/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kaasupolttimet

Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
11 tuotteita
Näyttää 11 / 11 tuotetta

Kaasupolttimet

Kaasupoltin, käsipoltin, creme brulée -poltin… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kaasupolttimella on myös monia toimintoja. Käytä sitä alku-, pää- ja jälkiruokiin. Kaasupolttimella saat todella ylellisen tunteen ruoanlaittoon. Ruoka saa sellaisen ilmeen, jota on vaikea saavuttaa ilman oikeita keittiötarvikkeita ja keittiövälineitä. Sinun tarvitsee vain pitää kaasupoltinta ruoan päällä ja saat pian tyylikkään tuloksen.

Tyylikäs pinta

Haluatko hyvän grillipinnan lihapalalle tai kalalle, mutta tuntuuko se hieman hankalalta valmistaa? Siinä tapauksessa kaasupoltin on täydellinen! Sinun tarvitsee vain käynnistää poltin ja pitää sitä pinnan päällä, kun haluat antaa ruoalle lisää rakennetta ja makua. Kaasupoltin on helppo säilyttää ja se on helppokäyttöinen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse säästää sen käyttöä vain erikoistilaisuuksiin. Luo kaunis pinta ja tuo esiin makuja myös tavalliseen arkiruokaan.

Creme brulee -poltin

Creme brulee on suosittu jälkiruoka, ja se ei ole mitenkään outoa. Maku ja erilaiset koostumukset tekevät jälkiruoasta helposti maistuvan. Anna crème bruléellesi tyypillinen väri ja rakenne brylée -polttimella. Crème brulée tarkoittaa ranskaksi "poltettua kermaa". Jälkiruoka koostuu sokerista, kananmunista, kermasta, maidosta ja vaniljasta.

Brylévanukas

Brylévanukas ei ole sama asia kuin crème brulée, mutta joskus brylévanukasta käytetään kuvaamaan crème brulée jälkiruokaa ja päinvastoin. Brylévanukas on vanukas karamelli- eli kinuskikastikkeella. Vanukas ei ole niin kiinteää kuin crème brulée, joka tarjoillaan annosvuoassa ja pinta on peitetty kauniilla poltetulla sokerilla.

Creme brulee vai crème brulée?

Crème brûlée kirjoitetaan Ranskan vanhemman oikeinkirjoitusuudistuksen mukaan. Crème brulée kirjoitetaan Ranskassa tällä hetkellä käytössä olevan oikeinkirjoitusuudistuksen mukaisesti. Mutta luultavasti merkit voi olla helppo sekoittaa, ehkä se on joskus créme brulee tai creme brulee?

Creme brulee sous-vide

Creme brulee voidaan kypsentää joko pienissä uunivuoissa uunissa tai sous-vide valmistustavan mukaan. Kokeile eri tapoja saadaksesi parhaan creme brulee.

Maillard-reaktio

Kun raaka-aineet altistetaan korkeille lämpötiloille, 140–160 astetta, tapahtuu kemiallinen reaktio aminohappojen ja sokerin välillä. Tämä kemiallinen reaktio saa aikaan uusien makumolekyylien muodostumisen. Reaktion tunnistaa siitä, että paahdetun värin saamisen yhteydessä syntyy enemmän makuja.
Toinen esimerkki, paitsi jos käytät kaasupoltinta, on leivän paahtaminen leivänpaahtimessa. Maillard-reaktio on nimetty kemisti Louis-Camille Maillardin mukaan.

Millaisissa ruoka-aineissa reaktio voi esiintyä?

Maillard-reaktio voi esiintyä muun muassa leivässä, suklaassa, kahvissa ja lihassa.

Kaasu polttimeen

Meiltä Cerveralta löydät myös kaasun polttimeesi. Joidenkin kaasupolttimien palamisaika on jopa kaksi tuntia, joten voit käyttää sitä kauan ennen kuin sinun täytyy täyttää uutta kaasua.

Kaasupoltin grillille

Monia kaasupolttimia voidaan käyttää myös grillin sytyttämiseen.

Tuotemerkit

Meillä on kaasupolttimet tuotemerkeiltä Anders Petter, Ibili, Masterclass, Rösle ja Satake.