Padat

Kestävät ja käytännölliset padat ovat tärkeitä ruoanlaittajille. Niillä voit valmistaa monenlaisia meheviä ruokia sekä arkeen että juhlaan. Lihapataa, kanapataa, kasvispataa ja kalapataa. Maukasta pataruokaa syksyn pimeyteen ja talven pakkasille!
Padat
236 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 236 tuotetta

Padat

Padassa voit valmistaa hyviä pataruokia. Meillä on sekä isoja että pieniä ja eri materiaaleista valmistettuja patoja. Emalipadat, valurautapadat, savipadat ja monet muut löydät valikoimastamme. Meillä on myös isompia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja patoja, joita voidaan käyttää kattilana suurempien pasta- tai riisinmäärien keittämiseen.

Emalipadat

Meiltä löydät emalipadat tuotemerkeiltä Fiskars, Le Creuset, Kockums, KitchenAid. Emali materiaalina on erittäin käytännöllinen. Voit jättää ruoan pataan joksikin aikaa tai puhdistaa padan sen yksinkertaisesti ja helposti.

Le Creuset padat

Le Creuset valmistaa käytännölliset ja laadukkaat padat. Jos haluat padan, joka pysyy käytössäsi pitkään, sinun kannattaa sijoittaa ranskalaisen Le Creuset -tuotemerkin pataan. Patoja on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, sekä isoja että pieniä.