/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pressopannut

Ranskasta maailmalle tullut French Press eli pressopannu on saavuttanut suuren suosion. Kahvin keittäminen on nopeaa ja helppoa. Pressopannulla saat erittäin hyvää kahvia ja pannut ovat todella tyylikkäitä!
Pressopannut
Pressopannut
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    G

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
70 tuotteita
Näyttää 40 / 70 tuotetta

Pressopannut

Mikä on pressopannu?

Ranskalainen French Press eli pressopannu on kannellinen keitin. Kannessa on siivilä eli mäntäosa, joka painetaan alas kahvin läpi. Kaada kuumaa vettä suoraan kahvin päälle, anna sen hautua muutama minuutti ja paina sitten mäntäosa pannun pohjalle. Pressopannussa pystyt hallitsemaan kahvin lämpötilan, kahvin keittämisen ajan ja näin kahvin hieno maku tulee täydellisesti esiin. Enää ei tarvitse juoda kahvia, joka on jäänyt kahvinkeittimeen aivan liian pitkäksi aikaa.
Bodum Kenya pressopannu borosilikaattilasi kirkas musta
Anders petter backaryd pressopannu ruostumaton teräs lasikannu

Keitä hyvää kahvia pressopannulla

Se, kuinka vahvaa kahvin tulee olla, on makuasia. Jotkut pitävät hieman hienommasta mausta ja toiset haluavat vahvemmat maut. Jos olette kahvin ”hifistelijöitä”, kannattaa panostaa kahvin keittämiseen vastajauhetuilla pavuilla. Vertailukohtana voi kuitenkin olla kahden kahvimitan lisääminen jokaista kuppia kohden, jos aiot keittää pressopannussa.
Mittaa kupilla, kuinka paljon vettä pitäisi keittää. Kiehauta sitten vesi ja kaada se kahvin päälle suoraan pressopannuun. Sekoita vapaasti muutaman kerran ja anna sen liota kolmesta neljään minuuttia. Jos annat kahvin hautua pidempään, siitä tulee vahvaa. Mutta varo, että et tee siitä kitkerää. Paina nyt mäntä alas hitaasti ja varovasti. Jos painaminen hidastuu ja jopa pysähtyy, nosta mäntä ylös, sekoita ja aloita alusta. Nyt kahvi on valmista ja voit nauttia täydellisesti keitetystä kahvista!

Erikokoiset ja eri materiaaleista valmistetut pressopannut

Meiltä löydät pressopannut useilta eri merkeiltä. Eri malleja, kokoja ja materiaaleja. Pienemmät pressopannut ovat niille, jotka haluavat vain kupin tai kaksi. Isommat pressopannut sopivat niille, jotka haluavat kutsua ystäviä, työtovereita tai sukulaisia ​​kahville.
Pohdi kuinka monelle ihmiselle yleensä keität kahvia ja valitse kuppien määrään mukautettu pressopannu. Valikoimastamme löydät pienet pressopannut, joilla voit keittää kolme kuppia ja tottakai löydät myös isot pressopannut, joilla voit keittää jopa kaksitoista kuppia kahvia. Isommassa pannussa ei tietenkään tarvitse keittää kahtatoista kuppia, vaan voi valita kuppien määrää kahvin ja veden määrän mukaan.
Pressopannun toiminta on aina sama, mutta muotoilu voi näyttää erilaiselta. Useimmat pressopannut ovat muotoilultaan yksinkertaisia ​​ja klassisia. Bodum -tuotemerkin pressopannuja ovat saatavana esimerkiksi useissa eri väreissä. Miten olisi ehkä kullanvärinen, kuparinvärinen tai krominvärinen?
Löydät myös tyylikkäät pressopannut muilta tuotemerkeiltä, ​​mukaan lukien La Cafetière ja Eva Solo. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pressopannut ovat myös termoskannuja muistuttavia ja pitävät kahvin lämpimänä myös keittämisen jälkeen.
Bodum chambord pressopannu borosilikaattilasi kultainen pressopannu
Bodum pressopannu ruostumaton teräs tuore kahvi bodum kahvimukit lasimukit