/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tiskaustarvikkeet

Täältä löydät tiskaustarvikkeet jokaiseen kotiin. Jos olet uuden tiskiharjan tai astianpesusienen tarpeessa, löydät nämä meiltä. Valikoimastamme löytyy myös astiankuivaustelineet, talouspaperitelineet, rikkalapiot ja paljon muuta.
Tiskaustarvikkeet
Tiskaustarvikkeet
Finns i lager
Varumärke

    C

  • G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
109 tuotteita
Näyttää 40 / 109 tuotetta

Tiskausvälineet

Meillä on erimalliset ja eri materiaaleista valmistetut tiskausvälineet, jotka sopivat juuri sinulle ja keittiöösi parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä löydät tiskisienet, tiskiharjat, patapesimet, karahvin puhdistusharjat ja viinilasin puhdistusharjat. Näin lasien, kannujen, paistinpannujen, patojen ja astioiden pesu on helppoa ja sujuvaa.

Tiskisieni eli astianpesusieni

Tiskisienellä eli astianpesusienellä voit puhdistaa lautaset, kattilat ja lasit, mutta myös tiskialtaan. Meillä on silikonista ja muista materiaaleista valmistettuja tiskisieniä. Sopisiko keittiöösi ehkä tiskisieni, joka kuvaa onnellista pientä miestä? Tiskisientä voidaan käyttää myös kylpyhuoneen puhdistamiseen. Osta muutama ja anna niille jokaiselle oma paikkansa kotona.

Silikoninen tiskisieni

Silikonisen materiaalin ansiosta, vältät tiskisienen eli astianpesusienen imevän likaa ja hajuja. Näin pidennät tiskisienen käyttöikää. Silikoni kuivuu nopeasti, eikä ruoan tähteet jää kiinni. Tiskisienessä on kaksi puolta, karkeampi ja hienompi. Kätevä, jos puhdistat esimerkiksi tarttumatonta non stick -pintaista pannua.

Tiskiharja

Tiskiharjalla pääset eroon sekä kevyestä että pohjaan palaneesta liasta. Meillä on erimallisia tiskiharjoja, jotka on valmistettu eri materiaaleista.
Meiltä löydät tiskiharjat puisella varrella. Puinen tiskiharja on kaunis ripustaa tiskialtaan vieressä olevaan koukkuun. Meidän puiset tiskiharjamme ovat erimallisia ja erityylisiä. Valikoimassamme on esimerkiksi pyöreät ja pitkät puiset tiskiharjat, varrelliset tiskiharjat ja tiskiharjat ilman varsia. Puinen tiskiharja kannattaa öljytä aika ajoin ja näin se kestää pidempään. Käytä tavallista ruokaöljyä tai kylmäpuristettua pellavaöljyä.

Karahvin puhdistusharja

Karahvin puhdistusharjalla voit puhdistaa karahvin kätevästi. Täydellinen viinikarahvin puhdistamiseen, joka voi muuten olla hankalaa. Pehmeä materiaali on hellävarainen ja sen ansiosta voit puhdistaa myös karahvin osia, joihin on vaikea päästä käsiksi tavallisella tiskiharjalla.

Viinilasin puhdistusharja

Voi olla hankalaa puhdistaa viinilasit kunnolla tavallisella tiskiharjalla. Viinilasin puhdistusharjalla puhdistaminen on helppoa ja sujuvaa.

Patapesin

Riisijuuresta valmistettu patapesin sopii erinomaisesti hieman karkeampaan puhdistukseen. Hankaa kattilat ja pannut puhtaaksi patapesimellä. Ennen kuin käytät patapesintä ensimmäistä kertaa, voit laittaa sen kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi. Näin pesimestä tulee joustavampi ja kestävämpi.

Tiskiliinat eli tiskirätit

Meillä on 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetut tiskiliinat, joita puhekielessä kutsutaan usein nimellä tiskirätti. Tyylikäs tiskiliina ei ole vain siivoukseen vaan toimii myös sisustusyksityiskohtana keittiössä.