Pippurimyllyt

Pippuri on lähes kuin piste iin päälle ruoanlaitossa. Tehokas jauhanta pippurimyllyllä tuo esiin pippurin makuja. Etuna on vielä se, että meiltä löydät todella tyylikkäitä pippurimyllyjä. Ne sopivat keittiön sisustukseen ja päivällispöytään tuomaan sitä jotakin.
Pippurimyllyt
Pippurimyllyt
0 tuotteita

Pippurimylly

Pippurimyllyllä ruoan maustamisesta tulee hauskempaa. Hieno suola- ja pippurimyllysetti on myös kätevä asettaa pöydälle, jotta ruokailijat voivat lisätä haluamansa määrän pippuria ja suolaa.

Sähköinen pippurimylly

Sähköinen pippurimylly on helppokäyttöinen ja vaatii vain vähän vaivaa. Sinun tarvitsee vain täyttää mylly ja painaa nappia. Sähkömylly jauhaa mausteet puolestasi.

Materiaali

Meiltä löydät useista eri materiaaleista valmistetut pippurimyllyt ja suolamyllyt. Etsitpä myllyä puusta, ruostumattomasta teräksestä tai muovista, löydät sen laajasta valikoimastamme.

Pippurimylly erityyppisille pippureille ja mausteille

Mustapippurin jauhamisen lisäksi voi olla hauskaa kokeilla erityyppisten pippurien ja mausteiden jauhamista. Jauha rosépippuria, Sichuanin pippuria, korianterin siemeniä tai luo omia mausteseoksia. Tietyt mausteet jauhetaan kuitenkin parhaiten muulla tavalla. Esimerkiksi ison kokoiset maustepippurin jyvät tai paljon öljyä sisältävät seesaminsiemenet kannattaa jauhaa morttelissa.

Hieno lahja

Suolamyllyt ja pippurimyllyt sopivat lahjaksi ruoanlaitosta kiinnostuneille, juuri kotoa muuttaneille, häälahjaksi tai vuosia täyttäville. Suolamyllyt ja pippurimyllyt ovat yleensä mieluisa lahja.

Tuotemerkit

Meiltä löydät kiinteitä pippurimyllyjä useilta eri merkeiltä. Osta mylly suosikkimerkiltäsi tai löydä uusi.

Peugeot pippurimylly

Monille kokeille Peugeot -tuotemerkki on oikea vaihtoehto pippurimyllyn valinnassa. On kulunut yli 160 vuotta siitä, kun Peugeot -veljekset valmistivat ensimmäiset myllyt. Yrityksen perustamisesta kuluneiden vuosien aikana pippurimyllyjen ominaisuudet ovat parantuneet jatkuvasti ja näin voit luottaa Peugeot -pippurimyllyyn. Laajasta valikoimasta löytyy puusta valmistettuja Peugeot -pippurimyllyjä. Myös akryylista tai ruostumattomasta teräksestä pitäville löytyy myllyt. Peugeotin myllyjä valmistava tehdas tuottaa vuosittain yli 3 miljoonaa myllyä

Skeppshult pippurimylly

Vuonna 1906 Skeppshult Gjuteri perustettiin Smoolannissa, Ruotsissa ja vielä nykyäänkin tuotteet valmistetaan Smoolannin tehtaalla. Tällä hetkellä Skeppshult Gjuteri on Pohjoismaiden ainoa valurautaisten kotitaloustuotteiden valmistaja.

Zassenhaus pippurimylly

Jos etsit laatua, Zassenhaus on oikea merkki sinulle. Pippurimyllyt voivat jopa jauhaa kiveä. Helppo säätää, kuinka hienoksi tai karkeaksi haluat myllyn jauhavan. Zassenhaus -myllyillä on 25 vuoden takuu.

Le Creuset pippurimylly

Le Creuset edustaa laatua ja eleganssia. Jos sinulla on Le Creuset -valurautapata, se sopii täydellisesti täydentämään kattausta samanlaisella pippurimyllyllä. Myllyn nuppi on saman muotoinen kuin kattilan nuppi.