/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillit

Meidän laajasta grillivalikoimasta löydät grillit jokaiselle pihalle, terassille ja parvekkeelle. Tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Muurikka, Landmann ja Mustang. Valikoimastamme löytyy myös pizzauunit, pizzakivet, savustimet ja hampurilaispihvipuristimet.
Grillit
Grillit
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
21 tuotteita
Näyttää 21 / 21 tuotetta

Grillit

Maistuisiko hampurilaiset, entrecote, kala, grillijuusto ja vihannekset tai miksei pizza? Useimmat raaka-aineet maistuvat paremmalta, kun niitä grillataan. Kutsu ystävät viettämään BBQ -iltaa ja grillaa sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Cervera tarjoaa grillejä sekä kokeneemmalle grillimestarille että aloittelijalle.

Valitse oikeanlainen grilli

Millainen grilli sinun pitäisi hankkia, riippuu muun muassa siitä, miten, mitä ja missä aiot grillata. Meiltä löydät hiiligrillit, kaasugrillit ja sähkögrillit. Sen lisäksi, että valitset hiili-, kaasu- tai sähkögrillin, sinun on harkittava koko. Pitäisikö sinulla olla kannettava pieni grilli vai isompi grilli? Nykyään grillejä löytyy kaikkiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin ja grilli voi olla hintava tai kohtuuhintainen.

Hiiligrilli

Hiiligrilli on luultavasti se grilli, jota useimmat ihmiset ajattelevat puhuessaan grilleistä. Klassinen hiiligrilli on pallogrilli, mutta hiiligrillejä on saatavana myös piknikgrillinä ja tynnyrigrillinä. Grillauksessa käytetään hiiltä tai brikettejä, riippuen siitä mitä grillataan. Hiilen tai brikettien yläpuolelle asetetaan grilliritilä, joka luo grillattavaan ruokaan tunnusomaiset grilliraidat. Hiiligrilli vaatii hieman aikaa, jotta hiili saavuttaa täydellisen hehkun ja lämpötilan. Joidenkin grillien kannessa on lämpömittari, josta on apua lämpötilan seurannassa. Monet hiiligrillit ovat myös ruostumatonta terästä ja siksi ne ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä

Kaasugrilli

Kaasugrilli sopii sinulle, joka et malta odottaa oikeaa lämpötilaa ja hehkua. Kaasugrilli on usein käyttövalmis jo 10 minuutin kuluttua sen päälle laittamisesta. Monet kaasugrillit ovat kooltaan hieman isompia ja sopivat sinulle, joka grillaat monelle ruokailijalle. Meiltä löydät myös kannettavat kaasugrillit. Kannettava kaasugrilli sopii täydellisesti parvekkeelle, hieman pienemmälle terassille tai sinulle, joka haluat vain nostaa grillin kätevästi pois, kun et käytä sitä. Kaasugrilli toimii nestekaasulla, joka syötetään kaasuputkien kautta.

Sähkögrilli

Sähkögrillillä voit grillata ilman tulta. Sähkögrilli toimii nimensä mukaisesti sähköllä ja sopii hyvin sinulle, joka haluat grillata turvallisesti ja hallitusti. Sähkögrillillä vältyt tulikipinöiltä ja paksulta savulta sekä voit turvallisesti grillata myös kuivina kesäviikkoina palokiellon aikana. Meiltä löydät useita eri mallisia sähkögrillejä, joista useimmat ovat erittäin käteviä ja helposti liikuteltavia.

Muut grillit

Pöytägrilli sopii sinulle, joka rakastat grillausta, mutta sinulla on vain vähän tilaa. Löydät myös pöytägrillit, joissa on ritilät sekä pöytägrillit lämmitettävällä kivellä. Valikoimassamme on myös palettigrillit ja kamadogrillit.