/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pähkinänsärkijät

Pähkinänsärkijä on ihanteellinen työkalu sinulle, joka rakastat napostella pähkinöitä. Enää ei tarvitse puristella sormia ja siivota kuoria kaikkialta, sillä pähkinänsärkijä rikkoo siististi pähkinän kuoren vahingoittamatta itse pähkinää. Hankkimalla oman pähkinänsärkijän säästät aikaa pähkinöiden nauttimiseen!
Pähkinänsärkijät
Pähkinänsärkijät
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
11 tuotteita
Näyttää 11 / 11 tuotetta

Pähkinänsärkijät

Pähkinänsärkijää käytetään eniten jouluna, jolloin perinteisesti syödään paljon pähkinöitä. Pähkinät, jotka ovat suosittuja joulun aikana ovat muun muassa saksanpähkinät, hasselpähkinät ja pekaanipähkinät. Useat näistä pähkinälajeista vaativat hyvän pähkinänsärkijän.
Monet pähkinänsärkijät sopivat myös loistavasti äyriäisten kovien kuorien avaamiseen. Tällaista pähkinänsärkijää voidaan siksi myös käyttää rapujuhlissa.
Pähkinänsärkijät ovat kooltaan pieniä, joten niille löytyy aina paikka keittiössä. Useimmilla pähkinänsärkijöillä on leikkisä muotokieli, joka antaa koristeellisen vaikutelman mihin tahansa tilaisuuteen. Pähkinänsärkijä on siksi sekä käytännöllinen että kaunis yksityiskohta juhlapöytään.
Stelton pähkinänsärkijä cashewpähkinä saksanpähkinä
Gefu pähkinänsärkijä harmaa metalli hasselpähkinä kulho