/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tarjoilu & Kattaus

Tyylikäs kattaus ja tarjoilu niin arkeen kuin juhlaakin tuo lisää tunnelmaa. Tärkeintä ei ole vain aterimet, lasit ja astiat vaan myös se miten ne on katettu ja onko kaikki tarpeellinen mukana. Käytännölliset lautasliinat, pöytätabletit, ja tarjottimet kuuluvat ehdottomasti mukaan kattaukseen.
Tarjoilu & Kattaus
Tarjoilu & Kattaus
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
1162 tuotteita
Näyttää 40 / 1162 tuotetta

Tarjoilu & Kattaus

Pöytätabletit

Pöytätabletti on helppo pestä, jos se likaantuu. Sitä voi myös ravistaa, jos siihen on kertynyt muruja. Pöytätabletilla muutat nopeasti kattauksen luonnetta ja suojaat samalla pöytää.

Lautasliinarenkaat

Paperi- tai kangaslautasliinojesi ympärillä olevien lautasliinarenkaiden avulla saat helposti tyylikkään kattauksen. Lautasliinarenkaat helpottavat kattausta, eikä sinun tarvitse opetella monimutkaisia ​​lautasliinataitoksia. Pujota vain lautasliina lautasliinarenkaaseen ja sinulla on tyylikäs kattaus. Meillä on lautasliinarenkaita, jotka on valmistettu materiaaleista messinki, metalli, posliini ja ruostumatonta teräs.

Leipäkorit

Aamiaispöydässä tunnet ihanan tuoreen leivän tuoksun. Leipäkorit eivät ole pelkästään käytännölliset vaan myös tyylikkäät. Laita leivät, sämpylät ja patongit kauniisti esille. Erimuotoiset ja eriväriset leipäkorit löydät meiltä. Hieno ja pehmeä kangas korin päällä.

Paperilautasliina

Meillä on yksivärisiä, värikkäitä ja kuviollisia paperilautasliinoja. Ne ovat mukavia ja käytännöllisiä. Erikokoiset ja erimalliset paperilautasliinat löytyvät valikoimastamme monilta tutuilta tuotemerkeiltä, esimerkiksi Marimekko.

Kangaslautasliinat

Kangaslautasliinat tuntuvat ylellisiltä ja samalla käytännöllisiltä. Pese lautasliinat käytön jälkeen ja käytä sitten uudelleen. Meillä on kangaslautasliinat pellavaa ja puuvillaa. Valitse useista eri väreistä, kuten beige, sininen, ruskea, harmaa, vihreä, keltainen, oranssi, pinkki, punainen, musta ja valkoinen. Yhdistä kangaslautasliinat muuhun kattaukseen tai luo kontrasti.

Tarjottimet

Meiltä löydät erikokoisia ja erimuotoisia tarjottimia. Ne ovat erittäin käytännöllisiä ruokien tarjoiluun mutta tyylikäs tarjotin on myös hienoa pitää esillä. Luo siitä sisustukseesi sopiva yksityiskohta. Tarjottimet on valmistettu eri materiaaleista ja niitä löytyy myös kuviollisina.

Lasinaluset

Eri materiaaleista valmistetut lasinaluset löytyvät meiltä. Pohdi, mikä materiaali sopisi juuri sinun kattaukseesi ja sisustustyyliisi. Marmori, puu vai korkki? Ehkä erilaiset lasinaluset erilaisiin kattauksiin? Löydät varmasti sinulle sopivan