Sähkövatkaimet

Sähkövatkaimet ovat todellisia apulaisia keittiössä, kun on aika vispata kermaa tai sekoittaa taikinaa. Hommat hoituu nopeasti ja sujuvasti. Ihanaa kermavaahtoa ja tasainen taikina. Maukkaita leivoksia, marenkia, piirakkaa, ja kuohkeaa pullaa. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa!
Sähkövatkaimet
Sähkövatkaimet
23 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 23 / 23 tuotetta

Sähkövatkain

Sähkövatkain on tarpeellinen kermaa ja taikinaa vatkatessa. Sähkövatkaimella saat nopeasti ja kätevästi kuohkeata kermaa ja tasaista taikinaa. Meiltä löytyy sähkövatkaimia muun muassa Bosch, Dualit, KitchenAid ja Smeg.

Vispilät ja taikinakoukut

Useimmissa sähkövatkaimissa voit vaihtaa vispilät. Tavallisia vispilöitä on yleensä muutama ja lisäksi joskus myös taikinakoukkuja ja pallovispilä.
Sähkövatkaimen vispilät ja koukut voidaan yleensä pestä astianpesukoneessa. Voit pyyhkiä sähkövatkaimen hieman kostealla liinalla, jos vatkaimesta on tullut tahmea tai pölyinen.

Sähkövatkain kulholla

Jos etsit sen sijaan sähkövatkainta kulholla, kannattaa tutustua keittiökoneisiimme. Ja jos jossain vaiheessa vatkaat vähän vähemmän aineksia, voi olla helpompi käyttää tavallista vispilää.

Oikea- ja vasenkätisille

Koska sähkövatkain tekee työnsä usein nopeasti, harvoin tarvitsee miettiä liikaa kahvan ergonomiaa. Nykyään kaikki kahvat on suunniteltu mukaviksi kädessä. Kahva on yleensä sovitettu niin, että sekä oikea- että vasenkätiset voivat käyttää vatkainta ilman ongelmia. Joidenkin kahvojen ympärillä on kumia tai silikonia, mikä tekee niistä vielä mukavammat saada otteen.

Vie vain vähän tilaa

Kun et käytä sähkövatkainta, se voi olla hyvä pitää vaikka hyllyllä. Se on helppo laittaa myös laatikkoon. Vatkain vie harvoin paljon tilaa ja sopii yleensä pienimpäänkin keittiöön.

Väri

Valikoimassamme on sähkövatkaimia, jotka tarjoavat eri nopeuksia ja myös sähkövatkaimia eri väreissä. Meiltä löydät vaaleanpunaiset, valkoiset, siniset, keltaiset, hopeiset, punaiset ja turkoosit sähkövatkaimet. Niitä löytyy jokaiseen makuun ja jokaiseen keittiöön. Mikset yhdistäisi sähkövatkainta kulhojesi ja keittiövälineidesi kanssa?

Hyvä lahja

Verrattuna muutama vuosikymmen sitten markkinoilla oleviin sähkövatkaimiin, ovat sähkövatkaimet nykyään hiljaisia ​​ja niillä on helppo vatkata. Hemmottele itseäsi hyvällä sähkövatkaimella tai anna se juuri kotoa pois muuttaneelle. Ehkä myös lahjaksi jollekin, jolla on kiinnostus leipoa ja tarvitsee hieman uudempia keittiökoneita.

Sähkövatkaimen historia

Sähkövatkainta alettiin käyttämään 1900-luvun alussa amerikkalaisissa jäätelö- ja pirtelöbaareissa. Kotikäyttöön sähkövatkain otettiin vuoden 1910 aikoihin.
Nykyään sähkövatkain löytyy lähes jokaisesta kodista ja luultavasti monen mielestä sähkövatkain on yksi tärkeimmistä keittiökoneista. Ehkä et tarvitse sitä kovinkaan usein, mutta kun tarvitset sitä, saatat miettiä kuin pärjäisit ilman sitä.

Tuotemerkit

Meillä löydät sähkövatkaimet useilta suosituilta merkeiltä, ​​kuten Anders Petter, Hamilton Beach, Rig-Tig, Smeg, Witt ja monia muita.
Bosch sähkövatkain
Bosch valmistaa korkeatasoisia sähkövatkaimia ja niitä löydät meiltä eri värisinä.
Kitchenaid sähkövatkain
Kitchenaid Midline sähkövatkaimessa on yhdeksän eri asetusta, joiden avulla voit vatkata juuri haluamallasi nopeudella.
Smeg sähkövatkain
Smeg keittiökoneet ovat yhtä tyylikkäitä kuin tehokkaitakin.
Dualit sähkövatkain
Dualit -vatkain on ergonominen, tyylikäs ja tehokas.
Breville sähkövatkain
Breville sähkövatkain tarjoaa HeatSoft -toiminnon. Tämä tarkoittaa, että sähkövatkain lämmittää jääkaappikylmän voin huoneenlämpöön muutamassa minuutissa. Täydellinen leivontaan ja sinun ei tarvitse odottaa, että voin koostumus on oikea! Breville sähkövatkaimella sinun tarvitsee vain aloittaa silloin, kun leivontahimo iskee.