/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kattilat

Oletko uuden kattilan tarpeessa? Cerveralta löytyy monipuolinen valikoima kattiloita useassa eri koossa, materiaalissa ja hintaluokassa. Olitpa etsimässä yksittäistä kattilaa tai kattilasarjaa, löydät sen taatusti meiltä.
Kattilat
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    B

  • D

Material
Designer
Färg
Pris
420 tuotteita
Näyttää 40 / 420 tuotetta
Fiskars Hard Face sarja iso kattila musta lasikansi

Kattilat

Hyvällä kattilalla ruoanlaitto on helppoa ja hauskaa. Kattilassa voit esimerkiksi keittää, uppopaistaa ja valmistaa popcornia. Monet luokittelevat kattilan yhdeksi keittiön tärkeimmäksi tarvikkeeksi. Meiltä löydät laadukkaat kattilat juuri sinun tarpeisiin, jotta voit valmistaa ruoan juuri niin kuin haluat. Etsitpä isoa, pientä tai paksupohjaista kattilaa, löydät sen taatusti meiltä. Valikoimassamme on isot, usean litran kattilat ja pienemmät kattilat esimerkiksi kastikkeen tai maidon sekoittamiseen.
Kockums kattilat ja padat erikokoiset pieni kattila iso kattila harmaa

Materiaali

Meidän monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa kuparikattilat, alumiinikattilat ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat. Monissa kattiloissa on myös tarttumaton pinnoite, ns. non stick pinnoite.

Kattila induktioliedelle

Cervera :lta löydät kattilat induktioliesille. Sivustollamme voit lukea kattilasta, josta olet kiinnostunut, ja tarkistaa mitkä ohjeet ja säännöt koskee juuri valitsemaasi kattilaa.
Greenpan kattilasarja erikokoiset kattilat iso kattila pieni kattila ruostumaton teräs lasikansi

Kattilasarjat

Kattilasarja on täydellinen idea, jos haluat päivittää usean keittiön kattilan. Tämmöinen setti on myös täydellinen tuparilahjaksi. Kattiloita tarvitaan jokaisessa kodissa ja kattilasetit sisältävät usein ruoanlaiton hyödyllisimmät kattilat. On käytännöllistä omistaa pari eri kattilaa. Näin saat kattiloille eri ominaisuuksia ja ruoanlaitto sujuu helpommin ja nopeammin, kun saat käytettyä useampaa kattilaa liedellä samaan aikaan.