Keittiötarvikkeet

Keittötarvikkeet ovat tärkeitä jokaisessa keittiössä. Mitä ruoanlaitto olisi ilman kauhoja, raastimia, siivilöitä, vispilöitä tai leikkuuvälineitä? Ehkä on aika valmistaa hampurilaisia, pastaa, salaattia tai perunamuusia. Oikeanlaiset keittiötarvikkeet tuovat helpotusta ruoanlaittoon.
Keittiötarvikkeet
Keittiötarvikkeet
1790 tuotteita
Näyttää 40 / 1790 tuotetta

Keittiötarvikkeet

Keittiöön tarvittavat perinteiset keittiötarvikkeet ja keittiövälineet löydät meiltä. Valikoimassamme on myös keittiötarvikkeet, jotka sopivat tarjoiluun, tiettyihin ruoanlaittotekniikoihin ja ruokiin. Voit ostaa keittiötarvikkeita sekä yksittäisinä että sarjoina. Keittiötarvikesarja on täydellinen lahja opiskelijalle tai ruoanlaitosta kiinnostuneelle. Ehkä sinuakin kiinnostaisi laittaa ruokaa keittokirjan tai vaikka kuuluisan kokin reseptien mukaan. Siihen sopivat keittiötarvikkeet löydät meiltä.

Lihanuijat

Lihanuija sopii täydellisesti lihan ja pihvien mureuttamiseen. Täydellinen keittiötarvike, vaikka lahjaksi lihan ystävälle!

Jäätelökauhat

Jäätelökauha sopii täydellisesti niille, jotka haluavat saada kotona yhtä kauniita jäätelöpalloja kuin jäätelökioskilta. Meiltä löydät ruostumattomasta teräksestä valmistettuja jäätelökauhoja, lämpöä johtavia eli jäätelöä kylmänä pitäviä jäätelökauhoja. Valikoimassamme on myös mekaanisia jäätelökauhoja, joista jäätelöpallo irtoaa helposti pienellä kädenliikkeellä.

Kauhat

Meiltä löydät erilaiset kauhat ruokien sekoitukseen ruoanlaiton aikana, kastikkeen tarjoiluun sekä tietenkin oma kauha pastaruoan ystäville. Kauhat ovat kätevät keittiövälineet myös leivonnassa, jos on paljon ne nestemäistä taikinaa.

Sipulisilppurit

Sipulisipulit ja muut silppurit ovat käteviä sipulien, mausteiden sekä salaatin pilkkomiseen ja silppuamiseen. Voit käyttää myös multisilppureita- ja koneita. Meiltä löydät käytännölliset keittiötarvikkeet ja keittiökoneet jokaiseen keittiöön.

Hampurilaispihvipuristimet

Valmista täydellisen muotoinen ja makuinen hampurilainen. Hampurilaispihvipuristin on kätevä grillaukseen ja keittiöön.

Keittokirjatelineet

Vältä tahraamasta keittokirjaa tai iPadia ruoanlaitossa. Keittokirjatelineen avulla voit helposti seurata reseptiä ilman, että keittokirja tai iPad likaantuisi. Käytännölliset keittokirjatelineet löydät meiltä.

Keittiökoukut

Ripusta keittiötarvikkeet ja keittiövälineet keittiökoukkuihin pitääksesi järjestyksen keittiössä. Keittiökoukut erilaisiin keittiöihin löydät meiltä.

Mandoliinit

Mandoliini on täydellinen keittiötarvike, jos haluat pystyä viipaloimaan vihannekset nopeasti ja samalla saada tasaiset viipaleet. Mandoliini vie vähän enemmän tilaa keittiössä, mutta tekee hyvää työtä. Täydellinen, jos aiot tehdä wokkiruokaa.

Keittokirjat

Keittokirjat antava usein paljon inspiraatiota. Niitä on hauskaa selailla ja ne ovat usein myös todellisia pelastajia hädän hetkellä. Keittokirjoja on hieno pitää esillä keittiöön sopivana sisustusyksityiskohtana.

Kokkipinsetit

Kokkipinsetit sopivat täydellisesti käytettäväksi, kun haluat kääntää paistettavia raaka-aineita tai poimia jotain pientä purkista. Ruotopinsetit kalalle ovat myös kätevä keittiöväline, kun haluat poistaa ruotoja.

Pähkinänsärkijät

Pähkinänsärkijät ovat kätevät ja tekevät pähkinöiden särkemisestä hauskaa ja helppoa.

Juustohöylät

Meiltä löydät juustohöylän, joka sopii sekä tyyliisi että juustoillesi. Valikoimassamme on juustohöylät pehmeille juustoille, pienet juustohöylät koville juustoille ja perinteiset juustohöylät arkeen.

Pastakoneet

Erilaiset ja erimuotoiset pastakoneet löydät meiltä. Oman pastan valmistaminen pastakoneella on hauskaa ja herkullista. Tyylikäs pastakone on kätevä keittiöväline sekä hauska esillä oleva sisustusyksityiskohta keittiössä.

Pullasudit

Valikoimassamme löydät pullasudit ja sudit, joissa on silikonista, puusta, muovista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat. Pullasuti jokaiset leipojalle.

Perunapuristimet & Survimet

Sekä perunapuristimet että survimet löytyvät valikoimastamme. Perunapuristimella tai survimella on helppo valmistaa kotitekoista perunamuusia. Uusi perunapuristin tai survin on kätevä ostos jokaiseen kotiin.

Kypsyystikut & Kakkutikut

Tarkista kypsyystikun tai kakkutikun avulla, milloin kattilassa tai uunissa olevat perunat tai kakku ovat valmiita. Kypsyystikun tai kakkutikun avulla et pilaa kakun pintaa tai pistä perunoita vahingossa palasiksi. Kypsyystikut ja kakkutikut ovat kätevät keittiövälineet.

Raastimet

Meiltä löydät perinteiset raastinraudat, kahvalliset sekä kahvattomat raastimet. Sitrusraastimet sekä raastimet, jotka ovat käteviä raastamaan parmesaania, suolaa, valkosipulia, inkivääriä, tryffeliä ja paljon muuta. Raastin laatikolla on erittäin kätevä, kun raastat raaka-aineita esimerkiksi salaattiin. Löydä paras raastin juuri sinun tarpeisiisi.

Savustuspistoolit

Savusta ruokasi savupistoolin avulla. Meiltä löydät erilaiset savustuspistoolit.

Salaattilingot

Meiltä löytyvät salaattilingot useassa eri koossa, niin isoja kuin pieniäkin. Huuhtele salaatti ja kuivaa se kevyesti salaattilingolla. Salaatti on erinomainen tarjoilla myös suoraan salaattilingosta.

Sakset

Sakset kuuluvat yleensä vakiohankintana keittiöön. Meiltä löydät laadukkaat sakset myös erilaisia väreillä ja hahmoilla, kuten Muumi. Yleissakset, keittiösakset, yrttisakset, lintusakset, paperisakset ja monet muut. Sakset myös lapsille ja vasenkätisille.

Kermasifonit

Kermasifoni on yksi kotikokin hauskimmista keittiötarvikkeista. Vaahdota tavallinen kerma ihanaksi kermavaahdoksi yhdellä napin painalluksella. Kermasifonin avulla voit unohtaa jääkaapissa jähmettyneen vanhan kermavaahdon. Nyt voit valmistaa kermavaahtoa juuri halutun määrän silloin kun sitä tarvitset.

Perunankuorijat

Perunankuorijat, omenankuorijat tai julienne -kuorijat löydät valikoimastamme. Käytännölliset ja laadukkaat keittiövälineet ovat hyvä ostos.

Särkijät äyriäisille

Äyriäiset ovat ylellisiä ja maukkaita, mutta niissä on usein kova kuori. Särkijät äyriäisille helpottavat tilannetta. Halkaise kova kuori kevyesti, jotta pääset käsiksi sisäpuolelle.

Leikkuuvälineet

Leikkuuvälineet auttavat sinua lähes kaikessa leikkaamisessa. Pizzaviipaleet, kananmunien viipalointi, mansikkaviipaleet, ranskalaiset perunat, sipuliviipaleet, avokadoviipaleet, omenaviipaleet ja sekä monet muut ovat kätevät keittiövälineet jokaiseen kotiin.

Nuolijat

Ehkä haluat leivontavuokaan mukaan vielä ne viimeiset taikinan rippeet kulhosta. Siihen työhön on keksitty nuolijat.

Paistinlastat

Voit käyttää paistilastaa kaikkeen pihvin tai munakkaan kääntämisestä leivontaan sekä sekoittamiseen. Paistilasta on hyvä ostos keittiöön.

Teesiivilät

Teesiivilällä voit keittää teetä irtoteestä. Teesiivilä ympäröi teelehdet, eikä sinun tarvitse ottaa riskiä, ​​että jotain putoaa pois. Tarvittava keittiöväline teen ystävälle.

Ajastimet & Paistomittarit

Seuraa aikaa ja lämpötilaa ajastimen ja paistomittarin avulla. Valikoimastamme löydät kätevät ajastimet ja paistomittarit leivontaan ja ruoanlaittoon.

Suppilot

Suppilo auttaa sinua kohdistamaan oikein, kun aika kaataa nestettä keittiössä. Ihanteellinen keittiöväline, jos kaadat esimerkiksi kastiketta tai täytät pulloja nesteellä.

Pihdit

Pihdeillä voit ottaa kiinni siitä mitä valmistat. Käytä pihtejä grillattaessa, pastapihdit pastaan ​​tai salaattiin ja pihtejä, kun on aika tarjoilla. Useimmilla pihdeillä on monia eri käyttötarkoituksia. Löydät valikoimastamme tavalliset perinteiset pihdit, BBQ pihvit, kokkipinsetit, keittiöpihdit ja monet muut.

Omenaporat

Nyt voit irrottaa omenan siemenkodan nopeasti ja kätevästi. Omenapora on täydellinen keittiöväline, jos haluat syödä omenan ilman huolta kodasta. Se on myös käytännöllinen, jos aiot käyttää omenoita leivontaan sekä valmistaa kotitekoista omenahilloa tai sosetta.

Vispilät

Perinteinen vispilä tunnetaan usein nimillä vispilä, kierrevispilä tai spiraalivispilä. Meiltä löydät myös pallovispilät ja sähkövatkaimet.

Valkosipulipuristimet

Kätevät, tyylikkäät ja erilaisista materiaaleista valmistetut valkosipulipuristimet sekä valkosipulin murskaimet.

Kananmunavälineet

Rakastatko kananmunia? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua kananmunavälineisiimme. Hanki keittiöösi uusi munaleikkuri, munamuotit, munarenkaat, munakello, kananmunateline tai kananmunakeitin. Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät munakupit eri väreillä.

Harjat

Juuresharjat, sieniharjat sekä harjat ja sudit leivontaan. Meiltä löydät myös roskaharjat eli meillä on harjat jokaiseen tarpeeseen.

Kaasupolttimet

Kaasupolttimet tai toiselta nimeltään crème brûlée -polttimet ovat erityisesti suositut keittiötarvikkeet kuuluisan ranskalaisen jälkiruoan crème brûléen ammattimaiseen valmistukseen. Voit käyttää kaasupoltinta myös muuhun ruoanlaittoon ja leivotaan, kuten marengin valmistukseen.

Tölkinavaajat

Tölkin ja säilykepurkin avaaminen ilman tölkinavaajaa on sekä vaikeaa että hankalaa. Tee siitä helppoa ja hanki tölkinavaaja, joka tekee työn. Erilaiset tölkinavaajat ovat käytännölliset keittiötarvikkeet ruoanlaitossa ja leivonnassa.

Sitruspuristimet

Sitruspuristin sopii sinulle, joka haluat puristaa tuoretta mehua silloin kun haluat. Erilaiset ja tyylikkäät sitruspuristimet löydät valikoimastamme.

Läviköt & Siivilät

Lävikkö tai siivilä on täydellinen, kun haluat kaataa pastaveden pois. Siivilä sopii mainiosti myös leivontaan, jos haluat siivilöidä vaniljasokeria tai välttää jauhojen paakkuja. Kestävät läviköt ja siivilät eri väreillä löydät meiltä.