Suolamyllyt

Suolamylly on lähes aina kuin pariskunta pippurimyllyn kanssa. Tyylikäs suolamylly on kuin käytännöllinen sisustusyksityiskohta keittiössä. Aseta se keittiötasolle, pöydälle tai hyllylle. Käden ulottuvilla on varmaankin se paras paikka sekä kokille että päivällisvieraille.
Suolamyllyt
Suolamyllyt
0 tuotteita

Suolamyllyt

Suolamylly tuntuu sekä ylelliseltä että ihanalta käyttää. Meiltä löytyvillä suolamyllyillä on kiinteät myllyt. Peugeot -tuotemerkin malleilla on täysi 25 vuoden takuu. Toisin sanoen se kestää paljon suolan jauhamista. Meillä on suolamyllyt useilta suosituilta merkeiltä, ​​kuten Peugeot, Skeppshult, Zassenhaus, Bitz ja monet muut.

Värit

Meillä on suolamyllyjä useissa eri väreissä. Halusitpa sitten sinisen, ruskean, harmaan, vihreän, kirkkaan, oranssin, punaisen, mustan, puisen, valkoisen tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun suolamyllyn, meillä on se valikoimastamme.

Pieni tai iso

Meillä on sekä isoja että pieniä suolamyllyjä. Valitse pienempi 10 cm mylly tai korkeampi 33 cm ja kaikkea siltä väliltä.

Suolalaadut

Suolalaatuja on useita. Lue lisää suolasta ostaaksesi oikeaa suolaa oikeaan tilanteeseen.
• Hieno suola (jodin kanssa tai ilman)
• Merisuola
• Kivisuola, vuorisuola ja haliitti

Hieno suola

Hienosuolalla on monia nimiä, kuten ruokasuola, pöytäsuola, vakuumisuola ja natriumkloridi. Sitä myydään jodin kanssa ja ilman. Jodisen suolan ostamisen etuna on, että minimoit riskin jodin puutteeseen. Jodin puutteesta kärsii kolmasosa maailman väestöstä. Jotkut säilöntämenetelmät toimivat vain suolalla ilman jodia.

Merisuola

Merisuolaa tuotetaan keräämällä merivettä, jossa on korkea suolapitoisuus. Veden annetaan haihtua pois ja jäljelle jää merisuolaa. Merisuolaa käytetään pääasiassa ruoanlaitossa.

Kivisuola, vuorisuola ja haliitti

Kivisuola, vuorisuola ja haliitti tulevat suolakaivoksista. Tämän tyyppinen suola on harvoin täysin puhdasta, joten sitä käytetään pääasiassa lumen ja jään peittämien teiden suolaamiseen.

Erilaiset suolat

Suolamyllyssä suositellaan käytettäväksi pääasiassa myllysuolaa, mutta myös monet muut karkeamman kokoiset suolat toimivat hyvin. Testaa itseäsi löytääksesi sinulle parhaiten sopivan suolan.
• Sormisuola
• Karkea suola
• Myllysuola
• Himalajan suola
• Mineraalisuola
• Yrttisuola

Sormisuola

Sormisuola on merisuolan muoto. Merisuolaa on saatavilla jodilla tai ilman ja joskus myös maustettuna.

Karkea suola

Karkea suola koostuu pohjimmiltaan samasta suolasta kuin hieno suola, mutta erona on suolan karkeus.

Myllysuola

Myllysuola on sama suola kuin hienosuola ja karkea suola, mutta suolakiteet ovat vielä karkeampia. Myllysuola on sekä hellävarainen myllylle että myllyllä jauhettu suola tuo maut esille oikealla lailla.

Himalajan suola

Himalajan suola tulee Himalajan ympärillä olevista suolakaivoksista. Suola on väriltään vaaleanpunaista, mikä johtuu raudasta ja mangaanista.

Mineraalisuola

Mineraalisuola on sekoitus tavallista suolaa ja kivennäisaineita. Kivennäissuoloja on erilaisia, joista yksi on Seltin. Se sisältää 50 prosenttia suolaa, 40 prosenttia kaliumia ja 10 prosenttia magnesiumia.

Yrttisuola

Yrttisuola on merisuolaa, jossa on sekoitettu tuoreiden yrttien kanssa. Yrtit on kuivatettu suolan kanssa ja sen jälkeen sekoitettu yrttisuolaksi.