/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lettupannut

Valmista herkulliset letut, ohukaiset ja blinit. Meiltä löydät lettupannut ja ohukaispannut kaikille liesille. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiin - valurauta, hiiliteräs tai alumiini.
Lettupannut
Lettupannut
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    A

  • d

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
23 tuotteita
Näyttää 23 / 23 tuotetta
Anders petter backaryd ohukauspannu paistinpannu non stick tarttumaton pinnoite lettu banaani letut

Lettupannut & Ohukaispannut

Lettupannut ja ohukaispannut soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Sillä voit paistaa sekä herkulliset letut, krepit ja blinit, että täydelliset kananmunat. Lettupannun laidat ovat matalammat kuin tavallisessa paistinpannussa, joka helpottaa lettujen kääntämistä.

Lettupannu ja ohukaispannu

Meidän mielestä on aina hyvä syy syödä lettuja. Valikoimastamme löydät lettupannut sekä pienille ohukaisille että yksittäisille krepeille. Voit siis itse valita, haluatko tehdä yhden ison letun tai useamman pienen ohukaisen kerralla. Ohukaisille löytyy myös pannu, jonka avulla saat sydämenmuotoiset ohukaiset. Tämä on täydellinen esimerkiksi ystävänpäivän viettoon.
Monet lettupannut soveltuvat uunin käyttöön, joten niillä saat tehtyä myös herkullisen uunipannukakun. Matalan reunan ansiosta saat käännettyä ja poistettua letun helpommin paistinpannulta.
skeppshult traditional lettupannu valurauta lettupannu valurautapannu lettu sydämen muotoinen
de buyer mineral b paistinpannu lettuannu aamiainen aamupala paistettu kananmuna paistettu pekoni

Munakaspannu

Hyvien pannukakkujen paistamisen lisäksi voit tehdä myös täydellisen munakkaan lettupannussasi. Myös munakkaat ovat helpommat paistaa lettupannussa, matalien reunojen ansiosta.

Blinipannu

Blinit ovat pieniä lettuja, jotka ovat kotoisin Venäjältä. Yksi niiden pääainesosista on tattarijauho. Nämä letut tarjoillaan yleensä mädin, smetanan ja punasipulin kanssa.

Kansainvälinen pannukakkupäivä

Kansainvälistä pannukakkupäivää vietetään laskiaistiistaina. Paista joko klassisia pannukakkuja tai inspiroidu ja kokeile uusia, jännittäviä makuyhdistelmiä. Lettujen päivää ei vielä ole vakiinnutettu, mutta mikään ei estä sinua keksimästä päivää, jonka omistat täysin upeille letuille. Myös letut ansaitsevat oman päivän!
anders petter stenfors sarjan lettupannu ohukaispannu valurautapannu lettu banaani letut
tefal talent ohukaispannu paistinpannu non stick tarttumaton

Materiaali

Lettupannut löytyvät eri materiaaleissa. Alla voit lukea lisää lettupannun eri materiaaleista. Meidän lettupannut soveltuvat kaikille liesityypeille, myös induktiolle.

Valurautapannut

Monet lettupannut ovat valmistettu valuraudasta, koska valuraudalla on hyvät ominaisuudet. Valurautapannut ovat kestävän materiaalin takia usein perinnöllisiä. Pannusta tulee myös sitä parempi mitä enemmän sitä käytetään. Voitele valurautapannu kunnolla niin saat pannulle luonnollisen tarttumattoman pinnan. Toisin vältät siis lettutaikinan, joka palaa kiinni pannuun. Skeppshult -tuotemerkillä on 25 vuoden takuu kaikille heidän valurautaisille tuotteille.

Hiiliteräspannut

Hiiliteräs on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Kun hiiliteräs on rasvapoltettu, sen väri muuttuu tummemmaksi ja pannu saa samalla tarttumattoman pinnan. Hiiliteräspannu kestää korkeita lämpötiloja, mutta pannu on lämmitettävä ja jäähdytettävä hitaasti, jotta vältät pannun kieroutumista.

Alumiininen paistinpannu

Fiskars Hardtec Superior+ -pinnoite kestää melkein kaiken. Paistinpannu jakaa lämmön tasaisesti ja lämpenee nopeasti. Pannu säästää samalla energiaa jos sinulla on keraaminen liesi.