/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mantelimyllyt

Nyt voit nopeasti ja kätevästi jauhaa manteleita, siemeniä tai muita pähkinöitä. Valmista omat mantelijauhot ja leivo ihania herkkuja tai käytä ruoanlaittoon. Myös oman mantelimassan valmistus on hyvä toiminto kotileipureille. Mantelimyllyt ja muut myllyt kodin askareisiin.
Finns i lager
Varumärke

    S

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24928 tuotteita
Näyttää 40 / 24928 tuotetta

Mantelimyllyt

Jos etsit hyvää ja käytännöllistä mantelimyllyä tai juustomyllyä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on useita erilaisia ​​myllyjä eri tuotemerkeiltä. Valitse vain haluamasi myllyn malli ja väri. Pitäisitkö ehkä mustasta, punaisesta vai valkoisesta myllystä? Meillä on mantelimyllyt tuotemerkeiltä Gastromax, Microplanel ja Westmark. Heiltä löydät keittiötuotteita, jotka ovat luotettavia.

Jauha mantelimyllyllä

Mantelimyllyllä jauhat helposti manteleita, pähkinöitä ja siemeniä. Itse asiassa on vaikea löytää toista tuotetta, joka voisi korvata mantelimyllyn. Sen tehokkuutta ja yksinkertaisuutta on vaikea voittaa. Tietyt mantelimyllyt voidaan kiinnittää pöydän reunaan ja toisia käytät kiinnittämättä niitä. Laita mylly esimerkiksi keittiötasolle. Molemmilla tavoilla on omat etunsa.

Manuaalinen eli käsikäyttöinen mantelimylly

Mantelimyllyt ovat helppokäyttöisiä. Aseta myllyyn se mitä haluat jauhaa ja käännä sitten manuaalista kampea. Terävällä levyllä on helppo saada täydellinen lopputulos joka kerta. Manuaalinen kampi tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ajatella sähköpistorasioita.

Helppo pitää säilössä

Mantelimylly on helppo säilyttää laatikossa, kun sitä ei käytetä. Mylly vie vain vähän tilaa ja se on sen vuoksi erittäin kätevä. Näin jää enemmän tilaa muille keittiötarvikkeille.

Jauha myös muuta

Mantelien lisäksi monet mantelimyllyt ovat mukautettu niin, että voit jauhaa jotain muutakin. Esimerkiksi suklaata, mausteita ja kovaa juustoa.

Jauha oma mantelijauho

Mantelijauhon valmistaminen on helppoa ja mantelimyllyllä voit valmistaa sitä itse. Manteleita ei tarvitse kuoria ennen jauhamista. Jauha vain makeat mantelit mantelimyllyssä ja ne tulee jauhona ulos. Omien mantelijauhojen jauhaminen tuntuu sekä mukavalta että hauskalta. Monet ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että leivonnaiset ja muut ruoat maistuvat myös paljon paremmalta kotitekoisten mantelijauhojen kanssa.

Valmista oma mantelimassa

Mantelimyllyllä voit valmistaa kotitekoista mantelimassaa. Jos teet mantelimassan itse, voit valita, lisäätkö sokeria vai haluatko sen sokerittomana.

Raasta juustoa

Tietyissä mantelimyllyissä on useita teriä. Näin voit jauhaa useita raaka-aineita, esimerkiksi juustoa. Kovan juuston jauhaminen on vaihtoehto raastimen käytölle. Jos joudut jauhamaan tai raastamaan paljon juustoa, voi olla helpompaa käyttää myllyä kuin raastinta. Juustoraaste monessa ruoassa tai ruoan pinnalla tuntuu ylelliseltä ja maistuu fantastiselta. Mantelimyllyt ovat täydelliset, kun on aika tehdä pizzaa tai gratiinia.

Juustomyllyt

Meillä on myös juustomyllyt, jotka on suunniteltu vain juustojen jauhamiseen. Parmesaanimylly on nopea ja sillä helppoa raastaa kovaa juustoa.

Mantelimyllyn puhdistus

Eri mantelimyllyt puhdistetaan eri tavoin. Osa voidaan pestä astianpesukoneessa ja osa on puhdistettava käsin.

Materiaali

Meillä on muovista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut mantelimyllyt. Käytännölliset materiaalit, jotka sopivat täydellisesti keittiöön.

Tuotemerkit

Mantelimyllyt löydät tuotemerkeiltä Westmark, GastroMax ja Microplane.