/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sauté-pannut

Sauté-pannu on monipuolinen keittoastia, jossa voit sekä keittää kastikkeet että ruskistaa lihat, kalat ja vihannekset. Meiltä löydät sauté-pannut useassa eri materiaalissa ja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Buyer, Demeyere, Iittala ja Scanpan. Löydät taatusti omaan keittiöösi sopivan vaihtoehdon!
Sauté-pannut
Sauté-pannut
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24214 tuotteita
Näyttää 40 / 24214 tuotetta
Anders Petter Stenfors sarjan saute pannu paistinpannu kattila ruostumaton teräs

Sauté-pannut

Sauté tulee ranskan kielestä ja tarkoittaa hyppimistä tai ravistamista. Termiä käytetään, kun jotain halutaan paistaa hieman nopeammin. Saut-pannulla paistaminen toimii lähes samalla tavalla kuin wokkipannulla.

Paistinpannu ja kattila yhdessä

Sauté-pannut voidaan kuvata monella tapaa, koska niitä voi käyttää moneen. Pannua voidaan kutsua sekä kastikekattilaksi että wokkipannuksi. Mutta todellisuudessa se on näiden kahden sekoitus. Pannu on samanaikaisesti sekä paistinpannu että kattila.

Miltä Sauté-pannut näyttävät?

Sauté-pannua voidaan kuvata kattilaksi. Mutta toisin kuin tavallisessa kattilassa, sauté-pannussa on kalteva reuna ja siksi sitä voidaan verrata pieneen wokkipannuun. Pannussa on paksu pohja, joka eroaa monista muista perinteisemmistä paistinpannuista. Paksu pohja tarkoittaa sitä, että kestää jonkin aikaa ennen kuin pohjan lämpenee täysin. Lämpimässä pannussa lämpö jakautuu tasaisesti. Näin ruoka ei pala kiinni pannuun. Siksi se soveltuu erittäin hyvin kastikkeen valmistamiseen. Sauté-pannussa on paksumpi pohja verrattuna wokkipannun ohueen pohjaan.
debuyer alchimy sarjan sauté pannu paistinpannu kattila ruostumaton teräs
KitchenAid 7-ply sarjan sauté-pannu paistinpannu ruostumaton

Mitä Sauté-pannulla voi valmistaa?

Ruskista lihaa, kalaa tai vihanneksia pannulla sekä valmista kastiketta. Pannu on myös täydellinen, jos haluat yhdistää nämä kaksi. Eli ensin paistaa lihaa ja sitten valmistaa kastike lihan kanssa.
Pannu on myös erinomainen, jos aiot tehdä risottoa tai puuroa. Pannulla voi valmistaa lähes mitä vaan ja itse asiassa on niitä, joiden mielestä oma sauté-pannu keittiössä voittaa monet muut pannut.
Monissa ammattikeittiöissä pannua käytetään eniten, mutta tästä huolimatta monet kotikokit eivät ole vielä panostaneet sellaiseen. Anna itsellesi mahdollisuus löytää pannun käytön edut. Tuskin tulet pettymään.

Valmista oikealla tavalla

Ennen kuin laitat raaka-aineet sauté-pannulle, on tärkeää antaa pannun lämmetä erittäin kuumaksi ja antaa rasvan lämmetä ennen paistamista. Jos paistat sekä öljyssä että voissa, kaada ensin öljy. Lisää sitten pieni määrä sitä, mitä aiot paistaa. Kaikki pannut ovat pieniä ja siksi sinun täytyy paistaa vain pieniä määriä kerrallaan. Ravista pannua hieman kahvasta eli kädensijasta. Liha ja kala saavat hyvän pinnan kuivumatta ja vihannekset säilyttävät kimmoisuutensa.
KitchenAid sauté-pannu paistinpannu lasikannella  ruostuomaton

Materiaali

Meiltä löydät hiiliteräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja kuparista valmistetut sauté-pannut. Valitse materiaali, joka miellyttää sinua eniten.

Tuotemerkit

Meiltä löydät sauté-pannut tuotemerkeiltä Anders Petter, ​​Culimat, de Buyer, Demeyere, Iittala, KitchenAid, Professional Sevrel ja Scanpan.