/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mittalusikat & Mitat

Mittalusikalla ja muilla mitoilla saa helposti selville, että raaka-aineita tulee oikea määrä. Käytännölliset mittasetit kokoavat monta eri mittalusikkaa ja mittaa samaan. Mittalusikoiden sekä mittakannujen ja annostelijoiden avulla leivonta ja ruanlaitto helpottuvat huomattavasti.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
69 tuotteita
Näyttää 40 / 69 tuotetta

Mittalusikat & Mitat

Jokaisella mitalla on oma erityinen tehtävänsä. Aiotko mitata pastaa vai kahvia? Siinä tapauksessa tarvitset kaksi eri mittaa. Meiltä löydät mitat leivontaan ja ruoanlaittoon. Meiltä löydät mitat useista eri materiaaleista, kuten lasista, muovista, ruostumattomasta teräksestä ja puusta.

Kahvimitta

Kahvimitalla on helppo saada täydellistä kahvia joka kerta. Kuinka monta kuppia haluaisit keittää?

Kuinka paljon on yksi kahvimitta?

Kahvimitta on lähes ruokalusikallinen, noin 10 grammaa. Se voi kuitenkin vaihdella 7 - 15 gramman välillä.

Mittasetit, mittasarjat tai mittalusikat

Näille mitoille löydät sarjan, jonka tunnetaan useilla eri nimillä. Mittalusikat, mittasarjat ja mittasetit. Niihin yleensä kuuluu maustemitta, teelusikka, ruokalusikka ja desilitra. Joihinkin sarjoihin kuuluu myös puolen desilitran mitta. Meillä on mittaussarjat ja mittalusikat, jotka valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muovista. Molemmat materiaalit ovat todella käytännöllisiä keittiössä, koska ne on helppo puhdistaa.

Näin monta millilitraa on jokainen mitta:

• 1 maustemitta = 1 ml
• 1 teelusikka = 5 ml
• 1 ruokalusikka = 15 ml
• 1 desilitra = 100 ml

Pastamitta

Keitätkö usein liikaa tai liian vähän pastaa? Pastamitalla, jota kutsutaan myös spagettimittaksi, vältät sen riskin. Pastamitassa on reikiä, jotka sopivat erikokoisille annoksille.

Amerikkalaiset mitat

Meiltä löytyy myös amerikkalaiset mitat. Monissa kupeissa on myös suomalaiset mitä. Kupit ovat täydellisiä, jos aiot leipoa tai laita ruokaa amerikkalaisten reseptien mukaan.

Mittakuppi tai mittakannu

Mittakupilla tai mittakannulla voit täyttää kannun ja samalla saada siitä hyvän otteen. Täydellinen, jos haluat mitata suurempia määriä jotain. Mittaa kuivat aineet tai nesteet mittakannuun. Mittakannu on monen suuri suosikki, kun on aika leipoa.

Emaloidut mitat

Kockum -tuotemerkiltä löydät kauniit emaloidut mittakupit, jotka soveltuvat myös kastikekannuiksi. Kauniit mitat eri väreillä ovat hienoja laittaa pöydälle ja tarjoilla niistä. Ne ovat myös tyylikäs sisustusyksityiskohta avoimella hyllyllä keittiössä.

Viistetty ja kallistettu mitta

Viistetyllä ja kallistetulla mittakannulla tai mittakupilla näet ylhäältä, kuinka paljon olet täyttänyt sitä. Sinun ei tarvitse nostaa kuppia nähdäksesi sivulta, kuinka paljon olet sitä täyttänyt. Oxo -tuotemerkillä on useita älykkäästi kallistettuja kuppeja.

Tuotemerkit

Meiltä löydät mittalusikat, mittasarjat ja mittasetit useilta suosituilta tuotemerkeiltä Blomsterbergs, Eppicotispai, Gastromax, Geful, Jonas, Joseph Joseph, Kockum, Mason & Cash, Moccamaster, Oxo, Pyrex, ​​Rig-Tigi ja Rösle.