/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Asetit

Suolaista tai makeaa? Asetti sopii molempiin. Tätä lautasta voit käyttää tarjoiluun sekä pienten ruoka-annosten ja leivonnaisten nauttimiseen.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
482 tuotteita
Näyttää 40 / 482 tuotetta

Asetit

Löydä tarpeisiisi sopiva asetti laajasta valikoimastamme. Meiltä löydät erihintaisia ja erivärisiä asetteja, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Pienet lautaset eli asetit sopivat moneen ja ovat käteviä laittaa keittiön kaappiin ilman, että ne vievät liikaa tilaa.
Jos tarjoilet alkupalaa, asetti voi olla tyylikäs laittaa ruokalautasen päälle. Monet asetit ja ruokalautaset on suunniteltu niin, että ne näyttävät hienoilta asetettaessa ne yhteen. Samalla tavalla voi asetin laittaa kulhon alle. Asetti voi toimia niin kulhon koristeena kuin täyttää tehtävänsä.

Kivitavara

Kivitavarat valmistetaan savesta ja poltetaan uunissa. Kivitavarasta valmistetut lautaset ovat usein täysin ainutlaatuisia, koska lasite voi lasittua eri tavoin. Lasitetut kivitavarat antavat kattauksellesi persoonallisen ja ainutlaatuisen tunteen.

Lasiasetit

Meiltä löydät asetteja useilta eri tuotemerkeiltä, ​​kuten Nachtmann, Iittala, Kosta Boda ja Aida. Valikoimassamme on myös lasisia asetteja, jotka on valmistettu sekä kirkkaasta että värillisestä lasista. Lasiasetit tuntuvat leikkisiltä ja elävöittävät jokaista kattausta.

Posliiniasetit

Suurin osa valikoimastamme löytyvistä aseteista on valmistettu posliinista. Posliini on helppohoitoinen materiaali, jota on saatavana erilaisina lasitteilla. Lähes kaikki nykyään valmistettu posliini kestää mikroaaltouunin ja astianpesukoneen.

Koko

Meillä on pieniä ja isoja asetteja. Sekä asetit 12 cm että asetit 22 cm löydät valikoimastamme.

Väri

Meillä on pieniä asetteja eri väreissä. Minkä värin valitset asetille ja muille lautasille, vaikuttaa kattaustunnelmaan. Väri tulee myös esille, kun ruoka laitetaan lautaselle. Eri värit korostavat ruokaa eri tavoin.

Rörstrand asetit

Rörstrand -tuotemerkiltä löydät useita suosittuja sarjoja, kuten Swedish Grace, Mon Amie, Ostindia ja Ostindia Floris.
Asettien vaihtaminen vuodenajan, juhlapyhien tai ruokalajin mukaan voi olla juhlavaa. Swedish Grace on Rörstrand -tuotemerkin suosittu sarja, jota on saatavana useissa eri osissa ja erilaisilla lasitteilla. Voi olla mukavaa saada hieman vaihtelua kattamalla pöytä eri väreillä. Mikset antaisi asetin olla eri väriä kuin ruokalautasen? Swedish Grace on kehittänyt myös astiaston, joka juhlistaa talvea. Swedish Grace Winter on saatavana useissa osissa, mukaan lukien asetit.

Muut lautaset

Asetti sopii moneen mutta haluat todennäköisesti täydentää sitä myös ruokalautasilla, syvillä lautasilla ja aamiaiskulhoilla. Tutustu Cerveran valikoimaan!