/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vesipannut

Kiiltävä retro pannu muistuu mieleen monista vanhoista mustavalkoisista elokuvista ja tv-sarjoista. Kahvipannut ja vesipannut ovat myös tänä päivänä käteviä keittiössä. Pannut toimivat erilaisilla liesillä ja ehkä muutama pannu jopa viheltääkin. Tutustu myös pannujen ihaniin väreihin!
Vesipannut
Vesipannut
le creuset vesipannu kahvipannut musta oranssi punainen

Kahvipannut & Vesipannut

Kahvipannut ja vesipannut luokitellaan usein samanlaiseksi pannuksi. Ne saattavat näyttää erilaisilta mutta toiminta on sama. Monilla tuotemerkeillä on samanlaiset pannut eri nimillä. Mutta tärkeintä on kuitenkin niiden toiminto. Keität sitten teevettä tai kahvia liedellä, kahvipannut ja vesipannut hoitavat sen puolestasi. Hauskaa on myös pannujen muoto ja mukana on usein viheltävä korkki. Se ilmoittaa, kun vesi on kiehunut valmiiksi. Löydät pannuja eri väreillä ja muodoilla, ja ne ovat myös tyylikäs sisustusyksityiskohta keittiöön.
alessi viheltävä vesipannu kahvipannu tea rex ruostumaton

Vesipannu viheltää

Viheltävä vesipannu luo kodikkaan tunnelman, mutta on samalla erittäin käytännöllinen. Kun vesi kiehuu, pannu viheltää. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että unohtaisit pannun liedelle. Erilaiset vesipannut viheltävät eri tavoin. Haluatko vesipannun, joka viheltää vain kerran vai ehkä useamman kerran? Alessi -tuotemerkin vesipannussa on lintua kuvaava pilli. Onko mitään mukavampaa kuin kuvitella linnun viheltävän, kun vesi on kiehunut?

Kahvipannu

Teepannu voidaan siis tuntea myös nimellä kahvipannu tai kahvinkeitin. Jos haluat valmistaa keitettyä kahvia, on kahvipannun käyttö helppoa. Meillä on Hällmark -tuotemerkiltä useita käytännöllisiä kahvipannuja. Ne voit ottaa mukaan luontoretkelle, jos haluat valmistaa keitettyä kahvia avotulella.

Retro vesipannu

Vesipannu voidaan monella tapaa kuvata retro vesipannuksi tai kahvipannuksi. Pannu on ollut käytössä jo pitkään. Se lisää klassista ja eleganttia tunnelmaa keittiöösi. Pannu voidaan jättää liedelle valmiiksi ja täyttää aina, kun vettä pitää keittää.

Johtoa ei tarvita

Monen mielestä johdot voivat olla hankalia ja turhia. Kahvipannut ja vesipannut onneksi pelastavat tilanteen, eikä sinun tarvitse pitää niitä sähköpistorasian vieressä. Aseta pannu liedelle ja odota vihellystä.
Alessi vesipannu tyylikäs kahvipannu ruostumaton teräs

Kahvipannut ja vesipannut liedellä

Nykyään lähes kaikki markkinoilla olevat kahvipannut ja vesipannut sopivat käytettäviksi induktioliedellä. Tarkista se kuitenkin ennen käyttöönottoa. Jos käytät vesipannua induktioliedellä, se on usein yhtä nopeaa kuin veden keittäminen vedenkeittimellä.

Kahvihetkeen ja sisustukseen

Sekä kahvipannut että vesipannut on käytännöllisiä ja hienoja. Valitse ihana väri, joka sopii keittiön sisustukseen. Tyylikkäällä muotoilullaan pannu on kaunis myös kahvipöydällä tai iltateellä.
le creuset vesipannut kahvipannnut eriväriset sininen musta valkoinen
Hällmark kahvipannu vesipannu keitä kahvi luonnossa ruostumaton teräs

Tuotemerkit

Meillä on kahvipannut ja teepannut tuotemerkeiltä Alessi, Anders Petter, Espegard, Hällmark, Le Creuset och Rig-Tig.

Le Creuset vesipannu

Le Creuset -tuotemerkiltä löytyy vesipannut useissa eri väreissä. Sininen, oranssi, turkoosi, punainen, valkoinen, vaaleanpunainen tai musta. Ne löydät Le Creuset :n valikoimasta. Mikset yhdistäisi vesipannun tuotemerkin muiden tuotteiden kanssa?

Kone

Kone vesipannuun mahtuu 1,6 litraa. Vesipannu on saatavilla useissa eri väreissä. Kookas vesipannu on valmistettu emaloidusta teräksestä, joka on luotettava ja kaunis materiaali. Ison pohjan ansiosta veden lämmitys on nopeaa.

Demi

Demi vesipannu on kookas ja sen tilavuus on 1 litra. Vesipannusta tulee nopeasti arjen suosikki niille, jotka haluavat keittää pienempiä määriä vettä. Helppokäyttöinen myös niille, jotka haluavat välttää johtoja.