/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tarjoiluastiat

Käytännölliset ja tyylikkäistä materiaaleista valmistetut tarjoiluvadit ja tarjoilulautaset. Ruostumatonta terästä, keramiikkaa ja puuta. Väreillä ja kuvioilla. Varmasti löydät kattaukseesi sopivat. Tarjoile ihanan maukkaita ruokia ja pientä naposteltavaa niin arkena kuin juhlanakin.
Tarjoiluastiat
Tarjoiluastiat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • M

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
582 tuotteita
Näyttää 40 / 582 tuotetta

Tarjoiluvadit & Tarjoilulautaset

Tyylikkään harmaat, vihreät, vaaleanpunaiset, valkoiset, siniset ja kuviolliset tarjoiluvadit löydät valikoimastamme. Meillä on myös erimuotoisia ja värisiä tarjoilulautasia.
Valikoimassamme on monia eri tuotemerkkejä ja löydät varmasti juuri sinulle sopivan.

Rörstrand tarjoilulautaset ja tarjoiluvadit

Rörstrand -tuotemerkin tarjoiluvadit ja tarjoilulautaset ovat saavuttaneet suuren suosion. Eikä se ole mitenkään outoa. Rörstrand on nimittäin valmistanut monia klassisia posliiniastiastoja ja myös tarjoiluun sopivia astioita.

Swedish Grace tarjoiluvati

Swedish Grace on Louise Adelborgin suunnittelema astiasto. Swedish Grace on ollut olemassa vuodesta 1930, ja se on nykyään Rörstrandin myydyin suosikki. Saatavana on monia eri astioita monissa eri väreissä. Jos sinulla on jo muut Swedish Grace -astiaston posliinit, on tarjoilulautaseksi usein kutsuttu tarjoiluvati täydellinen lisä.

Mon Amie tarjoiluvati

Sinivalkoisesta kuviosta on vaikea olla pitämättä. Marianne Westmanin suunnittelema Mon Amie lanseerattiin vuonna 1952. Suorakaiteen muotoinen ja pyöreäkulmainen tarjoiluvati tuli uudelleen markkinoille tai niin sanotusti lanseerattiin uudelleen vuonna 2019. Tarjoilulautaseksi usein kutsuttu tarjoiluvati on kopio alkuperäisestä 1950-luvun suunnittelusta.

Muoto

Kerrosvati

Koziol -tuotemerkiltä löydät muoviset vadit useilla kerroksilla. Voit helposti ruuvata astiasta irti useamman kerroksen, kun et käytä sitä. Näin vati vie vähemmän tilaa keittiön kaapissa. Georg Jensenin posliinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu monitasoinen tarjoiluastia on todella tyylikäs sekä leivonnaisten että ruokien tarjoiluun.

Iso tarjoiluvati

Meiltä löydät monia erilaisia isoja vateja. Isot vadit sopivat täydellisesti isoille kutsuille tai juhliin.

Suorakulmainen tai pyöreät kulmat

Meiltä löydät sekä suorakulmaisia että pyöreäkulmaisia vateja. Löydät varmasti suosikkisi.

Materaali

Jokaisella materiaalilla on etunsa ja ainutlaatuinen ominaisuutensa, jotka luovat myös tiettyä tunnelmaa pöydälle. Miksi et asettaisi eri materiaaleista valmistetut tarjoilulautaset tai tarjoiluvadit vierekkäin luomaan kontrastia kattaukseen. Luo kattaukseen lisää tunnelmaa pöytäliinalla ja lautasliinoilla.

Muovinen tarjoiluvati

Muovi on kevyt materiaali niin huollon, painon kuin kestävyydenkin suhteen. Muovi on erinomainen valinta, jos esimerkiksi juhlat tai kutsut pidetään toisessa huoneessa ja on tarkoituksena viedä sinne ruokaa tarjoiluvadeissa. Muovivadeilla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne rikkoutuvat. Meillä on kirkkaasta muovista sekä värillisestä muovista valmistetut tarjoiluvadit ja löydät myös muovista valmistettuja kerrosvateja.

Puinen tarjoiluvati

Puisella tarjoiluvadilla saat kattauksellesi pehmeää tunnetta.

Tarjoiluvati kivitavaraa

Kivitavara on vankka ja luotettava materiaali, jonka tiedät olevan kestävää pitkän aikaa. Kivitavarasta valmistettuja vateja on saatavilla useissa eri väreissä ja muodoissa. Löydät varmasti yhden tai ehkä monta erilaista suosikkivatia.