/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Teenkeittimet

Teenkeittimet tarjoavat käytännöllisen ja herkullisen tavan nauttia laadukkaasta teestä. Ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten eri lämpötila-asetuksia, joiden avulla voit valmistaa täydellisen teen jokaiseen tilanteeseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva teenkeitin!
Teenkeittimet
Teenkeittimet
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
7 tuotteita
Näyttää 7 / 7 tuotetta

Teekeittimet

Tietenkin voit aina tipauttaa teepussin kiehuvaan veteen, mutta kun olet maistanut teetä, joka on haudutettu rakkaudella, et todennäköisesti halua palata entiseen tapaan.
Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia teekeittimiä, jotka tekevät teen valmistamisesta helppoa ja nautinnollista.

Vedenlämpö ja teen määrä

Litralle vettä riittää yleensä 5-10 grammaa teetä. 5–10 grammaa teetä vastaa 3–4 teelusikallista teetä.
Eri teet tulee keittää eri lämpötiloissa. Musta keitetään kuumassa vedessä. Vihreä tee sen sijaan tulee keittää 60-80 asteen lämpötilassa. Kun tarvitset hieman viileämpää vettä, voit joko antaa veden jäähtyä tai kaada päälle hieman kylmää vettä. Halutessasi voit mitata lämpötilan lämpömittarilla.

Miten irtotee säilytetään?

Tee kannattaa juoda tuoreena parhaan maun saavuttamiseksi. Jos säilytät teetä oikein, se säilyttää makunsa ja arominsa pitkään. Teetä ei saa koskaan säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa. Säilytä tee kuivassa, pimeässä ja kaukana tuoksuvista ruoka-aineista
Meillä on useita teepurkkeja, jotka sopivat erinomaisesti teen säilytykseen. Täyttääksesi yllä olevat kriteerit, älä säilytä teetäsi lasipurkissa, joka on muuten erittäin suosittu säilytystuote.