/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tarjoilutarvikkeet

Aamu alkaa värikkäällä kulholla ja puurolla. Samaan pöytään vielä munakupit sekä hedelmävati. Voiko ihanampaa aamua ollakaan? Tunnelmaa voit jatkaa lounaskeitolla ja tyylikkäällä keittokulholla. Tietenkin iltapäiväkahville näyttävä kakkuvati ja maukas kakku.
Tarjoilutarvikkeet
Tarjoilutarvikkeet
På lager
Varemerke

    A

  • B

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
1749 tuotteita
Näyttää 40 / 1749 tuotetta

Löydä uusi kulhosi

Jos etsit kulhoja eri kokoisina, eri materiaaleina ja malleina, löydät ne Cerveralta tai myymälöistämme Ruotsissa. Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman korkealaatuisia kulhoja useilta eri valmistajilta. Tee aterioistasi ja kahvihetkestäsi hieman hienompaa ja mukavampaa kauniilla kulhoilla!

Kulhoja eri tilaisuuksiin

Koti tarvitsee usein erikokoisia -ja mallisia kulhoja. Aamiaiselle voivat olla tarpeen hieman pienemmät kulhot muroja tai mysliä varten. Illalliselle sopii hieman isompi salaattikulho ja illalle karkkikulho tai sipsikulho. Tänne olemme keränneet isoja ja pieniä kulhoja, yksivärisiä kulhoja ja kulhoja eri kuvioin ja väreihin. Etsitkö kulhoa, josta tulee ihana väriläiskä kattauspöydälle, kaunista lasikulhoa hedelmäkulhoksi keittiötasolle tai kenties kulhoa höyryävän kuumalle ramenkeitolle?
Tutustu laajaan kulhovalikoimaamme ja tulet huomaamaan, että kulhoja on monenlaisia. Löydät kulhoja, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, kun taas toisenlaiset kulhot auttavat luomaan kauniin kattauksen juhlapöytään. Täältä löydät esimerkiksi Design House Stockholm :n suloisia kulhoja Elsa Beskow :n upeiden satujen aiheilla. Älä unohda värikkäitä ja ihania Arabian kulhoja kaikilla Tove Jansonin Muumilaakson hahmoilla! Tervetuloa tilaamaan tarjoilukulhoja, keittokulhoja, salaattikulhoja, karkkikulhoja, sipsikulhoja, boolimaljoja, aamiaiskulhoja ja paljon muuta.

Materiaali ja muotoilu

Cerverassa voit valita erilaisista materiaaleista valmistettuja kulhoja. Löydät kulhoja, jotka on valmistettu esimerkiksi posliinista, kivitavarasta, melamiinista, keramiikasta ja lasista. Valikoimassamme on kulhoja useilta eri merkeiltä. Tulet varmasti löytämään kulhon, jonka haluat. Aida, Gustavsberg, Broste Copenhagen, Le Creuset, Iittala, Marimekko, PotteryJo, Royal Copenhagen ja Rörstrand ovat esimerkkejä tuotemerkeistä, jotka löydät Cerveralta. Monet valikoimastamme löytyvistä kulhoista sisältyvät sarjoihin, joten voit yhdistää ne muihin saman sarjan osiin täydellisen ja yhtenäisen kattauksen saamiseksi. Esimerkkejä useista sarjoista ovat Rörstrand Swedish Grace ja Iittala Kastehelmi.

Tarjoiluastiat

Meillä on useita erilaisia ​​malleja niin materiaalin, värin kuin käyttöalueen suhteen. Tietenkään tarjoiluastian käytölle ei ole tiukkoja sääntöjä. Se on täydellinen, jos haluat pystyä tarjoilemaan illallisen tyylikkäästi ja houkuttelevasti. Ihana sisustuselementti kotiin vaikkapa hedelmävadiksi. Mitä tahansa aiotkin tarjoilla, toimii useimmat tarjoiluastiat hyvin niihin tehtäviin. Se on myös käytännöllinen tapa tarjoilla ruokaa. Tarjoiluastioita löytyy myös erilaisia erilaisiin tehtäviin, esimerkiksi kakkuvateja ja kerrosvateja juhliin ja iltapäiväkahville.

Materiaalit

Meiltä Cerveralta löydät useista eri materiaaleista valmistettuja tarjoiluastioita. Yleisimpiä materiaaleja ovat lasi, posliini, kristalli, marmori, messinki, muovi, puu, metalli ja keramiikka. Varmasti löydät tarjoiluastian juuri sinulle!

Tuotemerkit

Etsitkö tarjoiluastiaa tietyltä merkiltä? Meiltä löydät niitä useilta suosituilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Aida, Arabia, Bitz, Blomus, Bordallo Pinheiro, By On, Chrchill, Cooee, Cult Design, Eva Solo, Gefle, Georg Jensen, Hay, House Doctor, Iittala, Jonathan Adler, Kosta Boda, Koziol, Kähler Design, Le Creuset, Louise Roe Copenhagen, Nybro Crystal, Orrefors, PotteryJo, Rory Dobner, Royal Copenhagen, Rörstrand, Serax, Table Top Stories, Villeroy & Boch ja monilta muilta.