/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Teekeittimet

Teekeittimet tuovat esiin teen ihania makuja ja tuoksuja. Laita keittimeen teetä, kaada vettä ja anna teen hautua haluamasi ajan. Paina sitten teelehdet teekannun pohjaan. Näin saat ihanan makuista teetä joka kerta! Täydellinen teen ystäville!
Teekeittimet
Teekeittimet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Färg
Pris
2 tuotteita
Näyttää 2 / 2 tuotetta

Teekeittimet

Tietysti on mahdollista vaan laitaa tavallinen teepussi hieman kuumaan veteen. Mutta jos olet maistanut rakkaudella haudutettua teetä, et todennäköisesti halua lopettaa sen valmistusta ja juomista. Ruokien ja juomien tapaan makusi määrää, mikä sopii sinulle parhaiten. Olemme koonneet muutamia vinkkejä, mutta muokkaa niitä mielesi mukaan. Tyylikkäät teekeittimet löydät valikoimastamme.

Lasinen teekannu

Meiltä löydät lasilliset teekeittimet. Käytännöllistä lasikannussa on se, että näet, kuinka tee valmistuu. Sitä paitsi se on tyylikästä! Jos tarjoat eri teetyyppejä eri teekannuissa, ne on usein myös helppo erottaa, jos sinulla on lasiset teekannut.

Termosmuki

Haluatko ottaa teen mukaan työmatkalle tai kouluun juotavaksi bussissa tai luentosalissa? Termosmukilla se onnistuu mainiosti.

Vedenlämpö

Eri teet tulee keittää eri lämpötiloissa. Musta keitetään kuumassa vedessä. Vihreä tee sen sijaan tulee keittää 60-80 asteen lämpötilassa. Kun tarvitset hieman viileämpää vettä, voit joko antaa veden jäähtyä tai kaada päälle hieman kylmää vettä. Halutessasi voit mitata lämpötilan lämpömittarilla. Teekeittimet ovat yleensä hyviä ystäviä vedenkeittimien kanssa. Näin saat keitettyä vettä nopeammin.

Teen määrä

Litralle vettä riittää yleensä 5-10 grammaa teetä. 5–10 grammaa teetä vastaa 3–4 teelusikallista teetä.

Säilytä irtotee

Tee kannattaa juoda tuoreena parhaan maun saavuttamiseksi. Jos säilytät teetä oikein, se säilyttää makunsa ja arominsa pitkään. Teetä ei saa koskaan säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, koska se voi saada kosteutta.

Säilytä tee:

• kuivassa
• pimeässä
• kaukana tuoksuvista ruoka-aineista
Meillä on useita teepurkkeja, jotka sopivat erinomaisesti teen säilytykseen. Täyttääksesi yllä olevat kriteerit, älä säilytä teetäsi lasipurkissa, joka on muuten erittäin suosittu säilytystuote. Etsi sen sijaan purkki, josta pidät.