/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pastalautaset

Joko löysit herkullisen pastareseptin? Nyt vain kauniit pastalautaset esille. Meiltä löydät värejä, muotoja ja kuvioita. Buon appetito!
Pastalautaset
Pastalautaset
På lager
Varemerke

    C

  • D

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
63 tuotteita
Näyttää 40 / 63 tuotetta

Pastalautaset

Meiltä Cerveralta löydät useita erilaisia ​​pastakulhoja ja pastalautasia. Tietenkin lautasia voi käyttää muuhunkin kuin pastaruokiin. Itse asiassa ne sopivat lähes kaikkeen. Pastakulhon suuri etu on, että se on kulhon muotoinen. Tämä tarkoittaa, että padat ja kastikkeet jäävät kulhoon ja niistä on helppo napata kiinni lusikalla tai haarukalla.
Monet ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että pasta on hyvä tarjoilla syvältä lautaselta. Näin pasta ei valu lautasen reunan yli. Pastaa kastikkeen kanssa nauttivalle sopii erittäin hyvin, jos reunat ovat hieman korkeammalla. Näin kastike kerääntyy pohjalle. Mutta sinun tulee tietysti syödä pastaa haluamaltasi lautaselta. Jos haluat syödä pastaa isommalta ruokalautaselta, meillä on myös laaja valikoima ruokalautasia.

Leveä reuna vai reunaton

Meillä on pastakulhoja leveällä reunalla ja ilman reunaa. Mieti, millainen kulho olisi paras ja miten haluaisit tarjoilla ruoan. Voidaan väittää, että reunattomille pastakulhoille on hieman enemmän käyttökohteita, sillä niitä voidaan käyttää myös jogurttikulhoina ja tarjoilukulhoina. Leveäreunaisia lautasia voi käyttää myös moneen ja ne sopivat useammille astioille.

Materiaali

Meillä on kivitavarasta ja posliinista valmistettuja pastalautasia ja pastakulhoja. Valitse materiaali, joka miellyttää sinua eniten. Posliini on kiiltävää ja voi olla myös kirkkaissa väreissä. Kivitavara on huokoisempaa ja lautanen voi koostua useammasta maalikerroksesta.

Värit

Monet ovat samaa mieltä siitä, että syömme silmillämme. Näin ollen lautasen valinta vaikuttaa siihen, miten ruoka koetaan. Ruokaelämykseen vaikuttavat yleensä sekä kattaus että lautasen väri ja lautasen muodot, jotka tuovat ruokaa esille eri tavoin.
Meiltä löydät pastalautasia useissa eri väreissä. Valitse pastalautasista sininen, ruskea, harmaa, musta, valkoinen ja vaaleanpunainen. Luo vieraille silmänruokaa!

Tuotemerkit

Meiltä löydat pastalautasia kuuluisilta tuotemerkeiltä, kuten Aida, Bitz, Denby, Exxent, Ferm Living, House Doctor, Pillivuyt, Rosendahl ja Villroy & Boch.

Oletko pastafanaatikko?

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka eivät saa tarpeekseen pastan nauttimisesta? Ymmärrämme sinua. Meiltä löydät erilaisia ​​käytännöllisiä ja hauskoja pastatarvikkeita. Mikset valmistaisi pastaa itse pastakoneella?