemerkin suosittu Harmony -astiasto on saatavana useissa väreissä. Käytä kulhoa aamiaisjugurtin, lounaskeiton tai jälkiruokajäätelön nauttimiseen. Voit käyttää niitä myös pienempinä tarjoilukulhoina. Mahdollisuuksia on monia. Kulhoihin mahtuu 50 cl.

Materiaalit

Meiltä löydät useista eri materiaaleista valmistettuja aamiaiskulhoja. Materiaaleina ovat piikivi, lasi, keramiikka, kristalli, savi, muovi, posliini, ruostumaton teräs, kivitavara, teräs ja puu. Yhdistelemällä eri materiaaleja luot tyylikkään kontrastin.