/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Syvät lautaset

Syvät lautaset arkeen ja juhlaan! Aamupuuro, lounaskeitto, ihana pastaruoka ja iltapalana jugurttia. Syvät lautaset sopivat kaikkeen!
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
277 tuotteita
Näyttää 40 / 277 tuotetta

Syvät lautaset

Syvä lautanen on käytännöllinen moneen. Sillä on helppo tarjoilla alku-, pää- tai jälkiruokaa. Muoto pitää hyvin kastikkeet ja ruoat lautasella, eikä mitään putoaa lautasen reunan yli. Syvä lautanen on tyylikäs asettaa isommalle ruokalautaselle, kun katat pöytää, mutta lautanen pärjää hyvin myös yksinään.

Materiaali

Meillä on syviä lautasia, jotka on valmistettu piikivestä, keramiikasta, savesta, muovista, posliinista, kivitavarasta ja teräksestä. Valitse materiaali, joka miellyttää sinua eniten. Kaikki lautasemme ovat korkealaatuisia riippumatta siitä, mistä materiaalista ne on valmistettu.

Värit

Laajasta valikoimastamme löydät lautaset kaikissa mahdollisissa väreissä. Valitse beige, sininen, ruskea, harmaa, vihreä, keltainen, violetti, luonnollinen, oranssi, pinkki, musta, turkoosi, valkoinen tai kuviollinen. Mikset kokeilisi yhdistää eri värejä, mutta samasta sarjasta valmistettuja lautasia. Tai ehkä löydät eri sarjoista lautasia, jotka sopivat mielestäsi hyvin yhteen? Mikään ei sano, että sinun pitäisi hankkia vain saman sarjan lautasia.

Tuotemerkit

Meillä on useita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat erityylisiä lautasia, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Löydä makuusi sopiva lautanen.
Lautaset ovat tapana ottaa esille lähes joka päivä. Siksi voi olla syytä pohtia hieman tarkemmin, mitä tarpeita sinulla on ja mikä on mielestäsi tärkeää lautasta valitessa. Tutustu valikoimaamme ja löydät todennäköisesti lautasen, joka sopii sinulle, keittiöösi ja tyyliisi.

Pastalautanen

Pastalautanen on syvä ja siinä on leveät reunat, mutta sen muoto voi vaihdella. Hyvä puoli pastan syömisessä syvältä lautaselta on se, että pasta ei valu reunan yli pöydälle. Pastakulholla on pastan syöminen helppoa ja siistiä.

Keittolautanen

Keitto on tietysti tarjottava syvältä lautaselta. Keittolautanen tai keittokulho sopii mainiosti keitolle, mutta myös jogurtin ja puuron nauttimiseen.

Pientä purtavaa

Jos tarjoat pikku naposteltavaa tai pientä purtavaa, kuten tapaksia tai tacoja, voit käyttää syviä lautasia tarjoilukulhoina. Jos sinulla on lautaset samassa sarjassa, voit luoda harmonisen kattauksen.

Täydellinen palvelu

Syvää lautasta pidetään usein hyödyllisimpänä lautasena. Siitä voi syödä melkein mitä vaan. Toisin sanoen, se voi sopia kaikkiin päivän tarpeisiin. Monien mielestä syvä lautanen on paras valinta, jos pitää valita erilaisten lautasten kesken. Useimmat ihmiset sen sijaan haluavat yleensä useita erilaisia ​​lautasia eri tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Jos haluat itse täydellisen astiaston, voit tutustua myös Cerveran ruokalautasiin, asetteihin ja aamiaiskulhoihin.