/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pippurimyllyt

Pippuri on lähes kuin piste iin päälle ruoanlaitossa. Tehokas jauhanta pippurimyllyllä tuo esiin pippurin makuja. Etuna on vielä se, että meiltä löydät todella tyylikkäitä pippurimyllyjä. Ne sopivat keittiön sisustukseen ja päivällispöytään tuomaan sitä jotakin.
Pippurimyllyt
Pippurimyllyt
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24673 tuotteita
Näyttää 40 / 24673 tuotetta

Pippurimylly

Pippurimyllyllä ruoan maustamisesta tulee hauskempaa. Hieno suola- ja pippurimyllysetti on myös kätevä asettaa pöydälle, jotta ruokailijat voivat lisätä haluamansa määrän pippuria ja suolaa.

Sähköinen pippurimylly

Sähköinen pippurimylly on helppokäyttöinen ja vaatii vain vähän vaivaa. Sinun tarvitsee vain täyttää mylly ja painaa nappia. Sähkömylly jauhaa mausteet puolestasi.

Pippurimylly erityyppisille pippureille ja mausteille

Mustapippurin jauhamisen lisäksi voi olla hauskaa kokeilla erityyppisten pippurien ja mausteiden jauhamista. Jauha rosépippuria, Sichuanin pippuria, korianterin siemeniä tai luo omia mausteseoksia. Tietyt mausteet jauhetaan kuitenkin parhaiten muulla tavalla. Esimerkiksi ison kokoiset maustepippurin jyvät tai paljon öljyä sisältävät seesaminsiemenet kannattaa jauhaa morttelissa.

Hieno lahja

Suolamyllyt ja pippurimyllyt sopivat lahjaksi ruoanlaitosta kiinnostuneille, juuri kotoa muuttaneille, häälahjaksi tai vuosia täyttäville. Suolamyllyt ja pippurimyllyt ovat yleensä mieluisa lahja.