/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cocktaillasit

Cocktailit ja cocktaillasit kuuluvat usein yhteen. Monien mielestä lasi onkin tärkeä osa itse drinkkiä. Oikealla cocktaillasilla saa enemmän makuja sekä lisää tunnelmaa juhlaan ja kattaukseen.
Saatavilla
Tuotemerkki

    B

  • E

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
181 tuotteita
Näyttää 40 / 181 tuotetta

Cocktaillasit

Valikoimassamme on korkeita, matalia, edullisia ja hieman eksklusiivisempia cockteillaseja. Tyylikkäät ja käytännölliset cocktaillasit tuotemerkeiltä Riedel, Orrefors, Stölzle, Eva Solo, Leonardo, Målerås ja Table Top Stories. Haluatko, että drinkkilasi on kristallinen, sileä tai lasi kuvioilla? Meiltä löydät drinkkilasit ja cocktaillasit lähes kaikenlaisille drinkeille!
Aivan kuten haluat snapsilasin snapsillesi, punaviinilasin punaviinillesi ja viskilasin viskillesi, haluat todennäköisesti drinkkilasin drinkillesi. Erilaisille drinkeille löydät tietysti myös erilaisia drinkkilaseja. Aiotko tehdä viinidrinkin? Älä unohda korkkiruuvia! Valikoimastamme löydät erilaiset pullonavaajat.

Millainen cocktaillasi kannattaa valita?

Millaiset drinkkilasit tarvitset, riippuu tietysti siitä, millaisia drinkkejä sinä tai vieraasi haluavat nauttia.

Cocktaillasi

Cocktail koostuu erilaisista väkevistä juomista, viinistä ja joskus myös erilaisista mausteista. Cocktail tarjotaan kylmänä pienemmästä jalallisesta lasista. Esimerkkejä cocktaillaseista ovat martinilasit ja margaritalasit. Cocktaillasiin mahtuu yleensä 6-30 cl.

Highball -lasi

Pitkän ja korkean long drinkin erottaa muista drinkeistä se, että niissä on usein enemmän tilavuutta kuin muilla juomilla. High Ball tai Higball -lasia, jota käytetään yleisesti long drink -juomissa, voidaan kutsua myös long drink -laseiksi. Lasit ovat suorat ja niiden tilavuus on 24-45 cl.

Grappalasi

Grappalasi on suunniteltu niin, että juoman aromit säilyvät mahdollisimman pitkään. Grappalasi on päivänselvä hankinta Grappa-fanin kotiin ja niille, arvostavat muita väkeviä alkoholijuomia. Lasia voidaan kutsua myös aromilasiksi.

Millaisesta lasista pitäisi nauttia Gin & Tonic?

Gin and Tonic on drinkki, joka tarjoillaan perinteisesti highball-laseissa, mutta nykyään juoma on yleistä tarjoilla myös maljasta. Maljan ansiosta tuoksut saavat ottaa enemmän tilaa, koska lasin pyöreä muoto korostaa tuoksua. Meiltä Cerveralta löydät muun muassa Gin and Tonic -juomalasit tuotemerkeiltä Spiegelau, Table Top Stories, Orrefors, Nachtmann ja Kosta Boda.

Millainen lasi Mojito -drinkille?

Mojito -drinkkiin tulee soodavettä, valkoista rommia, siirappia, puristettua limettimehua ja tuoreita mintun lehtiä. Se on todella raikas kesäjuoma, joka tulee aina olemaan suosittu. Täydellinen tarjottavaksi kuumana päivänä. Mojito voidaan tarjota Highball-lasissa, mutta yhtä hyvin myös pyöreämmässä lasissa tai viskilasissa.

Drinkki karahvissa

Miksi et tarjoilisi ihanan kesädrinkin tai boolin karahvista? Meillä on useita erilaisia karahveja, joista voit valita. Täytä karahvi juomilla, marjoilla ja mintun oksilla. Karahvi on myös hieno, saada tavallinen mehu ja alkoholiton vaihtoehto näyttämään tyylikkäältä. Samalla tavalla drinkkilasit voidaan tarjota myös niille, jotka eivät halua alkoholia. Nosta maljaa kaikenlaisilla juomilla! Tai miksi et tarjoisi jälkiruokaa drinkkilaseista?