/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Paistinpannut & Valurautapannut

Laadukkailla ja kestävillä paistinpannuilla valmistat kaikkea arkiruoasta upeisiin juhla-aterioihin. Cerveralta löydät paistinpannut jokaiseen keittiöön ja käyttötarkoitukseen. Valurautapannut, wokkipannut, lettupannut, grillipannut ja paljon muuta.
Paistinpannut & Valurautapannut
Paistinpannut & Valurautapannut
Finns i lager
Varumärke

  5

 • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
1026 tuotteita
Näyttää 40 / 1026 tuotetta
greenpan barcelona pro sarjan paistinpannut non stick tarttumaton pinnoite erikokoiset paistinpannut

Paistinpannut

Saadaksesi täydellisen lopputuloksen keittiössä, tarvitset laadukkaan paistinpannun jokaiseen käyttötarkoitukseen. Cerveran laajasta valikoimasta löydät varmasti sen mitä etsit, olipa kyseessä valurautapannu, hiiliteräspannu, tai teräspannu.

Lietesi valitsee paistinpannun

Liesi vaikuttaa oikean paistinpannun valintaan. Jos sinulla on sähköliesi tai kaasuliesi, voit käyttää mitä tahansa paistinpannua. Jos sinulla on induktioliesi, on paistinpannussa oltava magneettinen pohjalevy. Induktioliedelle sopivat valurautapannut ja ruostumattomat teräspannut. Alumiini- ja kuparipannut eivät sen sijaan sovi induktioliesille.
demeyere atlantis sarjan paistinpannu ruostumaton teräs

Ruostumaton teräspannu

Teräksinen paistinpannu on helppokäyttöinen, sekä helppo pestä että pitää puhtaana. Ruostumattomalla teräspannulla on myös nopea ja tasainen lämmönjako. Valitse laadukas ruostumaton teräspannu, kun haluat viedä kokkailusi seuraavalle tasolle!
 • Soveltuu kaikille liesille
 • Nopea ja tasainen lämmönjako
 • Kestää korkeita lämpötiloja

Valurautapannut

Valurautapannua arvostaa monet, koska tämä on vahva ja kestävä. Valurautapannut ovat oikein hoidettuina ikuisia! Valurautapannun lämmittäminen kestää hieman kauemmin, mutta kuumana se säilyttää lämmön pitkään. Valurautapannu on erinomainen lihan paistamiseen ja muhennosten valmistukseen.
 • Soveltuu kaikille liesille
 • Tasainen lämmönjako
 • Kestää korkeita lämpötiloja
 • Säilyttää lämmön pitkään
skeppshult professional paistinpannu valurautapannu vihannekset
de buyer mineral B element paistinpannu hiiliteräs hiiliteräspannu

Hiiliteräspannut

Hiiliteräspannut täytyy rasvapolttaa käyttöönoton yhteydessä. Kun paistinpannu on saanut platinan, sujuu paisto hiiliteräspannun kanssa hyvin. Hiiliteräspannuun syntyy käytössä aina entistä parempi rasvapinta, jonka avulla tarttumattomuus lisääntyy. Liha, kala ja letut sopivat erinomaisesti hiiliteräspannussa paistamiseen.
 • Soveltuu kaikille liesille
 • Kestää korkeita lämpötiloja
 • Antaa hienon paistopinnan

Tarttumaton tai keraaminen pinnoite

Pinnoitetut paistinpannut ovat erittäin suosittuja ja antavat hyvän paistotuloksen joka kerta. Suuri etu on, että pinnoitettu paistinpannu vaatii vain vähän rasvaa ruoan paistamisessa, ja edistää näin terveellistä ruoanlaittoa. Keraaminen paistinpannu ja non stick -pannu sopii erittäin hyvin elintarvikkeille, jotka kypsennetään alemmissa lämpötiloissa, kuten kala ja vihannekset. Pinnoitetut paistinpannut kestävät korkeita lämpötiloja, mutta ne vaativat toki, että ainoastaan käytät tarvikkeita tehty puusta, muovista ja silikonista, jotta paistinpannun pinta ei vaurioidu.

Kupariset paistinpannut

Kupari johtaa lämpöä nopeasti ja tasaisesti. Kuparinen paistinpannu on siksi erittäin tehokas. Kuparinen paistinpannu voi myös kohentaa tarjoilukokemuksen tarjoamalla ruokaa suoraan hienosta paistinpannusta. Kupari ei sovi induktioliedelle, koska nämä paistinpannut eivät ole magneettisia.
keraaminen paistinpannu kerma musta vihannekset
Anders Petter signerat sarjan paistinpannut kuparipannu

Tyylikkäät ja laadukkaat paistinpannut Cervera.fi :llä

Tervetuloa tutustumaan laajan paistinpannuvalikoimaamme. Meiltä löydät paistinpannuja useilta tunnetuilta valmistajilta, esim. Skeppshult, Le Creuset, Demeyere, De Buyer, Vargen & Thor ja Fiskars. Tilaat uuden paistinpannun kätevästi ja turvallisesti verkkosivultamme. Pidä hauskaa keittiössä!
Oletko epävarma, mikä paistinpannu sopii juuri sinulle? Lue meidän opas Kestävät paistinpannut - neljä materiaalia, joita suosittelemme.
greenpan copenhagen paistinpannut non stick tarttumaton pinnoite
scanpan techniq paistinpannu non stick tarttumaton pinnoite