/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hampurilaispihvipuristimet

Tämä on kätevä työkalu omien hampurilaisten valmistamisessa. Hampurilaispihvipuristimet ovat helppokäyttöisiä ja saat puristettuja juuri oikenlaisia, tasaisia hampurilaispihvejä. Muista hampurilaissämpylät ja mausteet! Maukas yhdistelmä hampurilaispihvien kanssa!
Hampurilaispihvipuristimet
Hampurilaispihvipuristimet
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
21 tuotteita
Näyttää 21 / 21 tuotetta

Hampurilaispihvipuristimet

Hampurilaisten valmistaminen hampurilaispihvipuristimella tai hampurilaisprässillä on sekä helppoa että hauskaa. On helppoa saada samat tulokset kuin ammattilainen. Tee vaikutus vieraisiin hampurilaisilla, jotka sekä maistuvat että näyttävät hyviltä. Näin vältyt turhalta sotkulta ja saat pöytään tyyliä sekä makuja.

Iso tai pieni hampurilaispihvipuristin

Puristimia on saatavilla eri kokoisina ja puristimen koko on täysin makuasia. Toisille sopii pieni hampurilaispihvipuristin paremmin ja toisilla on taas enemmän käyttöä isolle puristimelle. Pieni hampurilaispihvipuristin sopii täydellisesti lasten hampurilaisten valmistukseen tai jos haluat kattaa minihampurilaisia noutopöytään.
Iso hampurilaispihvipuristin puolestaan ​​sopii kookkaita hampurilaisia, ehkä jopa paksuja tuplahampurilaisia, arvostavalle. Mikä on paras hampurilaispihvipuristin, riippuu siitä, mitä tarvitset ja etsit. Hampurilaispihvipuristimia on saatavana 7–15–18 cm:n kokoisina.

Hampurilaispihvipuristimen materiaali

Hampurilaispihvipuristimia on saatavana eri materiaaleista valmistettuina. Yleisimmät materiaalit ovat valurauta ja ruostumaton teräs. Suurin osa voidaan pestä astianpesukoneessa. Konepestävissä on se hyvä puoli, että hampurilaispihvipuristimeen mahdollisesti lihasta tarttuneet bakteerit häviävät varmasti konepesun aikana.

Näin valmistat täydellisen hampurilaiset

Osta valmis jauheliha tai ehkä haluat valmistaa omasi monitoimikoneen avulla. Jaa sitten jauheliha tasakokoisiksi paloiksi. Jos haluat helpottaa työtä, voit käyttää keittiövaakaa.
Hampurilaispihvipuristin toimii hieman kuin käsikäyttöinen kone. Laita jauheliha tai vihannes- tai papuseos muottiin ja paina ylhäältä, jotta saat täydellisen muotoisen hampurilaisen. Useimmat hampurilaispihvipuristimet luovat hampurilaiseen täydellisen pinnan ja reunasta tulee sileä. Jos haluat mieluummin valmistaa smash burger-pihvin, laita jauheliha suoraan paistopinnalle ennen painamista.
Kun sinulla on täydellisen muotoiset hampurilaispihvit, on aika paistaa ne pannulla tai laittaa grillille. Meillä Cerveralla on monia grillitarvikkeita ja keittiövälineitä. Lastat ovat käteviä ja niillä voit kääntää hampurilaiset mahdollisimman helposti. Omalaatuisen tyylikästä tunnelmaa sisustukseen ja käytännöllisyyttä ruokailuun, on tarjota hampurilainen muotissa. Se säilyttää sekä hampurilaisen muodon että lämmön samalla kun se on mukava sisustusyksityiskohta pöydällä.

Paperi hampurilaispihvipuristimeen

Monissa hampurilaispihvipuristimissa on tarttumaton pinta, mikä helpottaa jauhelihan irrottamista. Jos haluat tehdä siitä entistä helpompaa, voit lisätä paperia. Paperia ei kuitenkaan yleensä tarvita, koska hampurilaispihvipuristimet tekevät työn. Jos olet valmistamassa ison määrän hampurilaisia, voi olla kätevää pistää paperia pihvien välille ennen valmistamista. Näin pihvit eivät tartu toisiinsa ennen hampurilaispihvipuristimeen laittoa.

Valitse hampurilaispihvipuristin, joka sopii sinulle

Lihahampurilaiset tai kasvishampurilaiset vai kenties molemmat? Monet hampurilaispihvipuristimet ovat kehitetty sekä lihahampurilaisten että kasvishampurilaisten muotoilemiseen. Voi olla hauskaa kokeilla hieman erilaisia ​​reseptejä.