/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kerrosvadit & Kakkuvadit

Juhlavaa tyylikkyyttä kattaukseen saat kerrosvadeilla ja kakkuvadeilla. Ne ovat erittäin käytännöllisiä ja tuovat tunnelmaa kahvihetkeen tai kutsuille. Ehkä on englantilaisen iltapäiväteen ja tarjoilun aika. Pikku suolaisia, leivoksia, keksejä ja täytekakkua. Ethän unohda kakkulapiota!
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
72 tuotteita
Näyttää 40 / 72 tuotetta

Kerrosvadit & Kakkuvadit

Onko aika ostaa kerrosvati tai kakkuvati? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan. Meiltä löydät useat erimalliset kakkuvadit ja kerrosvadit monilta eri tuotemerkeiltä. Kakkuvati tai kerrosvati kakuille, kekseille ja leivoksille muun muassa tuotemerkeiltä Iittala, PotteryJo, Bordallo Pinheiro, & klevering, Churchill, Eva Solo, House Doctor, Nachtmann, Pillivuyt, Royal Copenhagen, Serax ja Spode.

Kerrosvati

Korkea kerrosvati tuntuu juhlavalta. Se on myös käytännöllinen, jos haluat tarjoilla useita erilaisia ​​kakkuja ja leivoksia. Meiltä löydät kerrosvadit, joissa on 2 tai 3 kerrosta Jos haluat tarjota montaa erilaista kakkua, voit sijoittaa useita kerrosvateja vierekkäin. Omista jokaiselle kakulle oma kerroksensa kerrosvadilla. Tietenkin kerrosvati on myös täydellinen kakkufaneille tai isompiin juhliin.

Jalallinen kakkuvati

Jalustalla eli jalan päällä olevaa vatia kutsutaan myös kakkuvadiksi. Se on tyylikäs ja käytännöllinen tapa tarjoilla kakkua. Jalallinen kakkuvati on suunnilleen saman muotoinen kuin iso lautanen. Kakku laitetaan kakkuvadin yläosaan ja se saa mukavalla tavalla hieman korkeutta. Meillä on useita erilaisia ​​jalallisia ​​lasista ja posliinista valmistettuja kakkuvateja! Anna kakkusi näkyä ansaitsemallaan tavalla. Jalallinen kakkuvati on täydellinen syntymäpäiville ja juhliin. Jalallisista kakkuvatia voit käyttää myös leipävatina.

Kannellinen kakkuvati

Kansi kakulle on kätevä monella tapaa. Jos olet leiponut kakun ja haluat sen pysyvän tuoreena, kansi on täydellinen. Kakkuvadin kansi suojaa jääkaapissa olevaa kakkua niin ettei se houkuttele makuja jostain muusta. Kansi pitää myös hyönteiset ja lian loitolla, jos kakku on ulkona. Toisin sanoen, kannellinen kakkuvati on erittäin käytännöllinen. Kannen muoto antaa kakulle myös tyylikkäät puitteet. Käy selväksi, että kakkuun ei saa koskea, jos kylään tulee kakkuja rakastavia vieraita. Koska suurin osa kakkuvatien kansista on lasia, voit sinä ja vieraasi katsella kakkua mottona "katsoa saa, mutta ei koskea". Niille, jotka odottavat jotain hyvää… Kun on vihdoin aika viipaloida kakkua, nosta kansi. Siitä tulee melkein seremoniallista, kun kakkuvadin kansi otetaan pois.

Yhdistele astiaston kanssa

Voi olla todella mukavaa, jos yhdistät kakkuvatisi tai kerrosvatisi astiastosi kanssa. Täytä pöytä kakkuvadilla tai kerrosvadilla, aseta asetit, kahvikupit ja teekupit. Muista myös laitaa sekä kahvinkeitin että teekannu tai vedenkeitin päälle. Toivota vieraasi tervetulleiksi!

Useita käyttömahdollisuuksia

Kakkuvadin ei välttämättä tarvitse olla kaapissa, kun se ei ole käytössä. Kakkuvati sopii yhtä hyvin myös hedelmien tarjoiluun. Tai miksi et tarjoilisi keksejä ja juustoja monikerroksisella kerrosvadilla? Kaikista tarjoamisista tulee erityisen juhlavia, jos ne laitetaan esille vadin päälle. Siihen sopivat juuri kakkuvadit ja kerrosvadit.