/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sitruspuristimet

Vesi herahtaa kielelle, kun pohtii miltä raakapuristetut sitrushedelmät maistuvat leivonnaisissa ja juomissa. Sitruspuristimia voit käyttää appelsiinien, sitruunoiden ja limettien puristamiseen. Sitruspuristimet löydät verkkokaupastamme.
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    A

  • B

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
42 tuotteita
Näyttää 40 / 42 tuotetta

Sitruspuristimet

Etsitkö appelsiini-, sitruuna- tai limepuristinta? Meillä on sitruspuristimet jokaiselle sitrushedelmälle. Useimmat sitruspuristimet voivat puristaa useimpia sitrushedelmiä. Limepuristin ja sitruunapuristin ovat hieman pienempiä ja sopivat siksi parhaiten juuri limetille ja sitruunalle. Sen lisäksi, että valmistat tuoretta mehua, voit myös puristaa sitruunaa ja limettiä kaadettavaksi kalan tai salaatin päälle, veteen tai kastikkeeseen. Sen lisäksi on mahtavaa saada lisäannos C-vitamiinia joka kerta.

Sitruunapuristin

Vain sitruunoille tarkoitetulla sitruunapuristimella puristaminen on helppoa, eikä mitään tarvitse heittää hukkaan. Sitruunapuristimella voit yleensä puristaa myös limeä.

Limepuristin

Limepuristin on täydellinen limetin ystävälle. Limepuristimella saat hedelmistä mahdollisimman paljon limettimehua. Limepuristin on myös hieno lisä kotibaariin.

Valmista oma mehusi

Sitruspuristimella voit valmistaa mehua itse ilman mehukonetta. Ota suosikkisitrushedelmäsi ja anna mehupuristimen auttaa sinua valmistamaan tuorepuristettua mehua appelsiinista, veriappelsiinista, sitruunasta, limetistä tai pomelosta.
Valmiin mehun voit juoda heti tai kaataa sen hienoihin lasipulloihin. Ovatko hedelmäsi huoneenlämpöisiä mutta haluaisit kylmää mehua? Älä laita hedelmiä jääkaappiin vaan purista mehu ensin. Laita sitten valmis mehu mehupulloihin ja pullot jääkaappiin.

Ylimääräinen mehu

Jos mehua jää kaikesta huolimatta jäljelle, voit pakastaa sen isommissa tai pienemmissä jääpalamuoteissa. Työnnä jäätelötikku muotteihin ja saat viilentäviä sekä terveellisiä mehujäitä.

Kuoret

Jos olet ostanut tavallisia sitrushedelmiä, voit käyttää kuoria marmeladin valmistukseen tai valmista hilloa ja tarjoile jälkiruokien kanssa. Säilytä hillo ja marmeladi mielellään lasipurkeissa.

Eri materiaalit

Meillä on monista eri materiaaleista valmistettuja sitruspuristimia. Ne on valmistettu metallista, lasista, muovista, teräksestä tai puusta. Minkä materiaalin valitset, on ennen kaikkea makuasia.

Sähköinen tai käsikäyttöinen eli manuaali

Monet sitruspuristimet ovat todella tyylikkäitä, ja niiden muotoilu saa sinut haluamaan ne esille keittiötasolle, olivatpa ne sitten sähköisiä tai käsikäyttöisiä.

Sähköiset sitruspuristimet

Sähköisellä sitruspuristimella, sitruspuristin tekee suurimman osan työstä. Sähköinen sitruspuristin on usein vakaa ja suunniteltu puristamaan kaikki mehu hedelmistä sujuvasti. Sähköisellä sitruspuristimella sinun tuskin tarvitsee nostaa sormea ​​saadaksesi aamumehun joka päivä.

Käsikäyttöiset sitruspuristimet

Eri malliset manuaaliset eli käsikäyttöiset sitruspuristimet löytyvät meiltä. Tietyissä sitruspuristimissa on säiliö, joka imee puristetun mehun suoraan. Monet sitruspuristimet ovat myös muotoiltu niin, että on helppo erottaa siemenet mehusta.