/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Viskilasit

Nahkasovat ja viskilasit olivat usein vanhojen tv-sarjojen vakiosisustusta. Samaa tunnelmaa voit jatkaa myös moderneilla viskilaseilla. Ihania muotoja ja värejä. Miten olisi esimerkiksi hieman keinuvat viskilasit? Tutustu valikoimaamme ja ehkä voit pitää juhlat 80-luvun teemalla!
Viskilasit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
91 tuotteita
Näyttää 40 / 91 tuotetta

Viskilasit

Klassiset, tyylikkäät, kiiltävät vai leikkisät viskilasit? Täällä tarjoamme lasista ja kristallista valmistettuja viskilaseja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Orrefors, Riedel, Table Top Stories, Kosta Boda ja Leonardo.
Oletko muuten koskaan ajatellut juoman oikeinkirjoitusta: whisky vai whiskey? Whisky käytetään usein Skotlannin, Kanadan ja Japanin viskissä sekä whiskey, kun juoma tulee Yhdysvalloista tai Irlannista.

Viskilasi – tukeva ja kestävä lasi

Erilaiset juomat tulee tarjoilla eri laseista, jotta aromit ja tuoksu korostuvat parhaalla tavalla. Esimerkiksi punaviinilasissa tulisi olla suuri ja leveä kuppi. Näin saat apua hapesta, joka tekee viinistä täyteläisemmän. Valkoviinilasi on pienempi, jotta viini pysyy paremmin kylmänä. Valkoviinit halutaan tarjoilla nimenomaan hyvin jäähdytettyinä.
Viskilasi on tukeva lasi ja paksu pohja, joka antaa mukavan painon, kun pidät lasia kädessäsi. Suurin osa viskilaseista ovat muodoltaan suoria, mutta on myös tulppaanin muotoisia viskilaseja. Tulppaanin muotoisia viskilaseja käytetään usein viskinmaistajaisissa, sillä ne säilyttävät juoman maun ja aromin miellyttävällä tavalla. Saatavilla on myös pyöristetyllä pohjalla varustettuja viskilaseja, joissa lasia voi hieman kallistaa ilman, että se kaatuu. Se on jännittävä viskilasin muoto, joka antaa leikkisän tunteen. Viskilasia kutsutaan joskus old fashioned lasiksi, lowball-lasiksi tai tumblerlasiksi.

Jäillä vai ilman?

Viski tulee juoda huoneenlämpöisenä, jotta aromi ja tuoksu tulevat todella esille. Sitä voi juoda myös hieman jäähdytettynä. Tämä voi olla hyvä kuumana kesäiltana, vaikka maku ei silloin tule esiin samalla tavalla. Monet ihmiset haluavat juoda viskinsä jäiden kanssa lasista, whisky on the rocks. Huono puoli on, että jää voi tehdä juomasta hieman vetistä, mutta tämä on makuasia. On olemassa erityisiä viskikiviä, jotka laitat kätevästi pakastimeen. Ne pitävät juoman kylmänä ja maun ennallaan.

Tarjoile drinkki viskilasista

Viskilaseja voidaan käyttää myös muihin juomiin. Esimerkiksi monet drinkit sopivat erinomaisesti tarjottavaksi viskilaseista. Ehkä gin and tonic tai whiskey sour? Laseihin mahtuu paljon jäitä, mikä antaa juhlavan vaikutelman, kun haluat tarjota hyvän tervetuliaisdrinkin juhlissa tai kun haluat tarjoilla maukkaita napostetavia juomana ennen illallista.
Viskilasit ovat myös loistava häälahja tai syntymäpäivälahja. Täältä löydät esimerkiksi lahjapaketin, jossa on viskilasit ja karahvi. Lasista ja siihen sopivasta karahvista tulee erityisen tyylikäs sisustusyksityiskohta tarjoiluvaunussa tai vitriinissä.