/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sieniveitset

Oletko kenties sienestäjä? Silloin on uusi sieniveitsi paras hankinta tai ehkä hyvä lahja sieniä rakastavalle. Kätevät ja taitettavat sieniveitset harjalla löydät meiltä. Nyt vain sieniveitsi koriin ja kohti sienimetsää!
Sieniveitset
Sieniveitset
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
24213 tuotteita
Näyttää 40 / 24213 tuotetta

Sieniveitset

Sieniveitsellä on helppo leikata sieni tasaisesti ja se voidaan harjata veitsen varressa olevalla pienellä harjalla. Monilla veitsillä on myös mahdollisuus mitata sienen kokoa. Sieniveitsi on kätevä kumppani, kun poimit herkkutatteja, suppilokanttarelleja tai keltaisia ​​kantarelleja.

Monia ominaisuuksia

Jokaisella sieniveitsellä on oma erikoisuutensa. Mieti, mikä on sinulle tärkeää ennen kuin ostat sieniveitsen. Osaksi se riippuu siitä, mitä sieniä haluat poimia, mutta myös siitä, miten haluat poimia niitä ja kuinka haluat säilyttää veitsen.

Mitta

Joidenkin sieniveitsien varressa on viivain. Viivoittimella voit mitata sienen korkeuden. Täydellinen, jos haluat tietää sienen koon.

Leikkaa

Veitsellä leikkaat sienen helposti irti maasta. Sinun ei tarvitse vetää sienen vartta irti, vaan saat juuri sen pituisen sienen kuin haluat. Lisäksi veitsi on todella kätevä, kun haluat puhdistaa tai jakaa sienen osiin. Myös sienten kuivaus menee usein nopeammin, jos leikkaat sienen paloiksi. Osassa sieniveitsistä on myös hammastetut veitsen terät. Se on täydellinen, jos haluat päästä eroon pahimmasta maaperästä tai suosta, joka on saattanut olla kiinni sienessä poimiessasi sitä. Toisin sanoen, veitsellä on monia käyttötarkoituksia ja opit vähitellen löytämään oman tapasi käyttää sitä.

Harja

Älykkäällä harjalla voit harjata sienestä maaperän ja sammaleen pois yhdellä kertaa. Harjalla pääset käsiksi kaikkiin kulmiin ja sieni on helppo puhdistaa.

Säilytys

Osassa sieniveitsistä on käytännöllinen säilytystila kannen muodossa.

Sienestys

Etkö tiedä minne kannattaisi mennä sienestämään? Ehkä tiedät jonkun, joka voi näyttää sinulle hyvän paikan? Monet ovat yleensä salaperäisiä sienipaikoistaan ​​puhuessaan. Mutta miten olisi löytämästäsi sienestä valmistetun sienirisoton tarjoilu? Sillä saatat saada muutaman vinkin salaisista sienipaikoista. Kannattaa ainakin kokeilla.