/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Maustemyllyt & Morttelit

Mikä tuoksu ja maku! Vastajauhetut mausteet ovat aivan ihania. Parasta on hankkia oikeanlaiset myllyt mausteille ja myös lihan sekä juuston jauhamiseen. Suolalle ja pippurille löydät sekä myllyt että sirottimet. Ethän unoda morttelia! Luo ihana maku ruokaan maustemyllyllä!
Maustemyllyt & Morttelit
Maustemyllyt & Morttelit
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
490 tuotteita
Näyttää 40 / 490 tuotetta

Myllyt

Myllyt ovat kätevät sekä ruoanlaittoon että tyylikkäästi esille ruokapöytään. Meillä on laaja valikoima myllyjä ja löydät varmasti keittiöösi sopivan. Myllyt ovat myös hieno sisustusyksityiskohta keittiön sisustuksessa. Suolamyllyt, pippurimyllyt, mantelimyllyt, suolasirottimet, pippurisirottimet, juustomyllyt, lihamyllyt, morttelit ja mausteet. Nämä myllyt ovat erittäin käytännölliset jokaisessa keittiössä.

Suolamyllyt & Pippurimyllyt

Suolamyllyt ja pippurimyllyt voit ostaa sekä settinä että yksittäin. Suola ja pippuri ovat mausteita, joita monet ihmiset käyttävät päivittäin sekä ruoanlaitossa että ruoan maustamiseen lautasella. Laadukas mylly kestää pitkään.

Suolamyllyt

Hyvässä suolamyllyssä pääsee suola oikealla lailla esille. Meillä on suolamyllyjä useissa eri malleissa. Valitse suolamylly suosituilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Peugeot, Skeppshult, Zassenhaus ja monilta muilta.

Pippurimyllyt

Pippurimylly on monille se ensimmäinen mylly, joka hankitaan. Hyvä pippurimylly voi olla mukanasi koko elämän. Meillä on useista eri materiaaleista valmistetut, eri tuotemerkkien pippurimyllyt. Valitse muovista, ruostumattomasta teräksestä tai puusta valmistettu pippurimylly. Valikoimastamme löytyy sekä pieniä että iso pippurimyllyjä. Onko toivelistalla kenties Peugeot -pippurimylly vai sähköinen pippurimylly? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan.

Suolamylly & Pippurimylly -setti

Suolamyllyt ja pippurimyllyt setissä ovat todella käytännöllisiä. Setissä saat heti käyttöön suolamyllyn ja pippurimyllyn, jotka sopivat yhteen. Suolamyllyt ja pippurimyllyt ovat usein merkitty nupissa olevalla kirjaimella S ja P. Näin tiedät, missä oikea mauste on. Yhtenäinen setti on hyvin käytännöllinen pöydällä tai keittiön lieden vierellä.

Mantelimyllyt

Mantelimyllyllä voit jauhaa manteleita ja muita pähkinöitä yksinkertaisesti ja sujuvasti. Mantelimyllyt ovat myös kätevät marsipaanin valmistuksessa. Muutamia mantelimyllyjä voidaan käyttää juustomyllyinä. Täydellinen, jos haluat jauhaa kovaa juustoa.

Juustomyllyt

Juustomyllyllä tai parmesaanimyllyllä voit jauhaa juuston nopeasti. Rig-Tigi -tuotemerkin joustavalla parmesaanimyllyllä voit säilyttää juuston myllyssä ja sitten vain kääntää juustomyllyä muutaman kerran saadaksesi juustoraasteen ulos. Sekä käytännöllinen että yksinkertainen. Juustomylly on myös todella tyylikäs.

Suolasirottimet & Pippurisirottimet

Klassinen sirotin on täydellinen, jos haluat maustaa ruokaa yksinkertaisella tavalla. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja käytännölliset suolasirottimet ja pippurisirottimet. Käytä sirotinta suolaan, pippuriin tai muihin mausteisiin.

Morttelit

Morttelilla voit murskata mausteet. Valikoimastamme löydät eri materiaaleista valmistetut morttelit. Materiaaleina on valurauta, marmori, posliini ja kivi. Suosittuja tuotemerkkejä ​​kuten Anders Petter, Le Creuset, Gefu ja monet muut.

Lihamyllyt

Manuaalisella lihamyllyllä on monia etuja. Lihamyllyn valitseminen, jauhaminen ja tieto siitä mitä raaka-aineita käytät. Monet lihamyllyt tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa leikkuuterät. Näin voit valita, kuinka hienoa lihan tulee olla. Lihan myllyssä jauhamisen lisäksi voit käyttää sitä myös kalan jauhamiseen vaihtamalla teriä.