/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillipannut

Grillaaminen sujuu leikiten laadukkaalla grillipannulla. Meiltä löydät grillipannut sekä koti- että ammattikäyttöön. Valurauta, ruostumaton teräs tai hiiliteräs - valinnan mahdollisuudet ovat loputtomat.
Grillipannut
Grillipannut
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
44 tuotteita
Näyttää 40 / 44 tuotetta
beka nori grillipannu valurautapannu valurauta uritettu grillipannu upeat grilliraidat

Grillipannut

Grillipannussa grillaat herkulliset paistit ympäri vuoden, niin ulkona kuin sisätiloissakin. Vaikka grillaaminen on miellyttävää ja rentoa ajanvietettä läheisten kanssa, voi välillä olla mukavaa saada sama loistava lopputulos nopeammin. Grillipannussa saat kaikille raaka-aineille upean grillatun luonteen, myös hektisessä arjessa.
Grillipannut ovat erittäin kestäviä ja monikäyttöisiä. Ne soveltuvat ruoanvalmistukseen uunin, grillin, sekä kaiken tyyppisten liesien kanssa. Ennen pannun valintaa on kuitenkin aina hyvä tarkistaa, että grillipannu on yhteensopiva oman lieden kanssa.

Uritettu grillipannu

Uritettu grillipannu jättää lihaan, kalaan ja vihanneksiin ihanteelliset grilliraidat. On toki tärkeää, että annat raaka-aineiden kypsentyä rauhassa grillipannussa, jotta ne pehmenevät ja saavat haluamasi grilliraidat.
skeppshult grillipannu valurautapannu
Lodge blacklock grillipannu valurautapannu griillaaminen uunissa grillissä liedellä

Valurautainen grillipannu

Valurautainen pannu on todella kestävä ja pitkäikäinen. Jos huolehdit siitä kunnolla, voit luottaa grillipannuun vuosikymmeniä! Valurautapannu antaa tietyn maun, jota monet arvostavat. Valurautapannu vapauttaa myös jonkin verran rautaa, joka on sinulle terveellistä. Jos syöt harvoin lihaa tai haluat muusta syystä hieman enemmän rautaa, on valurautapannu täydellinen sinulle. Paista kasvikset valurautapannussa ja saa lisää rautaa! Jotkin valurautapannut saattavat tarvita rasvapolton, mutta useimmat pannut toimitetaan nykyään rasvapoltettuina ja käyttövalmiina.

Grillipannu grillille

Grillipannu sopii myös pihagrillin käyttöön. Käyttämällä grillipannua grillissä, saat tasaisen lämmönjaon ja kypsennyksen. Tätä ei pystytä saavuttamaan, kun raaka-aineet grillataan suoraan grilliritilällä. Kun aloitat grillipannun käytön grillissä, et tuskin osaa enään grillata ilman sitä. Grillipannua voit myös käyttää ympäri vuoden, monenlaisten ruokien valmistukseen.

Le Creuset pannut

Jos ostat grillipannun valmistajalta Le Creuset, voit luottaa siihen, että saat kunnon laatutuotteen. Le Creuset on kehittänyt paistinpannuja ja kattiloita vuodesta 1925 lähtien. Sen huomaa paistinpannujen korkeasta laadusta ja toimivuudesta.

Kaunis kattaus

Grillipannu ei ainoastaan valmista upeaa ruokaa, se korostaa myös kaunista kattausta. Joidenkin paistinpannujen mukana saat puisen tarjottimen, jonka voit asettaa pöydälle ja tarjoilla aterian suoraa paistinpannusta.
le creuset signature grillipannu maustemyllyt  ja lautanen punainen