/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Äitienpäivälahjat

Lahjaideoita äidille äitienpäivänä 14.5.2023.
Äitienpäivälahjat
Äitienpäivälahjat
Pian on aika juhlia äitejä! Yllätä äiti äitienpäivänä kauniilla lahjalla. Täältä löydät parhaat äitienpäivälahjat ja vinkit äitienpäivän viettoon!
Meiltä saat myös kaikki lahjat kauniisti paketoituna, vaikka tilaat ne verkosta! Lisää vain "lahjapaketointi" kassalla. Happy giving!

Mitä lahjaksi äitienpäivänä?

Äitienpäivä lähestyy ja on aika alkaa miettiä täydellistä lahjaa äidille! Miksi et yllättäisi häntä kauniilla maljakolla, tyylikkäällä kynttilänjalalla tai suloisella kahvikupilla? Meiltä Cerveralta löydät äitienpäivälahjat jokaiselle äidille! Valikoimastamme löytyy runsaasti kattaukseen, ruoanlaittoon ja sisustukseen liittyviä lahjoja.
Jos äitisi on samppanjan tai viinin ystävä, voit antaa hänelle lahjaksi tyylikkäät samppanjalasit tai viinilasit, joilla hän saa juhlistaa elämänsä tärkeitä, isoja tai pieniä hetkiä. Jos kasvit ja kukat kuuluvat äidin intohimoihin, on kaunis kukkaruukku tai maljakko oiva valinta lahjaksi. Ruoanlaitosta kiinnostuneelle äidille on kiva antaa lahjaksi ihastuttavan sävyinen valurautapata, koristeellinen mutta käytännöllinen keittiöpyyhe, terävä ja laadukas kokkiveitsi, tai muu kokkailua helpottava ruoanlaittoväline.

4 vinkkiä äitienpäivän viettoon

Hemmottele äitiä kunnolla äitienpäivänä! Tässä on 4 vinkkiä, kuinka voit näyttää arvostusta ja rakkautta äidille äitienpäivänä:
  • Valmista äidille ylellinen aamiainen - tarjoile herkullinen smoothie viinilasista, kahvi lämpimällä maitovaahdolla ja valmista helposti syötävät herkulliset voileivät.
  • Osta kaunis maljakko, jossa annat äitienpäiväkukat. Voit myös poimia oman kukkakimpun ja koristella kimppua yksinkertaisilla puun oksilla. Kukat ovat mitä parhain tapa muistaa äitiä tai äitihahmoa!
  • Oma kahvikuppi tai teekuppi on myös mukava äitienpäivälahja. Pitääkö äitisi Muumeista? Tällöin on muumimuki oiva valinta! Täytä muumimuki äitisi lempikarkeilla ja anna äitienpäivälahjaksi.
  • Tuoksukynttilät auttavat luomaan rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin kotiin. Anna äitienpäivälahjaksi pari tuoksukynttilää ja muuta kylpyhuone rentouttavaksi kylpyläkokemukseksi.
Toivomme, että olemme antaneet sinulle hieman inspiraatiota äitienpäivän viettoon sunnuntaina 14.5.