/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Morttelit

Morttelit tuovat mausteiden maut esille. Tyylikäs mortteli on myös kaunis sisustusyksityiskohta keittiössä. Ihanat morttelit, jotka on valmistettu eri materiaaleista, esimerkiksi marmorista, puusta, posliinista ja valuraudasta. Löydät varmasti juuri sen, joka sopii parhaiten kotiisi!
Morttelit
Morttelit
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    K

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
28 tuotteita
Näyttää 28 / 28 tuotetta

Morttelit

Morttelia kutsutaan myös usein sanalla huhmare. Toimivuuden lisäksi mortteli on myös tyylikäs sisustusyksityiskohta keittiössä. Monet morttelit ovat valmistettu kiinteistä ja kestävistä materiaaleista. Ostamasi mortteli on todennäköisesti kumppanisi pitkään. Mausteiden murskaamisen lisäksi morttelilla voit valmistaa korppujauhoja, murskata pähkinöitä tai valmistaa pestoa, guacamolea, kastikkeita sekä maustetahnoja.

Pieni tai iso

Eri morttelit suorittavat erilaisia ​​tehtäviä. Pieni sopii pienelle määrälle ja iso taas silloin, kun on enemmän jauhamista. Ehkäpä ruokapöydällä voisi olla pieni mortteli, jolla vieraat itse jauhavat mausteet ruoan päälle. Iso mortteli on taas kätevämpi, kun sekoitat kookkaampia mausteita ja tahnoja.

Valurauta tai marmori

Meillä on eri materiaaleista valmistettuja mortteleita. Kaikki ovat tietysti iskunkestäviä ja korkealaatuisia. Siksi on ensisijaisesti makuasia minkä materiaalin valitset.

Valurauta

Valuraudalle on ominaista, että se on kestävää. Valurautamortteli tuntuu kiinteältä ja luotettavalta.

Marmori

Marmori on kaunista, eloisaa ja samalla tyylikästä. Marmorista valmistetut morttelit ovat tietysti myös kovaa ja toimivaa materiaalia.

Kivitavara

Voit olla varma, että kivitavarasta valmistetut morttelit eivät ime itseensä makuja. Voit murskata valkosipulia yhden sekunnin, pestä morttelin ja sitten jauhaa minttua ilman morttelista tarttuvia valkosipulin sivumakuja. Kivitavaraa ei tarvitse huoltaa ja ne ovat, toisin kuin monet muut materiaalit, konepesun kestäviä. Kivitavarat kestävät myös uunin. Todella hyvä materiaali sinulle, joka haluat käyttää morttelia ilman turhia töitä.

Puu

Puulla on pehmeä tuotekuva tai imago. Meillä on morttelit oliivipuusta, joka on kovaa puuta. Oliivipuut kasvavat hitaasti ja on varmaa, että morttelin puu tulee useita satoja vuosia vanhasta puusta. Oliivipuuta materiaalina kannattaa käsitellä oliiviöljyllä, mielellään jokaisen puisen morttelin pesun jälkeen. Tämä tehdään hieromalla öljyä puuhun kankaalla. Näin puu kestää pidempään.

Graniitti

Graniitti on klassinen, ajaton ja tyylikäs. Kivi on kestävä ja kestää käyttöä. Graniittimortteliin tuskin voi kyllästyä, koska se on valmistettu ajattomasta materiaalista.

Morttelin survin

Morttelin survinta voidaan kutsua myös hiertimeksi tai petkeleeksi. Morttelisurvinta käytetään mausteiden jauhamiseen, ja se on usein pitoystävällinen. Morttelisurvin on yleensä valmistettu samasta materiaalista kuin kulho.

Maustemurskain

Maustemurskain murskaa mausteet kääntämällä mausteita murskaimessa. Mausteet kerätään maustemurskaimen alaosaan ja voidaan sitten käyttää suoraan. Maustemurskaimet eivät siis ole sama asia kuin morttelit, vaikka niillä on suunnilleen sama tehtävä.

Eri hintaluokat

Meiltä löydät morttelit eri hintaluokissa, etsitpä sitten halpaa tai kalliimpaa varianttia. Se mikä yleensä määrää hinnan, on morttelin koko, materiaali ja tuotemerkki.