/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Padat & Kattilat

Laadukkailla ja kestävillä kattiloilla ja padoilla valmistat sekä yksinkertaisempia arkiruokia että viikonlopun ja juhlien aterioita. Padat ja kattilat ovat käytänöllisiä lähes kaikkeen ja niitä löytyy myös erilaisina. Ehkä tarvitset uuden padan vai uskallatko kokeilla Sauté-pannua?
Padat & Kattilat
Padat & Kattilat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
782 tuotteita
Näyttää 40 / 782 tuotetta

Kattilat ja padat

Kattilat ja padat ovat välttämättömiä tarvikkeita ruoanlaitossa ja kuuluvat siksi jokaisen keittiön varustukseen. Hyvän kattilan tulee pitää ja johtaa lämpöä tehokkaasti. Usein on eduksi, että valitset paksupohjaisen kattilan, jossa lämpö jakautuu tasaisemmin. Näin tulee ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa. Paksu alumiinipohjainen kattila pitää myös ruoan pitkään lämpimänä.
On myös hyvä harkita sitä, minkä kaltainen kattilan kahva sopii juuri sinun ruoanlaittoon. Puukahvat ja muovikahvat ovat turvallisia, sillä ne pysyvät viileänä liedellä käytettäessä. Ne eivät toki kestä korkeita lämpötiloja, joten niitä ei voi asettaa uuniin. Jos haluat valmistaa ruokaa uunissa, kannattaa valikoida kattila tai pata, jossa on valuraudasta tai ruostumattomasta teräskestä valmistettu kahva.
Muista myös, että kattilan täytyy sopia juuri sinun liedelle. Jos keittiössäsi on induktioliesi on kattilan oltava magneettinen toimiakseen. Kaasuliedellä, sähköliedellä ja keraamisella liedellä toimii yleensä useimmat kattilat. Ehdotamme, että luet tuoteselosteen ennen kuin ostat kattilan.
Kattilat ja padat ovat yleensä valmistettu alumiinista, ruostumattomasta terästä tai valuraudasta. Valurautapataa arvostavat monet, koska sitä voidaan käyttää melkein kaikenlaiseen ruoanlaittoon - niin keittojen ja kastikkeiden keittämiseen kuin jauhelihan ja vihannesten paistamiseen. Valurautapadat kestävät myös uunia ja sopivat esimerkiksi leivän leivontaan. Cervera :lta löydät myös kupari- ja keramiikkakattiloita, sekä Teflon kattiloita tarttumattomalla pinnoitteella.
Le creuset signature pata valurautapata emaloitu punainen suolainen piirakka
Muurla kattila Muumi leikkuulauta valkoinen kerma aamiainen aamupala välipala

Erikokoiset kattilat ja padat

Onnistuneeseen ruoanlaittoon tarvitset sekä pieniä että suuria kattiloita. Pientä kattilaa käytät esimerkiksi kananmunien keittämiseen, voin sulattamiseen tai kastikkeen valmistamiseen. Jos tavoitteenasi on valmistaa mehukasta muhennosta ja keittoa, tai keittää pastaa, tarvitset suuremman kattilan tai valurautapadan.

Monipuolinen valikoima laadukkaita kattiloita ja patoja

Cervera tarjoaa laajan valikoiman kattiloita, patoja ja pannuja. Meiltä löydät kattilat eri materiaaleissa, ko'oissa ja muodoissa. Löydät tunnettuja valmistajia, kuten Anders Petter, Zwilling, Le Creuset ja Fiskars. Valikoimastamme löydät myös kattilasarjat, jossa on useita kattiloita ja/tai patoja ja paistinpannuja. Kattiloita ja patoja käytät päivittäin keittiössä. Tämän takia on erityisen tärkeää, että valitset laadukkaat tuotteet, jotka kestävät pitkään.
greenpan kattila Erikokoiset kattilat  non stick tarttumaton pinnoite
Sabor Keraamiset kattilat ja padat kiilloitettu pinta tummansininen ja valkoinen