/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Voileipägrillit

Ihanan lämpimästä voileivästä on vaikea kieltäytyä. Valitse leivät ja täyteet. Laita ne grilliin ja saat maukasta voileipää hetkessä. Meiltä löydät kätevät voileipägrillit jokaiselle sandwich-herkuttelijalle.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
58 tuotteita
Näyttää 40 / 58 tuotetta

Voileipägrillit

Voileipägrilli, paninigrilli, sandwichgrilli, toaster tai pöytägrilli. Grillillä on monia nimiä. Ehkä siksi, että grilliä on helppo käyttää lähes mihin vaan.
Voileipägrillillä voit grillata erilaisia lämpimiä leipiä. Kaikkea nopeista välipalaleivistä lämpimiin luksusleipiin. Grillistä tulee helposti koko perheen suosikki. Valitse voileipägrilli tuotemerkeiltä OBH Nordica, Wilfa, Sage ja monelta muulta.

Kuumia voileipiä voileipägrillissä

Kuumien voileipien tekemiseen voileipägrillissä ei todellakaan tarvita reseptiä. Voit käyttää melkein mitä tahansa täytteitä, mutta pehmeän kermaisen tunteen saavuttamiseksi useimmat ihmiset ovat yleensä samaa mieltä siitä, että juusto on ainesosa, joka tulisi olla mukana. Hieman kuivumaan alkanut juusto saa uuden elämän, kun se sulatetaan grillissä.
Uskalla kokeilla valmistaa voileipiä mozzarellalla, vuohenjuustolla tai miksei cheddarilla? Lämpimiä voileipiä voi toki tehdä myös ilman juustoa, esimerkkejä vaihtoehdoista ovat lettutaikina (josta löytyy myös maito-, muna- ja gluteenitonta). Vegaanijuusto on vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää eläinkunnan tuotteita.

Leipä lämpimille voileiville

Leivän suhteen ciabatta ja paahtoleipä ovat suosittuja vaihtoehtoja kuumille voileiville. Kaikista tämäntyyppisistä leivistä tulee todella hyviä, kun ne paahdetaan.
Ciabattasta voit valmistaa paninin. Ciabatta tarkoittaa italiaksi tohvelia, mikä selittyy leivän pitkänomaiseen muotoon. Ciabatta on neutraalin makuinen ja rakenne on hieman sitkeä. Toisin sanoen leipä on täydellinen täytettäväksi hyvillä aineksilla.
Paahtoleipä on myös neutraalin makuinen. Siksi se sopii erinomaisesti käytettäväksi kuuman voileivän pohjana. Paahtoleipä on makeuttamaton, kevyt vehnäleipä, joka on leivottu vehnäjauhosta, maidosta tai vedestä, rasvasta ja suolasta.

Säädettävä kahvan lukko

Jotkut voileipägrillit on valmistettu niin, että voit tehdä kuumia voileipiä erilaisilla täytteillä erityyppisistä leivistä. Näissä grilleissä on kahvallinen lukitus, jota voidaan säätää leivän paksuuden mukaan. Mikset kokeilisi tehdä muunnelmaa neljän voileivän korkeudella saadaksesi tunnetta kuin olisit ravintolassa?

Irrotettavat levyt

Irrotettavilla grillauslevyillä varustettu voileipägrilli helpottaa puhdistamista. Pitkällä tähtäimellä vähennät voileipien palamisriskiä, koska leivänmuruja ei ole jäljellä.
Monissa voileipägrilleissä on myös tarttumaton pinnoite, joka helpottaa puhdistamista ja estää leivän tarttumisen levyille.

Kypsennä voileipägrillissä

Valmista ruokaa voileipägrillissäsi, jota kutsutaan myös pöytägrilliksi. Pöytägrillissä voit valmistaa lihaa, mereneläviä ja paljon muuta. Tällaista grilliä voi kutsua myös panini-grilliksi juuri siksi, että se soveltuu hyvin paninin kypsentämiseen. Joissakin grilleissä on rasvaa keräävä tippapidin, mikä tekee grillistä terveellisemmän vaihtoehdon kuin liedellä paistaminen. Lämpötilaa on helppo säätää riippuen siitä, mitä valmistat, käännä vain säädettävää termostaattia.
Joissakin grilleissä voit myös vaihtaa levyt ja valmistaa vohveleita. Näin saat voileipägrillin ja vohveliraudan yhdessä, täydellinen, jos haluat säästää tilaa keittiössä.