/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lasten astiat

Ihanat lautaset perheen pienimmille. Löydät tunnettuja hahmoja ja kuvioita eri sävyillä ja väreillä. Tee ruokailusta hauskempaa!
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
89 tuotteita
Näyttää 40 / 89 tuotetta

Lasten lautaset

Tietysti lasten tulee myös nauttia astioistaan ​​ruokapöydässä! Cerveralta löydät lasten lautaset, lasten aterimet, lasten lautassarjat, lasten lokerolautaset sekä lasten lautaset, jotka kiinnitetään pöytään imukupilla tai silikonilla. Lautasten materiaaleina ovat posliini, ruostumaton teräs tai muovi.

Posliini, muovi vai ruostumaton teräs?

Joskus ruokailusta tulee hieman kuin seikkailu. Onneksi suurin osa lasten lautasista on tehty kestämään ja siksi muovista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut astiat ovat paras hankinta. Posliini sopii myös hieman isommille lapsille - katso esimerkiksi Villeroy & Boch tai Dacapo Silver, joissa on posliiniset lasten lautaset ihanan leikkisillä kuvioilla.

Lasten setti – lautaset, nokkamuki ja aterimet

Tietyt lasten lautaset toimitetaan setissä aterimien ja/tai mukien tai nokkamukien kanssa. Hanki samanlainen setti tai kokoa omasi makusi ja toiveidesi mukaan.

Imukuppi, silikoni ja lokerolautanen uudelle ruokailijalle

Aina ei ole niin helppoa opetella syömään itse. Mikä onni, että on olemassa apuvälineitä, jotka helpottavat uusien ruokailijoiden liikehdintää ruokapöydän ääressä!
Imukuppi tai silikoni lasten lautasen alle
Lasten lautanen, jossa on imukuppi tai silikoni lautasen alla, on ehkä paras keksintö sitten viipaloidun leivän. Pieni määrä roiskunutta ruokaa ei kaada maailmaa, mutta mielellään olisi mukavampaa välttyä siltä tai ainakin isolta määrältä sitä. Lautasen alla olevalla imukupilla tai silikonilla vältyt monilta tilanteilta, joissa ruoka olisi päätynyt jonnekin aivan eri paikkaan kuin vatsaan.
Lokerolautanen
Kuinka kätevää jaetut lasten lokerolautaset ovatkaan, sekä sinulle että lapselle? Sinun on helpompi jakaa ruoka lokeroihin ja lapsen on helpompi syödä.

Lasten lautaset kuvioilla

Päivällinen on hauskempaa, kun mukana on tunnettuja hahmoja tai kuvioita! Olemme koonneet joitain suosikkeja ja jokaiselle löytyy jotakin. Pidit sitten yksinkertaisemmista väreistä ja kuvioista tai jos haluat panostaa enemmän väreihin ja kuviin. Katso valikoimaamme!
Done by Deer
Done by Deer panostaa pastelliväreihin ja minimalistisiin eläimiin, jotka ovat suosittuja niin isojen kuin pientenkin keskuudessa!
Design Letters
Design Letters panostaa myös pastelliin ja tyylikkyyteen lasten aterimissa ja mukeissa, joille on ominaista yksinkertainen ABC-kuvio. Panosta yhteen väriin tai yhdistele!
Elsa Beskow
Entä lasten lautaset Elsa Beskowin klassisilla kuvioilla? Ihania kuvioita esimerkiksi lastenkirjoista Hattulan väki ja Tonttulan lapset.
Muumi
Tietysti löydät meiltä Arabian Muumi -lasten astioita. Muumin lasten astiasetti sisältää lautasen ja mukin, joissa on ihania kuvioita Muumipeikosta tai Pikku Myystä.
Disney
Astioita Disneyn klassisen värikkäillä kuvioilla ja hahmoilla! Täältä astiat esimerkiksi elokuvista Frost, Leijonakuningas, Mikki Hiiri, Autot ja Nalle Puh.
Peppi Pitkätossu
Lasten astiasetti, jossa on kaksi syvää lautasta, pieni astia esimerkiksi marjoille tai välipaloille, pieni kuksamuki juomalle ja spork lusikkahaarukka Peppi-aiheella. Löydät Peppi -väriyhdistelmiä kuten sininen ja keltainen, vihreä ja keltainen tai punainen ja keltainen.

Lasten aterimet

Lasten aterimet on suunniteltu sopimaan paremmin pieniin käsiin. Aterimien karheasta pinnasta on helpompi pitää kiinni kuin aikuisten aterimista. Meillä on lasten aterimia, jotka on valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä, kuvioilla tai ilman. Tietyt lautaset kuuluvat samaan settiin lasten aterimien kanssa, mutta lasten lautasia voit aina yhdistellä muiden lasten aterimien kanssa.

Tulkaa syömään!

No niin! Ovatko kaikki istuneet pöydän ääreen, pienet tai isot tai molemmat? Sitten vain syömään! Hyvää ruokahalua!