/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Espressokoneet

Ihana aloittaa aamu kupillisella espressoa tai valmistaa siitä kylmä kahvijuoma kuumana kesäpäivänä. Tutustu valikoimaamme ja valmistu kodin omaksi baristaksi! Espressokoneet valmistavat maukasta espressoa kotiväelle ja vieraille.
Espressokoneet
Espressokoneet
Saatavilla
Tuotemerkki

  B

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
69 tuotteita
Näyttää 40 / 69 tuotetta
Delonghi espresso espressokeitin kahvi kofeiini

Espressokoneet

Tavallisessa kahvinkeittimessä vesi tippuu kahvin läpi, mutta espressoa valmistettaessa vesi puristetaan hienoksi jauhettujen kahvipapujen läpi.
Veden puristamiseen kahvijauheen läpi ja näin maukkaan kahvishottien syntymiseen menee vain puoli minuuttia. On tärkeää, että oikea lämpötila ja paine valitaan, jotta kahvi olisi todella hyvää. Onneksi useimmat koneet auttavat tässä. Nykyään monet koneet tarjoavat myös mahdollisuuden tallentaa suosikkivalinnat niin, että sinun tarvitsee vain painaa nappia saadaksesi saman hyvän kahvin joka kerta.

Manuaali, puoliautomaattinen tai automaattinen

Manuaalinen
Tämä sopii sinulle, joka olet erittäin kiinnostunut espresson valmistustavasta ja olet valmis käyttämään aikaan taitojen oppimiseen. Hyvän espresson valmistaminen manuaalisella koneella vaatii sekä harjoittelua että taitoa. Se sopii hyvin sinulle, joka haluat tutustua kahvitaiteen fantastiseen maailmaan.
Puoliautomaattinen
Puoliautomaattisessa koneessa on lämpömittari ja automatisoitu pumppu, joka luo myös oikean paineen. Koneessa ei kuitenkaan ole kahvimyllyä. Tämä tarkoittaa, että sinun on jauhettava kahvipavut itse. Markkinoilla on monia hyviä kahvimyllyjä, jotka voivat jauhaa kahvipavut haluttuun jauhatusasteeseen.
Täysautomaattinen
Täysautomaattinen espressokone tekee kaiken työn. Se jauhaa kahvipavut, vaahdottaa maidon ja jopa puhdistaa koneen automaattisesti. Se on täydellinen sinulle, joka haluat saada taatun onnistuneen tuloksen ilman suurempaa työtä tai keittämistaitoja.
Breville Barista Espresso Max espressokone kofeiini kahvi kahvikone kahvit
graef milegra espressokeitin espresso
Delonghi espresso keittimet kahvikone kahvipapu kahvi

Italialainen kahvi

Espresso on kahvi, jota juodaan Italiassa. Kahvi juodaan pienistä kupeista ja maku on täyteläinen ja erottuva. Kahvia painettaessa espresson pinnalle muodostuu ohut vaahto eli crema. Vaikka espresso on italialainen nimi, sitä ei käytetä Italiassa. Espresso on Italian yleisin juomakahvi ja sitä kutsutaan sen sijaan yksinkertaisesti nimellä caffè.

Oikeat kahvipavut

Parhaan espresson makuelämyksen saavuttamiseksi tarvitaan hyvä espressokone ja hyvät kahvipavut, jotka on jauhettu oikealla kahvimyllyllä. Tärkeää on näiden kolmen eri tekijän välinen yhteistyö. Oikea kahvi todella hyvän espresson valmistamiseen on espressokahvi. Sitä on ostettavissa sekä kahvijauheena että kokonaisina papuina. Robusta- ja Arabica-pavut ovat juuri espresson valmistamiseen. Erään koulukunnan mukaan espresson tulisi koostua vain Arabica-pavuista. Italialaisen koulukunnan mukaan Arabica-pavut tulisi sekoittaa Robusta-papujen kanssa, jotta vaahto olisi mahdollisimman kermainen. Testaa itse ja katso, mikä on mielestäsi parasta. Loppujen lopuksi se on tärkeintä.
delonghi kahvikoneet hyvä kahvinkeitin Cappuccino Caffe macchiato cafe cortado Caffè mocha cafe latte

Kahvijuomat espressolla:

 • Caffe macchiato
 • Cappuccino
 • Cappucino freddo
 • Caffè latte
 • Caffè mocha
 • Caffè romano
 • Caffè corretto
 • Cortado
 • Risetto