/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Snapsilasit ja Shottilasit

Nämä ovat erittäin kätevät lasit moneen. Ne on tehty kaikenlaisten pienten juomien tarjoiluun. Ehkä vahva alkoholijuoma rapujuhlaan, värikäs cocktail-shotti tai raikas alkoholiton juoma tupaantuliaisiin. Meiltä löydät tyylikkäät snapsilasit ja shottilasit sekä jalallisina että ilman. Kippis!
Snapsilasit ja Shottilasit
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
88 tuotteita
Näyttää 40 / 88 tuotetta

Snapsilasit & Shottilasit

Snapsilasit ja shottilasit ovat täydellisen kokoisia juoman määrään nähden. Snapseja juodaan yleisesti rapujuhlilla, illanvietoissa tai muilla juhlilla. Laseihin mahtuu usein pieni snapsi tai shottijuoma ja ne juodaan yhdellä kertaa. Tästä huolimatta monet alkoholintutkijat kehottavat siemailemaan snapsia yhden nopean kulauksen sijaan. Snapsia siemailemalla on helpompi tuntea sen sisältämät erilaiset maut ja samalla se jää lasiin pidemmäksi aikaa.

Snapsilasi

Lasin nimi on tullut ruotsin kielestä. Verbi ”att snappa” tarkoittaa imeä jotain nopealla liikkeellä, mitä useimmat ihmiset tekevät ottaessaan snapsin. Snapsi suuhuun nopeasti ja helposti. Snapsilaseja on saatavana eri malleina. Usein snapsilasi on jalallinen, mutta löytyy myös lasit, joissa ei ole jalkaa. Snapsilasiin mahtuu yleensä noin 6 cl.

Mausta oma snapsisi

1500-luvulla viinaa alettiin maustaa sairauksien parantamiseksi. Toiveena oli, että valitut mausteet yhdessä viinan kanssa karkottaisivat taudit, mukaan lukien tuolloin riehuneen ruton. Tähän päivään asti olemme jatkaneet viinan maustamista, mutta nyt mieluummin maun vuoksi kuin lääketieteellisesti. BoxInBag -tuotemerkin tyylikkäissä pulloissa voit maustaa snapsisi itse valmiilla makusekoituksilla. Valitse makusekoituksista ne, jotka kiinnostavat sinua eniten ja jotka sopivat siihen, mitä aiot syödä. Lisää pulloon viinaa tai votkaa. Anna pullon seistä vuorokausi ennen kuin lisäät hieman sokeria ja siivilöi juoma ennen tarjoilua.

Ei liian kylmää

Viina tulee tarjota kylmänä, mutta ei liian kylmänä. Säilytä viinaa mieluummin jääkaapissa kuin pakastimessa. Jos tarjoilet juoman jääkylmänä, voivat monet maun vivahteet kadota. Tarjoile snapsit, kun sen lämpötila on noin 8 astetta.

Shottilasi

Shottilaseja on monia erilaisia. Muoto on usein suora pieni lasi, mutta kuviot ja lasi vaihtelevat. Valikoimasta löytyy hauskoja shottilaseja, cooleja shottilaseja, kristallisia shottilaseja hauskoilla painatuksia. Yleisimpiä shottiviinoja ovat Tequila, Jägermeister, Votka ja Rommi.

Mittalasi

On sekä hyvin yksinkertaisia ​​että haastavampia reseptejä, kun haluat sekoittaa oikeanlaisen shottin. Mittasuhteiden kanssa onnistumiseen tulee mittalasi melkein aina tarpeeseen. Mittalasin tai baarimitan avulla saat tarkan arvion siitä, kuinka paljon laitat juomaa.

Terveellinen shotti

Viime aikoina on tullut suosittua ottaa terveellisiä shotteja. Mehukoneella tai puristimella voit tehdä omia pirteitä shotteja kotona. Miksi et aloittaisi päivääsi terveellisellä inkivääri- ja sitrusshotilla?