/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tyhjiöpakkauslaitteet

Pakattu ruoka kestää paremmin ja pidempään. Siitä hyötyy sekä ympäristö että kukkaro. Meiltä löydät pussit ja erilaiset tyhjiöpakkauslaitteet jokaiseen kotiin.
På lager
Kategori
Varemerke

    G

Designer
Materiale
Farge
Pris
59 tuotteita
Näyttää 40 / 59 tuotetta

Tyhjiöpakkauslaitteet

Tyhjiöpakkauslaiteen käyttö on sekä taloudellista että ympäristöystävällistä. Silloin ruoka säilyy pidempään. Jos olet myös kiinnostunut kokeilemaan Sous Vide- ruoanlaittotekniikkaa, on tyhjiöpakkauslaite tarpeellinen. Meiltä löydät sekä tyhjiöpakkauslaitteita että tyhjiöpusseja. Eri kokoisia eri tarpeisiin.
Meillä on tyhjiöpakkauslaitteita tuotemerkeiltä OBH Nordic, Caso, Champion Nordic, Foodsaver, Gefu, Wilfa ja Witt.
Ruoat, jotka ovat alttiina hapelle, voivat helposti menettää maun ja ravintoaineet. Lisäksi hapelle altistunut ruoka tuhoutuu melko nopeasti, jos bakteerit tarttuvat ja hiiva alkaa kasvaa. Tyhjiötiiviste poistaa hapen ja maun ja ravinteet jäävät jäljelle.
Kun aloitat tyhjiöpakkauksen, ihmettelet todennäköisesti pian, miksi et ole tehnyt sitä aiemmin.

Käyttö

Tyhjiöpakkauslaitteella on useita käyttötarkoituksia. Pidennä säilyvyyttä, anna ainesosille upea marinadi ja kypsennä Sous Vide :n mukaan. Löydät todennäköisesti vielä enemmän mahdollisuuksia, kun aloitat laitteen käytön.

Pidennä elintarvikkeiden säilyvyyttä

Tyhjiöpakkauslaitteella voit pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä. Tyhjiöpakattu ruoka voi kestää viisi kertaa pidempään kuin se olisi kestänyt, jos sitä ei olisi tyhjiöpakattu. Vältä ruoan heittämistä pois. Siitä hyötyy sekä ympäristö että lompakko. Raaka-aineet on varmasti helppo unohtaa muutamaksi päiväksi jääkaappiin ja sitten kun on liian myöhäistä, ovat ne ovat jo vanhentuneet. Tyhjiöpakkauslaitteella vältyt siltä.

Marinoi ainekset

Haluatko lihalle, kalalle tai vihanneksille todella hyvän marinadin? Tässä tapauksessa tyhjiöpakkaa se yhdessä marinadin kanssa. Kun liha on tyhjiöpakattu, lihan huokoset avautuvat, jolloin marinadi tunkeutuu lihaan nopeammin.

Sous Vide

Jos olet kiinnostunut ruoanlaitosta Sous Vide -tekniikalla, sinun on ensin pakattava ruoka tyhjiöpakkaukseen. Ruoanlaitto Sous Viden mukaan tarkoittaa sitä, että pakkaat ruoan tyhjiössä, laitat tyhjiöpakatun ruoan kiehuvaan veteen. Lämpömittarin avulla voit sitten hallita täysin ruoanlaittoprosessia. Sous Vide :n mukaan voit valmistaa kaikkea lihasta ja vihanneksista kananmuniin.

Hyvä metsästäjälle

Harrastatko sinä tai joku läheisesi metsästystä? Siinä tapauksessa tyhjiöpakkauslaite on hyödyllinen. Tyhjiöpakkaamalla lihan pidennät sen säilyvyyttä.

Tyhjiöpussit

Tyhjiöpussit ovat laadukkaita, eivätkä ne hajoa heti. Tyhjiöpusseja on saatavana eri kokoisina, riippuen siitä mitä pakkaat. Laita pussiin mitä haluat pakata ja anna koneen tehdä työt.
Tyhjiöpusseja voidaan kutsua myös lämpöpusseiksi. Pussit voidaan säilyttää pakastimessa, laittaa mikroaaltouuniin sulatuksen ajaksi ja ne voidaan laittaa myös kiehuvaan veteen.
Tyhjiöpussit ovat huomattavasti kestävämpiä kuin tavalliset pakastepussit. Monet haluavat käyttää niitä pakastepussien sijaan. Näin minimoit pussin vuotamisen riskin, eikä sinun tarvitse aina laittaa kahta pussia.
Monia pusseja voit käyttää uudelleen ja pestä välillä astianpesukoneessa. Jos välität ympäristöstä ja haluat samalla paremman tuotteen, kannattaa panostaa tyhjiöpusseihin.