/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Samppanjalasit

Nosta maljaa tyylikkäällä samppanjalasilla. Sopii samppanjan lisäksi myös virvoitusjuomalle tai limonadille. Ehkäpä haluat tarjoilla lasista myös jälkiruokaa elegantilla tyylillä. Meiltä löydät samppanjalaseja monelta eri tuotemerkiltä.
Samppanjalasit
Samppanjalasit
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    L

Material
Färg
Pris
227 tuotteita
Näyttää 40 / 227 tuotetta

Samppanjalasit

Meiltä löydät samppanjalasit kaikkiin mieltymyksiin, sekä tyylin että toiminnan suhteen. Tarjoamme eri hintaisia samppanjalaseja hieman edullisimmista hintavimpiin laseihin. Ehkä haluat ottaa kestävän lasin mukaan piknikille ja illallispöytään sopii hieman näyttävämpi samppanjalasi. Kattamalla pöytä samppanjalaseilla luodaan välittömästi juhlava tunnelma.

Carat samppanjalasit tuotemerkiltä Orrefors

Ruotsalaisen, kuuluisan Orrefors -tuotemerkin Carat -sarjan samppanjalaseissa on kauniit jalat, joissa on elegantti kristallihionta ja monet arvostavat niitä. Carat -sarja on saanut inspiraationsa jalokivistä ja suunnittelija Lena Bergström kertoo halunneensa luoda lasisen korun kuplivalle juomalle. Lasin tulee sekä kullata juomaa että säteillä juhlaa ja juhlimista, hän sanoo.
Samasta sarjasta löydät myös arvostetun kynttilänjalan. Miksi et antaisi lasien ja kynttilänjalkojen luoda loistetta pöydälle?

Kolme erilaista samppanjalasia

On olemassa erilaisia ​​laseja, jotka on mukautettu korostamaan makuja eri tavoin. On coupe -laseja, flute -laseja ja tulppaanilaseja. Tässä on opas siitä, mikä tekee jokaisesta lasista ainutlaatuisen.

Samppanjalasi coupe

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Coupe -lasit tunnetaan myös nimellä pieni samppanjakulho, samppanjakuppi, laakea coupe -kulho. Coupe -lasissa on laakean pyöreä, matala pesä kapealla pohjalla. Lasit sopivat erinomaisesti erilaisten juomien tarjoiluun ja jälkiruokakulhoiksi. Ehkä olet innokas rakentamaan samppanjatornin, jossa asetat useita laseja päällekkäin eräänlaisen tornin muotoon. Silloin coupe -lasi on täydellinen lasi. Monien asiantuntijoiden ja samppanjasta kiinnostuneiden mukaan, samppanjan maku ei kuitenkaan tule aivan oikealla tavalla esille, kun lasin pesän muoto on pyöreän lakea. Toinen haittapuoli voi olla, että joudut helposti pitämään lasin pesästä kiinni, mikä johtaa juoman lämpenemiseen nopeammin.

Samppanjalasi flute

Flute -lasi, jota kutsutaan myös huilulasiksi tai korkeaksi samppanjalasiksi, on suunniteltu täydellisesti säilyttämään samppanjan kuplat mahdollisimman pitkään. Lasin kapea muoto hidastaa aikaa, joka kuluu kuplien noustessa pintaan.

Samppanjalasi tulppaani

Tulppaanilasin toinen nimi on pisaran muotoinen samppanjalasi. Lasissa on pyöristetty pohja ja se kapenee ylöspäin, aivan kuten tulppaani tai pisara. Kuplat pysyvät tässä lasimuodossa pitkään. Tulppaanin muotoinen lasi on myös hyvä vangitsemaan tuoksuja. Hedelmäiset samppanjat ovat täydellisiä tähän lasimuotoon.

Pidä huolta laseista

Muutamalla yksinkertaisella asialla voit pitää lasisi kiiltävinä ja kestävinä mahdollisimman pitkään.
Näin hoidat lasejasi:
-Käytön jälkeen on parasta puhdistaa lasi mahdollisimman pian.
-Jos lasi on konepesunkestävä, on silti yleensä parempi käyttää lyhyempää ohjelmaa ja alhaisempaa lämpötilaa.
-Kuivaa lasi heti pesun jälkeen, jotta pesuainetahrat eivät tartu lasiin. Se vaikuttaa sekä estetiikkaan että makuun.
-Lasin pesu onnistuu ja lasi loistaa kunnolla, kun lisäät ammoniakkia astianpesuaineeseen (vesi ja pesuaine).
-Jätä laseille tilaa kaapissa, etteivät ne hankaa toisiaan vasten